Adrika! Életed leghidegebb vize??????? Pont azért megyünk szeptemberben, hogy ne legyen hideg! A férjem kevésbé tűri a hideg tengert, mint én.
A patakok vize miatt hideg(ebb) egyébként?
Adrika! Életed leghidegebb vize??????? Pont azért megyünk szeptemberben, hogy ne legyen hideg! A férjem kevésbé tűri a hideg tengert, mint én.
A patakok vize miatt hideg(ebb) egyébként?
Fazika!
Igen, nagyon-nagyon hideg volt! Pedig voltunk pár helyen, ( Paralia, Sarti, Asprovalta, Nei Pori, Marmaras, Kréta, Bulgária) de még soha nem volt olyan hideg a víz, mint Pargan. Szó szerint hideg volt!!! Ez komoly!! A vár alatt fürödtünk, a strand másik végébe csak elsétáltunk, ott nem fürödtünk. Kíváncsi vagyok, milyen lesz szeptemberben!
Csak, hogy mindenki tisztában legyen a dolgokkal.
Idén Görögországban MINDENHOL drágább minden, mint eddig volt. Ez Pargára is érvényes.
Mivel már több helyen jártam Görögországban, még mindig kötöm az ebet a karóhoz, hogy Párga viszi a pálmát.
Természetesen hozzáállás kérdése, ha hibát akar valaki keresni, naná hogy talál is.
Párga mellet szól, hogy a város, a környék rengeteg szebbnél-szebb látnivalót tartogat.
Aki még most megy, IRÍGY vagyok!!!! (Jó értelemben)
Ha valaki csak a szálláson punnyad és szenved le a partig, mást keressen.
Breki! Próbáltam volna megnézni az összefoglalódat, meg a Theia-ét is, de örökké azt írja ki, hogy: error. Nincs meg doksiba a gépeden, hogy elküld? Theia a tiédet is elkérném, ha lehet. Szivesen elolvasnám. Én is sokat kigyüjtöttem már, de biztos van olyan, ami a tiétekben benne van, az enyémbe meg nincs.
#1489322010-08-13 16:53:53 Válasz a #148891. hsz-ra
Szerintem meg Korfu volt a legdrágább eddig nekünk és Tolo volt a legolcsóbb.Mondom,nekünk
Bár barátaim már voltak egyszer az idén még nyár elején és ők meg azt mondták,hogy ugyan az árban,mint tavaly éls még olcsóbb is lett pár dolog...Ja,Santoriniban voltak.
Mondom,hogy ez is szubjektív megitélés tárgya lesz!