Karaj, tök ari vagy, hogy informálsz minket Kos-ról. Jól jegyezd meg az árakat! Idõ milyen?
Mandzsi: mi aug.25-tõl megyünk Kos-ra, tehát Ti elõbb mentek. Nekünk is a Rena és a Maistros nevû szállások jöhettek szóba, a Byron azért nem, mert azt hallottam, nagyon messze van mindentõl (szupermarketek, központ, stb.). Viszont a Byron közvetlen tengerparti. Majd írd meg, melyikbe sikerült foglalni!
Hello Kristin1,
Igen, a Byon tengerparti, ám azt írják hogy Tigaki legszebb strandjától 1500 m-re van. Ebbõl nem tudom mire következtessek: a ház elõtti tengerparti rész is szép, használható, de a "fõ beach" 1500 m? Vagy a ház elõtt nem is igazán lehet strandolni vmi miatt? A Byron azért tetszene, mert nagyon szép tágas a stúdió, szép a kertje, és csodálatos a kilátás. Még sose voltunk ilyen szálláson, ami közvetlen tengerparti és panorámás a tenger felé....
A Maistros elvileg szintén közel van a parthoz, de tartok az egyszerû berendezéstõl, és egy db fotó sincs fent az apartman belsejérõl. Bent az irodában Ti láttatok több fotót a szállásokról?
A Rena nagyon tetszik nekünk is, pláne hogy közel van a fõvároshoz, de Tigaki partja talán szebb.
Szóval e három közt még hezitálunk, de biztos vagyok benne hogy bármelyik is jön össze, Kos nagyon szép lesz!
Szia mandzsi! Igen, a Rena-ról meg a Maistros-ról nincsen semmi belsõ kép. Kicsit zsákbamacska, de én optimista vagyok. Mi az Aeolus egyik partnerirodájánál fizettük be az utat (nem Bp-en élünk), szóval képeket nem tudtak mutatni. Végülis engem csak az érdekel, hogy tiszta legyen, ha egyszerû a berendezés, az nem baj. Mi úgysem leszünk sokat a szálláson.
A Byron tényleg jól néz ki, jó tágasnak látszik a képeken. Még mi sem voltunk közvetlen tengerparti apartmanban. De engem is elbizonytalanított az, hogy a katalógusban arról írtak, hogy Tigaki legszebb strandjától 1500 m-re van. Egy másik fórumon meg azt olvastam, hogy az apartman "a puszta közepén van". Ez nem tudom mennyire igaz. Mindenesetre mi maradtunk a Rena-nál, mert a fõvároshoz minél közelebb akarunk lenni. Ha nem lett volna ott hely, akkor a Maistros-ba foglaltunk volna helyet, de szerencsére még volt hely a Rena-ban.
Szia Kristin1!
Igen, én is ezért hezitálok, mert egyrészt szeretnénk közel lenni mi is a fõvároshoz, de másrészt Tigaki strandjáról olvasok nagyon jókat. Persze, nem nagyok a távolságok, tehát strandolni el lehet menni oda, esténként viszont Lambiról lehet könnyen bejutni a fõvárosba...
Melyik fórumon olvastad a "puszta közepén" dolgot?
Bubó, köszi a véleményt, esetleg neked nem rémlik így külön a Byron apartman?
A Byron neve nem rémlik sajnos. Egyébként Tigakiról még annyit, hogy maga a település nem volt egy nagy szám, még kiépülõben van erõsen, de a strandja tényleg szuper, tavernák, stb. Lambi viszont tulajdonképpen a fõváros elõvárosa, a strandok-amennyire emlékszem-itt is nagyon jók, és lényegesen jobb az infrastruktúra. Én ezt választanám, mert a sziget kicsi, vagyis más strandokra is könnyedén eljuthatsz akár robogóval vagy busszal is. Szerintem Lambi jónak tûnik. De ez csak egy vélemény.
Nem tudjátok hogy mely irodák szerveznék még Kos-ra utat az Aeolus-on, Dias-on, Apollon Travel-en és Neckermann-on kívül? Ugyanis most felmerült, hogy a 10-11 éjszaka helyett 2 hétre menjünk esetleg, ám ehhez ugye az Aeolus és Dias nem jöhet szóba.
Köszi!
Sziasztok,
Szerettem volna megrendelni a Tõzsér János-féle útikönyvet, írtam a Kassák Kiadónak, nem válaszoltak, na erre most felhívtam õket. Sajnos, elfogyott náluk az összes db belõle, és persze a boltokból is. A nyomda nem tud utánnyomni a könyvbõl, csak legkorábban októberre...
Így most nagyon kétségbeestem, annyira szerettem volna hogy meglegyen a nyaraláshoz ez az útikönyv!
Vki esetleg nem vett mostanában mégis vhol belõle?
Vegre sikerult csatlakoznom. Nem az igazi itt ez az "ingyen net". Van amikor megy, van amikor nem. Most epp igen.
Az ido nagyon jo, dog meleg van, bar kicsit jobban fuj a szel mit ahogy a rodoszira emlekszem. Paras a levego meglehetosen, tehat meg este is lerohad az ember egy pillanat alatt.
Ferrari: a 208-asban vagyunk. Pazar a kilatas!
Olvasgattam az elozo hozzaszolasokat.
A Byron valoban nagyon jo helyen van, bar a kilatas messze nincs olyan gyonyoru mint innen a Zephyrosbol.
A Byron mellett levo tengerpart nagyon hosszu, csak az a baja hogy baromi keskeny. Tegnap ott voltunk egy kicsit hullamfurdozni. Nagyon nagy szel volt tegnap, es a hullamok is kiralyak voltak.
Arak tekinteteben azt javaslom, gyujtsetek batran mert nagyon draga minden. Reszletesen majd ha hazaertunk az arak topicban.
Jox: foto feltoltesnek most nem merek nekiallni, mert mint ahogy irtam vagy van net vagy nincs.
Egyenlore ennyi. Ha van kerdesetek, nyugodtan... Igyekszem utananezni.