Ilyen hosszú időre mentek? Ez már valami. Akkor egy hétig egyszerre leszünk kint. Mi is a Holidy Linessel. De szerintem folytassuk a Zakynthos topicban, mert kikapunk.
Megbocsájtok Sanya, de szerintem jobban jársz, ha minden nap átugrasz Kefára Na jó, a motoros járgányoddal azért ott sem fogsz unatkozni! Egyébként fakultatíve jártam már Zakynthoson, ami ott látnivaló van, nagyjából láttam is (Navaggio, Blue Caves) Azok viszont, főleg az utóbbi (előbbi még árnyékban volt, akkor nem az igazi!!) nem volt csúnya! De a Navaggióra mindenképp akkor menj, ha már odasüt a napocska
Köszi! Na akkor most már az időjárás miatt nem aggódok. Viszont most más félelmeink támadtak :/
ugye busszal mennénk és a busz átmegy Macedonián. Ez az ország az eddigi utazásaink során se volt valami szimpi, de most meg fegyveres felkelés volt az egyik városba, amin
ha jól tudom át is kéne mennünk a busszal. Ti mit tudtok erről ha tényleg necces a helyzet van lehetősége a busznak kikerülni ezt az országot?
Esetleg tudja valaki hogy valamelyik utazási iroda szervez e repülős utat lefkadara?
Kedves fcbnandi!!!
Már kiderült "együtt" fogunk utazni...hagy kérdezzem foglaltatok fix helyet a buszon???Hol fogtok felszállni???
már "csak" 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm Kónyu a segítséget, hát igen nem hiszem,hogy sok időt töltünk Nydriben de az estéket biztos! Csoda szép utat és pihenést Mindenkinek! Kérjük majd a beszámolót!
Leírást nem ígérek, inkább fotók lesznek Nem sok hasznát vennétek, ötödszörre nem ugyanazokat járjuk be, mint aki először megy, lehet páran hülyének néztek, ha leírom, hogy kirándulgattunk fel valamerre
Itt egy cikk a Macedón balhéról, és okairól
Az érintett térség, és város: Kumanovó
Elvileg az autópálya (A1) elmegy a város mellett, de kikerüli, nem kell bemenni az érintett területre.
Én nem aggódok emiatt túlságosan.
Persze megállni nem fogok macedóniában, ha egy mód van rá!
Kónyu, majd megerősít, vagy megcáfol, ha kiért ugye?