Köszi az infokat, közben kiderült, hogy nem kell majd kompoznunk, csak a hölgy irta rosszul. Azt nem tudom, hogy alaguton megyünk-e vagy hídon, de ez számomra már nem is lényeges
Viszont az idöjárással kapcsolatban még várnék pár tapasztalatot. Jelenleg ugy néz ki hogy Szept 2án indulnánk és 2 hétig maradnánk. Tudom itt senki nem lát a jövöbe, de mennyire kell esös/borús idövel számolnunk? (Ez az egyetlen dolog ami visszatart a foglalástól, sajnos elöbbi idöpont csak Aug. 23án lenne, de az pont nem jó nekünk )
Köszi elöre is
#2286772015-05-07 15:49:18 Válasz a #228676. hozzászólásra
Az biztos, hogy garantálni senki sem fogja a jó időt, de 2000-ben, amikor először voltunk Lefkadán, szeptember 20-tól október 5-ig 30 fokos kánikula volt. A buszunk késett 1 napot, mert állítólag lerobbant az odaúton, és Athénból kellett alkatrészt rendelni, de amikor megjött végre, egy brutális sérülés volt az oldalán és másik sofőrrel érkezett, mint aki eredetileg jött volna Na ezen a plusz napunkon, amit egyébként egy vacsival együtt térített az Androméda iroda, akkora trópusi esőt kaptunk a nyakunkba, hogy a sarki telefonfülkéig órákig nem tudtunk elmenni Ha akkor nem késik a buszunk, ma esküszöm rá, hogy Lefkadán októberben is meleg nyár van...így viszont nem tudom, mit várj De szeptemberben valszeg 30 fok körüli meleget, némi fotósfelhőkkel, netán 1-2 rövidke frissítő záporral!
Mi októberben voltunk átutazóban,kirándulni Lefkadán, és Pargán nyaraltunk. Hát, volt vagy 30 fok, ez biztos. Rommá égtünk, naptejet persze nem vittünk, mondván októberben hideg lesz. Fürödtünk, napoztunk, hajóztunk:) No para, szerintem meleg lesz!!!
Igen már nagyon kevés van.A jövö hét elmegy s utána lehet készülni mit is rakjunk vigyünk. Pargába megyünk elöször mivel utba esik egy kicsit lazitunk boklászunk.S alszunk egyet a Villa Crhisanthiban s másnap indulás Nidribe a továbbiak meg adják magukat.
#2287602015-05-11 09:17:25 Válasz a #228676. hozzászólásra
Szia!
Alagúton valamint hídon is átvisz az út.
Az alagútból mint már írták semmit se fogsz észrevenni, egy betonfalú téglalap előtte fizető kapuval.
A hidat már észre fogod venni. Főleg ha éppen a hajóknak lesz nyitva.
Onnan tudod hogy közel jársz, hogy el fogtok menni közvetlen a reptér mellett. Na onnan még kb 1-másfél óra és már ott is vagytok.
Mi minden évben szeptember első hetében megyünk. Vihar előfordult már többször is, de max 1 napi rossz időt tudsz kifogni. Hozzáteszem élmény volt tavaly a rossz idő is, mert akkor voltunk hajókiránduláson. Rossz idő bármikor lehet, de olyan biztos nem lesz hogy egész héten essen.
#2288292015-05-13 07:24:20 Válasz a #228803. hozzászólásra
Köszi Kónyú,bocsi de azt hittem te mindenhol voltál már...........nálunk aug. lesz Lefkada. Zakyra mi is csak azért megyünk mert az utazás kiállitáson fillérekért vettem az egy hetet szállás + utazás egyben.