Szia Dijuska!
Igen, láttam az üzenõfalon, h írtál már Joxnak!
Szóval én arra lennék kíváncsi, h van-e már esetleg kiépített strand valamerre? Régen ilyen nem volt, csak saját napernyõ meg gyékény. Szórakozóhelyek vannak még?
Ha a kiépítettség alatt a napernyõ-napágy kombinációt érted, akkor van.
Mi nem mentünk konkrét szórakozóhelyre, de azért ugye vannak a bárok, a Mojito disco, meg egy George Pub nevû hely is, ami állítólag nagyon jó.
Nagyon szépen köszönöm! És igen, a napernyõ-napágy kombinációra gondoltam! És ez Sarti elején-végén-közepén van?
Egyik ismerõsöm kinn dolgozik az egyik utazási irodánál, õ azt mondta még május elején, h nincs semmi...
A George Pub-ra emlékszem, az tényleg jó! Na de majd bevizsgáljuk, h tényleg maradt-e a régi:-)
Ti voltatok valamilyen fakultatívon? Az idõ milyen volt?
Uhh, na befejezem, megvárom a beszámolódat:-)
Meteora+Narancspart ahol voltunk.
A napernyõs történetet pedig én a vége felé láttam, ha jól emlékszem. MI a Kyriakiban laktunk és onnan kicsit be kellett sétálni (5 perc) a parthoz. Az a vége?
Meteora+Narancspart ahol voltunk.
A napernyõs történetet pedig én a vége felé láttam, ha jól emlékszem. MI a Kyriakiban laktunk és onnan kicsit be kellett sétálni (5 perc) a parthoz. Az a vége?
Bocsi, de én ezt nem figyeltem úgy meg, mert szerintem attól függ, honnan nézzük
Akkor nagyo szép helyeken jártatok! Engem anno nagyon megfogott a Narancspart, igaz iszonyat szemetes volt akkor, de maga a hely paradicsomi!
Akkor az vége felé lehetett, ha jól emlékszem régen arrafelé volt lehetõség mindenféle vizicsoda használatára. Csak mire eljutottam volna befizetni valamit, addigra elbúvárkodtuk a pénzt...
És Ti egyénileg vagy irodával voltatok? Ti lehet, h ugyanabban az apartmanban laktatok ahova mi fogunk menni...
Mi egyenlõre még nem terveztünk be semmit.Kicsit érdekes lesz ez a fakultatív dolog,mert mi 11en utazunk és hát nem biztos hogy 11 ember majd mindig egy helyre akar menni.A lényeg hogy én motorral szeretném bejárni a környéket.
Most pedig megyek és én is elolvasom dijuska élménybeszámolóját!
Én is gratulálok a beszámolódhoz, nagyon tetszett! Egy másik fórumon eléggé lehúzták a Kiryakis apartmant, de úgy látom, Nektek nem volt vele gondotok. Lenne még kérdésem az apartman felszerelésével kapcsolatban: kávéfõzõ volt nálatok a konyhában? Ez számomra létfontosságú Amúgy mi is a Dias Zeusnál foglaltuk a szállást, csak mi autóval megyünk, egyénileg, már 5-ször látom majd Sarti tengerpartját.