Szia Mona777!
Cannon 520-as gépem van. Az Aushanban vettem, de más helyen is kerestem. De már nem is gond, mert igy már négy kártya talán elég lesz. Ha nem majd felíratom CD-re.
Biztosan elég lesz a 4 kártya!
Én is mindig mindent fotózok: város, szobor, tengerpart: jobbról-balról-ilyen-szögbõl-olyan szögbõl....stb...
Szia Mona777!
Cannon 520-as gépem van. Az Aushanban vettem, de más helyen is kerestem. De már nem is gond, mert igy már négy kártya talán elég lesz. Ha nem majd felíratom CD-re.
Én is mindig mindent fotózok: város, szobor, tengerpart: jobbról-balról-ilyen-szögbõl-olyan szögbõl....stb...
Remélem én is, hogy elég lesz. Nagyon sok helyre szeretnénk elmenni kirándulni: Platamonas, Katerini, Alikes, Neo Pori, Olimpos hegy, Olimpic Beach, Makrigialos.
Szia Mona777!
Remélem én is, hogy elég lesz. Nagyon sok helyre szeretnénk elmenni kirándulni: Platamonas, Katerini, Alikes, Neo Pori, Olimpos hegy, Olimpic Beach, Makrigialos.
Mi is beterveztük Katerinit, Theszalonikit, OB-t, Makrigialost.....
A két hét nyaralás azért jó, mert nyugodtan végig tudjuk járni ezeket a helyeket, és strandolásra is bõven marad idõ.
Szia !
Én is remélem, hogy mindenre jut idõ.
Ezek közül Alikesre nagyon kiváncsi vagyok, mert ott még nem jártam, és hallani is csak az idén hallottam róla.
De sajnos most még a munkára kéne gondolnom, csak hát ez nagyon nehéz.
Szia !
Én is remélem, hogy mindenre jut idõ.
Ezek közül Alikesre nagyon kiváncsi vagyok, mert ott még nem jártam, és hallani is csak az idén hallottam róla.
De sajnos most még a munkára kéne gondolnom, csak hát ez nagyon nehéz.
Szia Mona777!
Néztem a térképen, és a szerint nem túl messze van. Ha van térképed, Paralia felett van egy kiszögelés, (egy ilyen kiálló rész) az Alikes.
Itt a fórumon is írták, hogy nincs messze.
Szia Mona777!
Néztem a térképen, és a szerint nem túl messze van. Ha van térképed, Paralia felett van egy kiszögelés, (egy ilyen kiálló rész) az Alikes.
Itt a fórumon is írták, hogy nincs messze.
nem voltam elég figyelmes.....
Pont ma reggel jutott eszembe, ebben az õrült melegben - milyen jó lenne most a tengerparton, ott elviselhetõ ez a hõség.
Igen. Nagyon élveztük az iszapfürdõt, szerintem próbáljátok ki feltétlenül. Mi robogóval mentünk el, de ha ezt nem vállaljátok, akkor quaddal is érdemes próbálkozni. utána továbbmentünk Makrigialosra, fürdötünk egyet, körülnéztük.
Mindenképpen vigyetek magatokkal innivalót, mert a sóbánya környékén semmi nincs, még egy büfé sem. (legalábbis tavaly nem volt) Csak egy épp összedõlni készülõ öltözõkabin De ez is hozzátartozik a környék varázsához
Igen. Nagyon élveztük az iszapfürdõt, szerintem próbáljátok ki feltétlenül. Mi robogóval mentünk el, de ha ezt nem vállaljátok, akkor quaddal is érdemes próbálkozni. utána továbbmentünk Makrigialosra, fürdötünk egyet, körülnéztük.
Era
Köszi szépen! Makrigialos úgyis be volt tervezve, akkor bemegyünk a sóbányába is.
Ott is van belépõjegy gondolom - mennyibe kerül? Meddig lehet maradni?