A pu-n lehet megvenni, akik út közben szállnak fel azok a sofõrnél, vagy ha van kalauz nála tudják megvenni.
A váróban van a pénztár és innen nyílik a WC is, amely nyugati színvonal!
Szia Frezia
Köszönöm,ez biztató volt
próbálok pozitívan hozzáállni.Remélem egyedi eset volt az Aeolus buszvezetõkkel Mármint,h.a csomagokon ülve kellett kivárni a pihenésüket.Ha maguktól nem jut eszükbe,megkérjük õket
Sziasztok szeretném meg kérdezni hogy sidaribol helyi járatal ellehet jutni az aqvalandra és a sisi kastélyba ha tudtok valamit elöre is köszi még 4 és go
A Sissi palotához szerintem nem lehet helyi járatos busszal eljutni.
Ezért vannak kitalálva sajnos a fakultatív programok.
Pénteken Ti melyik irodával utaztok Korfura?
Mi a Dias Zeussal
Különben szerintem átszállással sem, de utána lehet még érdeklõdni.
Mi tavaly töltöttünk 12 csodálatos napot Korfun, én már harmadszorra.
Már a legelsõ alkalommal beleszerettem a szigetbe!
Majd itthon megdumáljuk,de figyelni fogom a diasszos buszt hátha?szerintem egyszerre ha nincs gáz valamelyik busszal.Álltalába úgyanazon helyeken szoktak megálni majd kiabálom a neved ha megtalálom a buszod
Azt tudom, hogy Szegeden szedtek fel utasokat. mert pont akkor hívtam anyumat(14,45-kor). Ezek szerint máshol is lehetett még felszállás. De ez sem magyarázat arra, hogy ilyen hosszú volt a menetidõ.
A mi városunkból 16.35-kor indul a busz, és még több helyen vesz fel utasokat a Szolnokon át Szegedre vezetõ úton, és Szegedrõl 20.15-re van kiírva az indulás. Nagyon kíváncsi vagyok rá. hogy mikorra érünk Paraliara.