Úgy látszik,mindenki a fólisátorban van,és bőszen szedik az uborkát..... Vagy a paradicsomot?
Elszomorító idő van Pargán. Az előbb néztem a webkamerát,szakad az eső és hűvös van már ott is.....
Vio, csodálatosak a fotóid. Irigyellek, hogy újra láthattad Pargát. Látom most sem unatkoztatok!
Köszi, hogy megosztottad velünk az élményeket! Kicsit így én is újra ott voltam.
Úgy látszik elkezdődött a paradicsom szezon. Vagy uborka?
Azért is tűnünk kevesebbnek, mert ki lettünk cenzúrázva, vagy valami offtopikba áttettek minket. Reggel írtam ide, Breki is, és mostanra ezek eltűntek.
Sziasztok!
Tegnap értünk haza Pargáról! Sajna majdnem minden nap esett az eső, de azért nagyon jól éreztük magunkat. Az eső egész úton elkísért bennünket. Macedóniánál volt a legvészesebb, mert megindult a fal azon a szakaszon 3 baleset is volt abból egy tömeges 6 autó ment egybe az egyik alagútnál. Addig sem tudtam aludni, azután meg pláne nem. Már reggel 8 órakor meg is érkeztünk. A szállásunk újra a Mimisben volt (én kértem), semmi gond nem volt sem az utazás során sem a szállással. Az elején még voltak még más csoportok is rajtunk kívül, de mire jöttünk haza már csak egy német csoport volt Pargán. Előnye nem kellett kerülgetni az embereket, mindig volt hely mindenhol, voltak akciók, engedtek az árakból, jobban meg lehetett ismerni a görög embereket. Hátránya minimális fakultatív lehetőség, zártak be a boltok és a szórakozó helyek. Voltunk hajóval az Amudián és grátisz a végén át vittek minket a nyulak szigetére is. Kisvonattal felmentünk az Ali Pasa várába, és természetesen a Pargai várba is felmentünk. Lett volna még a Korfu, Paxos-i hajókázás is, Lefkada és a Vikos-t is beszéltük, de mivel végig esett az eső és csak délelőtt vagy délután volt 1-2 óra amikor elállt így elmaradtak. Fürödni is csak 2-szer tudtunk, mert nagyon tajtékzott a tenger végig amíg ott voltunk. Az idő pedig az eső ellenére is 20-25 fok volt. Életemben nem láttam annyi szivárványt mint ezalatt a 12 nap alatt. Az emberek kedvesek voltak, főleg a bazársorra menvén a bal oldalt a második butikban lévő mama Athina, ő nagyon belopta a szívünkbe magát. Nagyon kedves, gyerekcentrikus mamika. A 7 éves fiam a pici újára szeretett volna venni egy gyűrűt, persze, hogy nem kaptunk, de ő végigmutatta neki az egész készletet. Csak egy lábgyűrű lett volna jó a pici újára, de az akkor nem tetszett neki, hogy ne legyen szomorú kapott egy kis karkötőt ajándékba. Attól kezdve akármikor mentünk le a központba mindig be kellett neki köszönni, ő engedett az árakból úgy hogy nem is alkudtunk rá, volt amit 70%-kal olcsóbban adott, és mindig adott hozzá valami ajándékot is. A 7.-kb szülinapját kint ünnepeltük meg, a mamától kapott egy kétrészes együttest, és egy sapkát ajándékba, holott csak egy kis gyerek karórát vásároltunk. A másik szimpatikus ember a hajóskapitány volt, mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat,mindenkire odafigyelt, lehetett vezetni a hajót. Amíg kint voltunk és találkoztunk vele, mindig megállt velünk beszélgetni. És még tudnék sorolni 1-2 –t. Az időjárásért kárpótolt a helyi emberek kedvessége, vendégszeretete. Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat, nem volt kedvem hazajönni,remélem jövőre is eljutunk Pargára.
Na,szépen eltűnt mindenki....
Pedig milyen sok új Parga rajongó volt itt idén,aki ígérte,hogy majd ír beszámolót,meg rak fel képeket,de ez sajnos nem sok mindenkinek sikerült,ahogy látom....
Na,szépen eltűnt mindenki....
Pedig milyen sok új Parga rajongó volt itt idén,aki ígérte,hogy majd ír beszámolót,meg rak fel képeket,de ez sajnos nem sok mindenkinek sikerült,ahogy látom....
Várjuk, hogy tavasz legyen, jöjjenek az új Parga rajongók, akik elárasztanak minket kérdésekkel.
Szia Cofffos!
Azért jó lenne,ha a téli időszakban is lenne egy kis élet itt a Parga fórumon.... Úgy eltűnt a süllyesztőben,hogy alig találtam meg a fórum főoldal alján......