Sajnos Nei Poriban nincs webkamra. Legalábbis tavaly még nem volt. Amikor feltettem a kérdést tavaly elég durván le lettem torkolva, mintha nekem ezt tudnom kellett volna.
Sajnos a durva, nem megfelelő hozzászólásokból már idén is volt részem, ezért nem igen írok a fórumba. Szinte minden nap itt vagyok olvasgatok, de már csak akkor írok ha valakinek tényleg segítségre van szüksége és van hozzáfűznivalóm.
A másik ami miatt írok. Mi elég szerencsétlenül jártunk. Sikerült 33 óra alatt kiérni autóbusszal Nei Poriba az utazási iroda és a sofőr hibájából. Elvettek tőlünk majd egy egész napot. Természetesen kárpótlást nem kaptunk, még a katalógusban szereplő fakultatív utakat se igen tudtuk igénybe venni. A többi kényelmetlenségről már ne is beszéljek. Akkor megfogadtam soha többet ezzel az irodával és soha többet autóbusszal.
Ezt nem elrettentetésként írom. Nei Pori klassz hely végül is jól éreztük magunkat. Misem bizonyítja, hogy idén is Görögországba megyünk, igaz most már nevesebb irodával és repülővel.
borostyan37
Szia!
Megkérdezhetem kivel mentetek?
Sziasztok!
Erre azért én is kíváncsi lennék melyik utazási irodával mentetek?
Sajna probléma mindenhol és mindenkivel elő fordul. Pl: én azt mondtam 4-éve hogy többé nem megyek a KALIOPE apartmanba és tessék lássék megint csak oda megyek, próbálom a rossz dolgokat kiszűrni és elfelejteni: MERT NEI PORI AZ EGY CSODÁS HELY.
#1605802011-04-25 17:10:09 Válasz a #160574. hsz-ra
Kedves kovacsgyula53!
Nem sértettél meg ne aggódj ez miatt. Csak megírtam a rossz tapasztalatomat a fórumról. Én úgy gondolom lehet normális, kulturált, kedves hangnemben is válaszolni az itt feltett kérdésekre és nem kioktató netán a kérdező számára bántó hangnemben. Pont az ilyen válaszok miatt döntöttem úgy, hogy nem igazán fogok a témákhoz hozzászólni.
És csak ismételhetem magam, Nei Pori csodálatos hely, mindenkinek ajánlom.
Nem sértettél meg ne aggódj ez miatt. Csak megírtam a rossz tapasztalatomat a fórumról. Én úgy gondolom lehet normális, kulturált, kedves hangnemben is válaszolni az itt feltett kérdésekre és nem kioktató netán a kérdező számára bántó hangnemben. Pont az ilyen válaszok miatt döntöttem úgy, hogy nem igazán fogok a témákhoz hozzászólni.
És csak ismételhetem magam, Nei Pori csodálatos hely, mindenkinek ajánlom.
borostyan37
Kedves "borostyán37"
Aki olyan hangnemben válaszol ami nem ide illik és sértő figyelmen kívül kell hagyni, ne engedd, hogy az ilyen emberek elvegyék a kedved a fórumozástól. Szerintem sok jó és hasznos információval rendelkezünk és ezt ki kell cserélni egymás közt, ezzel is segítve egymást a kellemes és nyugodt nyaraláshoz: IGAZAM VAN? Ne engedjük elrontani a hangulatunkat! OK!.
Üdv
A fórumon megjelenő letorkoló, kioktató válaszok, hozzászólások gyakran előfordulnak. Múlt nyáron én is kaptam egy párat, aminek az lett az eredménye hogy egy időre felfüggesztettem a fórumozásomat. Viszont ami nagyon jól esett, hogy többen megkerestek privát úton, telefono, e-mailben, hogy jöjjek vissza, mert szerették olvasni az írásaimat. Elgondolkodtam a dolgon és úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom többet az idióta beszólásokkal. Megjegyeztem az illetőket és többet nem állok velük szóba és a beírásaikra nem reagálok. Ennyi Nem fogom magam rosszul érezni, néhány kötözködős ember miatt. Egyébként a kamera nem csak azért van, hogy az ember lássa, hogy mi van Nei Poriban, vagy Sartin, hanem egy kis kedvesség is, hogy az itthon maradottaknak, ismerősöknek, családnak egy picit meg lehet mutatkozni Én is örültem amikor ismerősök integettek nekünk kintről
Lassan fogy az idő az indulásig és nem olyan nagyon sokára indulunk Nei Poriba Nagyon kiváncsi vagyok mennyi minden változott amióta nem voltam. Valamelyik este megint végignéztük Erin fotóalbumát, újabb ihletet merítve a kirándulásokhoz. Már sok hasznos tanácsot kaptam, merre is induljunk majd a robogónkkal Jaj de várjuk már...
A fórumon megjelenő letorkoló, kioktató válaszok, hozzászólások gyakran előfordulnak. Múlt nyáron én is kaptam egy párat, aminek az lett az eredménye hogy egy időre felfüggesztettem a fórumozásomat. Viszont ami nagyon jól esett, hogy többen megkerestek privát úton, telefono, e-mailben, hogy jöjjek vissza, mert szerették olvasni az írásaimat. Elgondolkodtam a dolgon és úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom többet az idióta beszólásokkal. Megjegyeztem az illetőket és többet nem állok velük szóba és a beírásaikra nem reagálok. Ennyi Nem fogom magam rosszul érezni, néhány kötözködős ember miatt. Egyébként a kamera nem csak azért van, hogy az ember lássa, hogy mi van Nei Poriban, vagy Sartin, hanem egy kis kedvesség is, hogy az itthon maradottaknak, ismerősöknek, családnak egy picit meg lehet mutatkozni Én is örültem amikor ismerősök integettek nekünk kintről
Lassan fogy az idő az indulásig és nem olyan nagyon sokára indulunk Nei Poriba Nagyon kiváncsi vagyok mennyi minden változott amióta nem
voltam. Valamelyik este megint végignéztük Erin fotóalbumát, újabb
ihletet merítve a kirándulásokhoz. Már sok hasznos tanácsot kaptam
merre is induljunk majd a robogónkkal Jaj de várjuk már...
Igazad van BOCS ha valakit megsértettem nem volt szándékos. De nekem eszembe sem jutott, hogy web kamera is lehet. Valamikor volt NET kávázó is Nei Poriban is, de Platamonas-ban szerintem lessz az idén is és belehet ülni egy frappe mellet és az itthoniakat üdvözölni. De tényleg nem állt szándékomban senkit megsérteni. ÉS AKKOR FÓRUMOZZUNK TOVÁBB...??????Mennyi is nekem 41-ha jól emlékszem???
Üdv mindenkinek.
#1606962011-04-26 21:34:55 Válasz a #160684. hsz-ra
Szia Myloo!
Nem vagy tolakodó Ez már régi szokás itt a fórumon, hogy a fórumtársak, ha egy időben, egy helyre mennek, akkor összefutnak egy Mythosra, vagy egy pohár uzora egy kis beszélgetés mellett
Nagyon szívesen öszefutunk veletek valamelyik este. Mi az Ezüst apartmanban leszünk. Ez valahol Nei Pori hátsó részén van, ha jól tudom. Ahogy néztem a térképeken, valahol még a Fotini ház után, asszem valamilyen hotel van ott a környéken.
Még kb 80 valahány nap van az indulásig, addig majd úgy is pontosítjuk a dolgokat
#1607082011-04-27 08:21:12 Válasz a #160685. hsz-ra
Ha egy kicsit beleszolhatok, a netkávézok megvannak,de nem nagyon van rájuk szükség ha visztek laptopot wifivel,mert egyre több helyen lehet az utcán ingyenesen elkapni szabad wifiket,jo pár szálloda és apartman biztosit kodolatlan hozzáférést
Sziasztok!Kicsit felkavartam a web kamerával a dolgokat,de talán arra jó volt hogy Borostyán újra visszatért a fórumra.Én próbálom mindig csak a jó oldalát nézni a dolgoknak,bár azért ez nem mindig sikerül!Azért nem sokára Pingával mi is 100 alatt leszünk
Sziasztok!Kicsit felkavartam a web kamerával a dolgokat,de talán arra jó volt hogy Borostyán újra visszatért a fórumra.Én próbálom mindig csak a jó oldalát nézni a dolgoknak,bár azért ez nem mindig sikerül!Azért nem sokára Pingával mi is 100 alatt leszünk
Ne is mond ez egy örökkévaloság mire augusztus vége lesz