Dumcsi
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
Hozzászóló Üzenet
# 691
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216973 Üzenet linkje2014-05-29 13:14:44  Válasz a #216971. hsz-ra

Na, kezdődök.. Csak így tovább! icon_lol.gif
# 692
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216974 Üzenet linkje2014-05-29 13:30:12  Válasz a #216972. hsz-ra Előzmény #216972

ez nem bizalmi kérdés (vagy nem csak az), és határozottan nem teljesen közömbös, hogy melyik bank milyen devizát jegyez, és végül de, van rálátásod is: nevezetesen akkor, amikor igényelsz egy bankkártyát, akkor ott van feketén-fehéren leírva, h hol, milyen körülmények között, hogyan és mi módon történik a konvertálás. ez bankonként, kártyatípusonként eltérő. teljesen más lehet a helyzet 'a' banknál, mint 'b'-nél, teljesen más a helyzet egy mastercardnál mint egy visánál, teljesen más a helyzet egy betéti és egy hitelkártyánál, teljesen más a helyzet egy forintalapú vagy éppen egy euróalapú kártyánál. mindezt úgy mondom, h komoly a bank és komoly a kártya is, jelentsen ez bármit is.

az pedig, h rendszeresen megdönthetetlen tényként leírsz már megbocsáss, de butaságokat, majd kijelented, h már pedig te nem fogsz a butaságaidra érkező ellenvéleményekre reagálni, továbbra is eszméletlenül gyerekes és már eszméletlenül unalmas is, lévén állandóan ezt csinálod.

# 693
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216978 Üzenet linkje2014-05-29 14:04:56  Válasz a #216974. hsz-ra Előzmény #216974

OFF
rollo!
Pimaszságod határtalan, de már megszoktam. Aki itt mindenbe belepofázik, s akiből dől a hülyeség és butaság, az sajnos Te vagy. Ugrasz mindenre, mint a tyúk a takonyra, de miért is? Mondasz hasznos dolgokat is néha, de a lényed a belepofázás mindenbe csípőből. Rajta, engem nem zavar; jó szórakozást, élvezkedj nyugodtan... icon_lol.gif

ON

# 694
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216982 Üzenet linkje2014-05-29 14:35:44  Válasz a #216978. hsz-ra Előzmény #216978

ha annyit mondasz, h rendben, igazad van, nem jól tudtam, az is elég lett volna. icon_biggrin.gif na persze, tudom, ez is azt jelenti, csak h.apcisul: ilyet ugye te le nem írnál sosem, így ezt úgy vezeted le, h átmész aljasba, mint mindig.

mer ugye, amikor pl. az ember olvassa, h kioktatod, h el kéne olvasni a booking árgaranciáját, és nem írni olyanokat, h időnként megdrágult és alkalmasint érdemes megnézni az adott szállást máshol is, akkor még elüti az ember egy egyszavas, a dolgot rád hagyó válasszal, bármekkora baromság is az (lévén az összes ilyennek megvan ugyanaz az árgaranciája, még sem lehet az összes egyszerre a legolcsóbb. és sokkal egyszerűbb a legolcsóbbnál lefoglalni, mint köröket futni egynél, h márpedig ez itt és itt olcsóbb, kérem a jussom).
de ezt hagyja az ember, oké, ismerjük az olvtársat, úgy sem lehet rá hatni, mindegy.

de, amikor téged valamiért véletlenül sokra tartó, kevésbé tájékozott olvtárs azt olvassa tőled teljes magabiztossággal, h bankkártyával mindig érdemesebb kint fizetnie, ami egy akkora bullshit, mint lacháza ide, akkor mégis reagál az ember, mert jó sok pénzt tudsz ezzel kidobatni esetleg a zsebből.

ami pedig a személyeskedésed illeti: azt, h sok mindenbe, túl sok mindenbe belepofázok, ahogy voltál kedves kulturáltan megfogalmazni, elismerem, még akkor is, ha minden esetben a jó szándék vezet, ellenben egyébként veled. de ettől még tény, sokkal többet kéne befognom, igyekszem is ezen változtatni, váltakozó sikerrel.
ám, hangozzon bármennyire is beképzeltnek, sajnabajna az tuttira nem áll meg, h hülyeségeket és butaságokat írogatnék. ez mester, tuttira a te pályád.

# 695
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216985 Üzenet linkje2014-05-29 14:56:41  Válasz a #216982. hsz-ra Előzmény #216982

Buta és aljas voltál mindig, s az is maradsz; születési hiba... Nagy hiba volt leállnom veled... Hülyíts nyugodtan mindenki tovább, én nem foglak megzavarni benne... icon_evil.gif
# 696
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216989 Üzenet linkje2014-05-29 16:01:44  Válasz a #216985. hsz-ra Előzmény #216985

szerintem ezt fogjátok rövidre, vagy folytassátok a dumcsiban, esetleg kérjünk egy új topicot dühöngő címmel, úgyis néha szükség van rá icon_wink.gif
igen, rollo mindenbe "belepofázik", és ennek sokan örülünk ám icon_biggrin.gif (bár kétségtelenül akadnak olyanok is, akik nem tudják tolerálni, ha másnak más a véleménye, netán még objektív dolgokban igaza is van)

# 697
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216992 Üzenet linkje2014-05-29 16:33:22  Válasz a #216989. hsz-ra Előzmény #216989

már jelentettem magunkat off-ilag, gondolom hamarosan eltűnünk innen. icon_smile.gif
# 698
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216997 Üzenet linkje2014-05-29 18:34:13  Válasz a #216793. hsz-ra Előzmény #216793

szia henita 13

Irtam pu.-t

# 699
Aki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
387 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217006 Üzenet linkje2014-05-29 21:11:15 

Kár ebből a bankkártyás fizetésből ekkora ügyet csinálni. A tankolásokat természetesen bankkártyával oldom meg Szerbiában és Macedóniában is, de a telefonom a zsebemben jelez. Az autópálya díjaknál nem veszem elő a kártyát mert 250, vagy 300 forintnyi denár, vagy 9000 forint értékű dínár mindig van nálam. Sőt Demir Kapijánál ha megállít a rendőr és kér 20 Eurót úgymond gyors hajtásért, mindjárt kérdezem az mennyi denár és tovább enged, mert nem üzlet számára. 10-én lefelé megállított, idén már harmadszor, de megbeszéltük mennyi km-re van Evzoni és tovább engedett. Volt olyan, hogy tankolás után érdekes módon nem működött a terminál Szerbiában és a kutas a 3000 dínárért rögtön kért 30 Eurot a 27 helyett, de meglepődött mert kifizettem. Aztán olyan is volt, hogy a Szerb rendőr a 3000 dínáros jogos büntetés miatt kért 50 Eurót, de megkapta dínárban.
Nekem továbbra is az a véleményem, ha az ember elmegy egy idegen országba a helyi valutából mindig legyen nála, mert előre nem tudni mire kell. Jó a kártya, de mindent nem old meg.

# 700
Hbjutka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217008 Üzenet linkje2014-05-29 22:51:29  Válasz a #217006. hsz-ra Előzmény #217006

Kár bármiből nagy ügyet csinálni, tényleg. Ha valaki gondosan fel akar készülni az utazásra, úgyis utánanéz mindennek tüzetesen. Szerencsés esetben jó sok kommentet elolvas és kiszűri a számára fontos dolgokat, meg azt is, ami esetleg sántít....
Sajnos néhányan az önkifejezés, önigazolás helyszíneként (is) használják a fórumokat és így sajnos a Hellaszt is.
Kár volna, ha felfokozott hangulatban esetleg meggondolatlanul leírt durva vélekedések elrontanák ezt a jó kis közösségi oldalt!
Az meg, hogy egy félrecsúszott véleményt valaki próbál helyretenni, csak jó, mert a tapasztalatlan utazó korrektebb képet kap, aztán majd eldönti, kire-mire hallgat.
Hiszen nem a másiknak ellent mondás a cél, hanem a jó szándék! Bízom benne.
Uff
vagyis off icon_biggrin.gif

# 701
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217012 Üzenet linkje2014-05-29 23:39:25  Válasz a #216992. hsz-ra Előzmény #216992

rollo!
Te is jóval kezdesz icon_smile.gif Nem tudtad, hogy H.apci csupa jóindulat, ő itt a helyi TEK, a topik vátesze, és egyébként is ...
Ne izgasd Magad, vannak, akik nehezen barátkoznak meg a tényekkel, és annak hiányában picit "hangosabban" nyilvánítanak véleményt. Vagy egyszerűen csak rossz napjuk volt és jól esik kicsit kikelni magukból.
Javaslom a relax-et innen Kefaloniából, érdekes, innen mindent máshogy lát az ember.
Ja...és H.apci és tsai! Ne kezdjetek el engem is szapulni, inkább írjatok valami érdemit néha icon_smile.gif

# 702
Gemike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217028 Üzenet linkje2014-05-30 13:20:28 

sziasztok

Láttam hogy több fórum tag neve alatt megjelenik egy kis képeslap, hogyan tudom a nevem mellé megjeleníteni a kisképeslapokat ( azon szerepelnek a régebbi úticélok és a dátumok )
a segítséget előre is köszönöm .
üdv
gémike

# 703
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217035 Üzenet linkje2014-05-30 15:11:58  Válasz a #217028. hsz-ra Előzmény #217028

Ha jól nézem akkor ezek fényképekkel vannak egybekötve.
Ha teszel fel te is albumot akkor szerintem neked is lesz olyan icon_biggrin.gif

De ez csak az én tippem icon_redface.gif

# 704
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217038 Üzenet linkje2014-05-30 15:29:10  Válasz a #217028. hsz-ra Előzmény #217028

Szia Gemike!
Igen, a kis képeslapok a neved alatt az általad feltöltött fotóalbumokat jelöli. Ha még nincsenek albumaid,akkor képeslapjaid sincsenek. icon_smile.gif

# 705
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217040 Üzenet linkje2014-05-30 16:37:34 

gemike írta:
sziasztok

Láttam hogy több fórum tag neve alatt megjelenik egy kis képeslap, hogyan tudom a nevem mellé megjeleníteni a kisképeslapokat ( azon szerepelnek a régebbi úticélok és a dátumok )
a segítséget előre is köszönöm .
üdv
gémike

Az avatar kép alatti ikonok:

A táska ikon a legközelebbi utazás adatait tartalmazza.
Rákattintva írhatsz bele.

A kis színes kép és vele az albumlista akkor jelenik meg, ha van albumod a Fotóalbumban.
A képfeltöltés a Hellasz.hu főoldalán (bejelentkezve) a Fotóalbum menüben érhető el.

A szöveg ikon és vele a lista akkor jelenik meg, ha van írásod a Beszámolók közt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 106 107 108   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu