Igen,én is így gondoltam...mármint,hogy nem fog esni augusztusban.
Azért az a 40 fok nem piskóta,bár van egy olyan sanda gyanúm,hogy Sartiban lesz még ennél melegebb is idén.
Dijuska!
Olvasom, hogy mindenki dícséri a beszámolódat Sartiról. Elküldenéd nekem is, mi most utazunk a hétvégén kocsival és három gyerkõccel. Köszi: Ildi
e-mail címem: ildi0066@freemail.hu
Szia Dijuska! Annyira dícsérték a beszámolódat, hogy én is szeretném elkérni. Július közepén utazunk, s bár már sok infót összegyûjtöttem, azért nagyon szívesen elolvasnám. Köszönöm!
Kedves jelenlegi és jövõbeni Sarti rajongók!
Mindannyiótoknak jó utat, aki már visszajött, jó emlékezést, képnézegetést kívánok!
Nekem idén Itália jut - szeretem, de nem összehasonlítható. Nagyon vágyom Hellaszba!!! Jövõre ha törik, ha szakad.....
Sziasztok!
Mi augusztus 20.-án indulunk Sartir Szegedrõl.
Úgy tûnik lassan alakul egy kis autós csapat, hogy ne unatkozzunk az úton!
Ha valaki csatlakozna szeretettel várjuk!
Jó nyaralást minden most indulónak!
Már többtiz oldalt visszaolvastam,de sajna nem találtam meg azt a részt,ahol autókölcsönzésrõl ir valaki valami gyakorlatiasat.Kérdéseim,ha lenne valakinek türelme ujra leirni /BOCS!/ 5 személy részére bérelnénk autót,milyenek vannak?Kb mennyibe kerül? Mire kell figyelni a kölcsönzéskor?Mi a helyzetr a biztositással,örésszel stb? Illetve,ha már béreltünk,merre induljunk?
Mi 2 éve voltunk Sartiba,és autókölcsönzõvel nem találkoztunk!
Lehet hogy azóta már van ,de én nem sok reményt fûzök hozzá.
Tudomásom szerint inkább robogó,és bicikli bérlésre van lehetõség.
Niki
Szia!
Határozottan tudom, hogy van autokölcsönzõ, ha jól emlékszem a tengerparttal párhuzamos elsõ utcában.( Óvárosban v. faluban, ki hogy nevezi)
Mivel nem voltam érintett kölcsönzésben, árakat nem tudok, csak "kis" autót láttam a kölcsönzõ elött, de persze lehet középkategóriás is.
Üdv.