Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7006
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210683 Üzenet linkje2013-10-15 01:07:51  Válasz a #210618. hsz-ra

Breki, köszönöm én is a linkeket. Meg a rengeteg fotót, leírást amit az évek folyamán feltettél ide. Nagy segítség volt az út előtt. icon_smile.gif
# 7007
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211239 Üzenet linkje2013-12-02 12:29:42 

Sziasztok !

Tudna valaki információt adni a Thetis apartmannról, illetve a Limonia apartmanról ? Az utóbbiról sehol a neten nem találtam semmit, az Apollon travelnal szerintem új. Mert se kép , se semmi infó a Limoniarol... icon_sad.gif Kivéve csak annyi hogy mennyibe kerül.

Köszönöm Szépen ! icon_smile.gif

# 7008
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211240 Üzenet linkje2013-12-02 13:28:14  Válasz a #211239. hsz-ra Előzmény #211239

Szia!
Mi még akkor voltunk a Thetisben, amikor még Ibuszos szállás volt (bár szerintem maga az épület külsőleg/belsőleg nem változott), és szuper kis apartman, közel a főutcához és a tengerhez egyaránt. Idén is voltak ott többen is, ha épp erre járnak, majd biztos ők is irnak róla pár szót. icon_smile.gif
A másik szállást nem ismerem.

# 7009
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211243 Üzenet linkje2013-12-02 19:58:48 

Mi idén nyáron nyaraltunk Toloban, a Thetisben szálltunk meg a II. emeleten. Augusztus 26-tól szeptember 4-ig. Nagyon közel van a tenger és minden. A teraszról a kilátásunk szép volt. Mi egy 4 személyes apartmanban voltunk ketten, így minden nagyon kényelmes volt, de láttunk 2 személyeset is és az is megfelelo. Szúnyoghalo nem volt az ablakokon, ez aggasztott, de nem voltak szúnyogok. A kabócák sem jöttek be, ok kint énekeltek a fákon.
Az apartman a szokásos, konyha, furdo, toalet. A felszerelést annyira nem figyeltem mert mi nem foztunk. Az utolso elotti este talalkoztunk csótannyal, de szerintem ez mindenhol elofordulhat.
A Thetissel szemben van egy szalloda, elképzelheto, hogy a legnagyobb csúcsban hangos este, de a mi idonkben ez nem volt gond. késo este amikor aludni mentunk már nem volt ricsaj ott. Azt hiszem a szalloda neve is Thetis.
A Thetis apartman ház alatt van az Elecktra hotel, errol vegyes véleményeket hallottam.
Én merem ajanlani ezt az apartman házat. Reggel pár lépés és ott a pék, meg minden. A tenger kb. 3 perc.

# 7010
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211246 Üzenet linkje2013-12-02 21:42:34 

Messinia és fekikecske !

Köszönöm szépen a válaszokat. Elmondásotok alapján valóban nem lehet rossz a Thetis apartman. Első sorban mi is azt választottuk ki. De sajnos a Thetisnél nem írta az Apollon hogy lenne -e mondjuk wi-fi elérhetőség. A Limonia apartmannál ugyan feltüntette. De arról se egy leírás, se egy fotó... icon_sad.gif Így azért nem merném előre lefoglalni.
Bár én még nem szálltam meg ott, azt tudja valaki hogy van -e már wi-fi a Thetisben ? icon_biggrin.gif

# 7011
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211247 Üzenet linkje2013-12-02 22:17:39 

Szia, van wifi lehetoseg a Thetisben. Kódos.
Nyugodtan menjetek ide, jó szállás.

# 7012
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211251 Üzenet linkje2013-12-03 12:10:32  Válasz a #211247. hsz-ra Előzmény #211247

Ezt örömmel olvasom ! icon_smile.gif
Így már mindjárt könnyebb eldönteni, hogy melyik szállás lenne az ideálisabb számunkra.
Köszönöm szépen !

Szép Napot icon_smile.gif

# 7013
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211258 Üzenet linkje2013-12-03 20:23:37  Válasz a #211251. hsz-ra Előzmény #211251

A Thetis apartmant én is tudom ajánlani. Mi júliusban voltunk 2 hétig, szerencsére csótánnyal eggyel sem találkoztunk, igaz, mi klímát használtunk, amit a bogarak azt hiszem nem szeretnek. A szemben lévő Thetis hotel medencéje este sem volt zavaró, bár mi is tartottunk tőle. Van wifi az apartmanban, a folyosón ki van téve a használathoz szükséges jelszó. Mi az egyik 3 ágyasban laktunk az I. emeleten, és nagyon elégedettek voltunk.
# 7014
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211273 Üzenet linkje2013-12-04 21:39:32 

Szia Anyuci68! yakumo18-nak én tavaly a Yannis apartmanba voltam ugyan abban az időben amikor Anyuci. Kettőnknek mindkét apartmanhoz van tapasztalata. Mindkét apartmanak megvan az előnye és a hátránya /thetis Yannisrol írok.
Yannis- előnyök: Közel a nagystrandhoz. A szobák fekvése /kivéve a 105-t/ olyan oldalon van, hogy a nap oda süt reggeltől délután 13 óráig utána árnyék van. E miatt az egy szobát leszámítva egyáltalán nem volt szükség a légkondíra mivel délután - este a szoba kellő mértékbe lehűlt. Hátrány: a Yannis a központól nem 200 méterre hanem bőven 500 méterre volt. A felszereltsége átlagos.
Mivel Anyuci meghívot a Thetisbe így megyírom aaz előnyét annak is. Előnye a központba van. Mint a Yannisnak itt is közel a tengerhez. Az apartman legalábbis amit láttam a felszereltsége átlagon felüli volt és a berendezés is nagyon tetszett.
Hátránya: Anyuciék nem ok nélkül használták a légkondit. A Thetis olyan pozícioba fekszik a nap délelőttől estig oda süt a szobákra. Én amikor ott voltam akkor igazat adtam kibérelték a légkondit. Augusztus elején nem lehetett volna kibírni e nélkül szerintem.
Ma foglaltam Toloba szállást a legutolsó indulási időpontba. A Yannis betelt. Így a Thetis illetve az új Limonia illetve Elektra közt válogathattam. Végül a Limonia mellett döntöttem. Miért is? A neten találtam képeket de csak a szobárol illetve a kilátásrol. Kb a táj elhelyezkedése alapján a központba van igaz ugy láttam feljebb van szintbelileg mint a Thetis. Szeretem az uj dolgokat. Amugy mind a 3 apartmanba van wifi. Az Elektrába is volt de sokan nem tudtak csatlakozni. Az idén Paralián nekem se sikerült de végül egy csoporttárs elmagyarázta mi volt a probléma és gond nélkül működött.

# 7015
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211275 Üzenet linkje2013-12-04 23:00:28  Válasz a #211273. hsz-ra Előzmény #211273

Anyuci és Unic !

Köszönöm szépen az információkat. Egyre jobban megjön a kedvem Tolo-hoz. A hosszú út miatt tartok csak. Jó hogy ennyi információt tudtok és mások is tudnak adni a Thetissel kapcsolatban. Viszont kellemetlenül érintett hogy ennyire telnek befelé a szállások. Jövőhéten azt hiszem nekünk is el kell mennünk foglalni. A Limonia apartmanról én is láttam azt a pár képet. Tengerre nézett azt hiszem az a szoba amit mutattak. Apollon nem igazán mondott róla még semmilyen információt. Pedig nagyon örülnék neki ! icon_smile.gif
Mi majd Szept. 2.-án szeretnénk szeretnénk menni. Akkor már annyira nem lesz gáz az apartman hőfokával. Legalább is Paralian nem volt. Itt nem tudom. icon_smile.gif

# 7016
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211276 Üzenet linkje2013-12-05 02:04:23 

Sziasztok Tolo rajongók! icon_biggrin.gif Látom, nekem is be kell ugranom az Apollonhoz foglalni, nehogy hoppon maradjunk. Szeptember eleje lesz a nyerő, de most 2 hétre szeretnénk menni.
Yakumo18, üdvözöllek téged is! Emlékszem rád a Paralia topicból, ott is az apartman hőfoka miatt izgultál, de én megnyugtattalak. Mi tavaly az Electrában voltunk, közvetlen szomszédja a Thetis apartmannak.. Nos itt se volt szükség szeptember elején a légkondira, pedig 35 fok meleg volt és pont délután sütött oda a nap. Napközben behúztuk a zsalugáteres terasz ajtót, és az kint tartotta a meleget. Mi nem találkoztunk semmilyen bogárral, lehet, h azért nem, mert vittünk elektromos szúnyog riasztót.
Szerintem is jó választás a Thetis, közel van mindenhez. Mi azt hiszem maradunk az Electránál, mert nem kerül sokkal többe, de ott kapunk reggelit, méghozzá bőségeset, azzal simán ki lehet bírni estig.
Ide másolom egy tavalyi hozzászólásom:
Tudom ajánlani Öregtáncos linkjét: http://gigapan.com/gigapans/98811
Ezen meg tudod nézni hogy hol van a Thetis apartman. Ha behívod az oldalt, bal oldalon a fényképezőgépes ikonra kell kattintani, utána már látni fogod. Szerintem szenzációs, hogy ezt megosztotta velünk Öregtáncos, mert tényleg nagy segítség.

# 7017
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211278 Üzenet linkje2013-12-05 06:10:32 

Sziasztok,
Mi nem hasznaltunk klimat, a Thetis 2. emeletán voltunk. nagy meleg volt, egyik nap 40-42 fok, de valahogy éjszaka lehetett jól aludni, nem volt olyan meleg a szoba szerencsére.
Merem ajanlani a Thetist, ott is lehet reggelit befizetni, amit az Elektraban lehet elfogyasztani.

# 7018
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211279 Üzenet linkje2013-12-05 08:57:01  Válasz a #211275. hsz-ra Előzmény #211275

Yakumo18 ne aggódj a hosszú út miatt, ki lehet bírni, még, ha nem is túl kellemes. És Tolo és a környéken lévő látnivalók mindenképpen megérik. Ha Apollon-nal mész, akkor előny, hogy ők hétfőn indulnak, így a határon nincs olyan túl nagy tumultus. Olyan még az elmúlt 20 évben nem volt, hogy hajnali 1/4 4-kor átléptük a görög határt (Unic, jól emlékszem?). Ha meg már Görögországban vagy, onnan tudnak haladni a buszok. Apollon-os (azaz RomCar-os) sofőrök szuperek, nem lesz semmi gond.

Idén az Apollon új célpontját foglaltuk, de egyszer még szeretnénk visszamenni Toloba, mert a szívünkhöz nőtt, csak még az eddig nem látott helyeket is kipróbáljuk (van belőle sok) icon_smile.gif )

# 7019
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211280 Üzenet linkje2013-12-05 08:59:35 

Azt még elfelejtettem írni, hogy mi már úgymond hozzászoktunk a jóhoz, ezért a klíma alap, de mindenkinek mások az igényei.
# 7020
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211286 Üzenet linkje2013-12-05 12:20:26 

3:10 perc volt az icon_smile.gif De a többi stimmel. Engem valahogy nem vonz a nagyon uj hely. Még a forumot se lehet olvasni annyira nincs tapasztalat. A képek alapján gyönyörű hely. De számomra mindenképpen Parga lesz a nyerő az idén. Főleg, hogy olcsón megúszom /az egyik hetet nem én fizetem./ és Tolo a ráadás.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 467 468 469 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu