Nem vártuk meg a jövőhetet. Mi is bementünk inkább az Apollonhoz foglalni.
Végül a Limonia apartmanra esett a választás. Aug. 25.-i indulással.
Remélem jó lesz majd.
Igen, kicsit aggodalmast típus vagyok. De a cél közeledtével elmúlik.
Yakumo, nagyon jó lesz nektek, és ne aggodalmaskodj. Addig még talán lesznek tapasztalatok is az új apartmannal kapcsolatban, és az ott nyaralók meg is osztják azt a tűkön ülő fórumtársaikkal . Toloban gyönyörű a táj, kristálytiszta a tenger, a közelben rengeteg a látnivaló, fincsa a gyros, és talán a görögök is kedvesebbek, mint az északi részeken. Mi kell még egy jó nyaraláshoz?
Tomi, köszi, akkor jól emlékszem.
Eredetileg mi is Pargara készültünk, de bejött Nea Plagia, és most még nagyon kedvező árakon kínálják. Annak idején Toroniban is akkor nyaraltunk, amikor először ment oda az Apollon. És szerelem lett első látásra. Plagiától nem messze töltöttük első görögországi nyaralásunkat, és "sajnos" azóta sem tudunk elszakadni ettől a csodától. Bár azóta Kallikratiát jól tönkre vágták, de mi még a 20 évvel ezelőttire emlékszünk jó szívvel vissza.
Sziasztok, anyuci nagyon jó volt nezni a képeket. Szuper hely Tolo, orulok,hogy lathattam.
A hosszú úttól senki ne tartson, nekunk 23 ora volt oda is és vissza is, kibírható. Sartiba 24-25 orat mentunk, pedig kozelebb van.
Tolo megéri ezt az utat. Én is szívesen elmennék újra, de rovid az elet ahhoz, hogy ugyanoda kétszer menjek.
Tényleg jó kedv csinálónak a képek amiket feltettél.
Az első kép különösen tetszett !
És igen, remélem hogy azok akik hamarabb megjárták ezt a csodálatos utat, majd beszámolnak nekünk is róla.
Szeretem olvasni mindig az élménybeszámolókat.
Anyuci68, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog neked tetszeni Nea Plagia. Most olyannak képzelem, mint Paralia, csak kisebb kiadásban. Majd olvasgatni fogom a fórumot róla.
Sziasztok,
Yakumo mi az Apollonnal mentunk, és nagyon jól toltak a soförök, a 23 ora elég rekord idonek szamít.
A Sartis ut a Zeus Diassal törtent, a busz félig szétvolt esve és borzalmas bunko soföröket fogtunk ki. Veluk soha tobbe.
Szóval szerintem nem lesz vészes az utazasotok Toloba. Mi a megerkezes napjan délben mar elfoglaltuk a szallast és mentunk lubickolni.
Fszeva, nagyon klassz a kép, mi a legtobbet pont itt strandoltunk, nekunk a nagy strand egyaltalan nem jott be, ezt a kicsit viszont imadtuk.
Évi! Én meg nagyon remélem, hogy közel sem Paralia, se kicsiben, se nagyban. Mivel itt a képek, illetve az iroda és a neten található leírások alapján Nea Plagia-nál kristálytiszta a tenger, a Paralia-hoz való hasonlítás - bízom benne - nem állja meg a helyét. Majd augusztusban beszámolok !
Én nem szerettem a Thetishez közel eső partszakaszt. Mi a Gorilla bártól nem messze lévő partra jártunk, ott leginkább görögök voltak, és szívesen hallgattam a hangoskodásukat. Na jó, a hangoskodást nem, de a beszédüket azt igen!