Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 706
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15172 Üzenet linkje2006-09-07 18:08:58 

Kréta_2005 & Kalymnos_2006

Képek: http://www.porta3.fw.hu
icon_wink.gif

# 707
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Marci Éva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15195 Üzenet linkje2006-09-08 12:26:12 

Szia anitakovacs!

Most néztem végig a képeidet, valóban álomszépek! Engem fõleg Gramvoussa érdekelt mivel oda szeretnék menni. Jövõ szombaton indulok, alig várom. Remélem szép lesz az idõ, nem szeretném kihagyni! Évi

# 708
Stancy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15197 Üzenet linkje2006-09-08 13:49:41 

Szia!

Autóval vagy hajóval?

Az én leirásom, képeim egy része. (960.hsz.)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9137746&go=58644381

# 709
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15201 Üzenet linkje2006-09-08 20:10:17 

Ezek minket is "megtámadtak"

# 710
Anitakovacs
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15202 Üzenet linkje2006-09-08 20:30:33 

Sziasztok! Válaszolva a kérdésre: Mi a Neckermannal mentünk Krétára, s ott Gouvesben, a Lavris Paradise-ban szálltunk meg. Nagyon szép volt a Hotel, kényelmes, rendezett szobával, szép kilátással, egyszerûen minden nagyon jó volt. Kellemes csalódás ért minket, hiszen az ár is megfelelõ volt, s azt hittük, ennyiért, gyengébb ellátást kapunk. De tényleg minden szuper volt. Nagyon meg voltunk elégedve. Csak ajánlani tudom ezt a hotelt Mindenkinek!
icon_smile.gif

# 711
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15204 Üzenet linkje2006-09-08 22:44:58 

keke!!

Feltettem Mallorca-t IS a lapomra: http://porta3.fw.hu

ÍGy Kréta-Kalymnos-Mallorca is fent van..
icon_biggrin.gif

# 712
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15205 Üzenet linkje2006-09-09 13:15:58 

Szia Scoth!

Ne haragudj, de a Mallorca-s képeket törlöm, mert nem ide tartzik, erre van az "off" topikon belül, az "egyéb utazásaink" c. topik. Amúgy engem is érdekel Mallorca és szépek is a képeid. Elég, ha belinkeled a tárhelyed címét.

Szeretném még kérni mindenkitõl, hogy ne pakoljatok saját géprõl sok fényképet fel, mert az sok helyet foglal az oldalon és idõvel lelassíthatja a rendszert. Ha lehetséges, inkább linkeljetek képeket más oldalakról, vagy töltsétek fel a fotóalbumba.

Köszönöm

vojandi

# 713
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15208 Üzenet linkje2006-09-09 21:40:09 

OK !
Vettem! icon_redface.gif

# 714
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15212 Üzenet linkje2006-09-10 10:48:26 

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Ha valaki tudja hol találok Krétáról térképet, azon belül Amoudara-ról, az írjon légyszi!
Elõre is köszönöm!
Asteri

# 715
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15215 Üzenet linkje2006-09-10 13:15:10 

Szia Asteri!

Ha internetes térkép érdekel, add be keresõbe, jó sok oldalt kiköp. icon_smile.gif
Egy cím pl. : http://www.weltkarte.com/europa/griechenlandindex.htm

Ha rendes térkép kell, akkor menj el térképboltba (itt már többször is ajánlottam a Freytag és Berndt-et, az nagyon jó, részletes). De egyszerû könyvesboltban is (nagyobb Libri) lehet kapni Krétáról térképet.

Andi

# 716
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15217 Üzenet linkje2006-09-10 13:52:28 

Asteri írta:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Ha valaki tudja hol találok Krétáról térképet, azon belül Amoudara-ról, az írjon légyszi!
Elõre is köszönöm!
Asteri

Szia!

Pénteken Scanneltem be azt a térképet amit krétán kaptunk!!
Részletes és korrekt.
Hétfõn felteszem és jezmem!!
Mis is Amoudarán voltunk tavaly!!! icon_wink.gif

# 717
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15222 Üzenet linkje2006-09-10 16:41:43 

Szia Vojandi!
Köszönöm a gyors segítséget! Netes térképet keresek, rendeset már vettem.
Asteri

# 718
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15223 Üzenet linkje2006-09-10 16:46:18 

Szia Scoth!
Neked is nagyon köszönöm a segítséget!
Krétaról már találtam több térképet is itt a neten, de Amoudara-ról sajnos még nem. Nagyobb társasággal megyünk nyaralni és nem egy helyen lesz a szállásunk. Ezért lenne szükségem a térképre.
Jól éreztétek magatokat Amoudarán? icon_smile.gif
Asteri

# 719
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15234 Üzenet linkje2006-09-11 10:54:05 

Asteri írta:
Szia Scoth!
Neked is nagyon köszönöm a segítséget!
Krétaról már találtam több térképet is itt a neten, de Amoudara-ról sajnos még nem. Nagyobb társasággal megyünk nyaralni és nem egy helyen lesz a szállásunk. Ezért lenne szükségem a térképre.
Jól éreztétek magatokat Amoudarán? icon_smile.gif
Asteri

Szia Asteri!

Szerintem Amoudaráról nem igazán szükséges térkép, annyira egyszerû elsoztású az üdülõ központ.
Egy hosssssszzúúú utca -végül is- az egész, a tengerpart mentén végig, és az utca, ami tele van jobbra-balra több kis üzlettel (csencselõvel, ahogy a párom nevezi) és tavernával és gk. kölcsönzõvel, és persze apartmanokkal, szállodákkal. Eltévedni nem tudtok! Majdnem összeér Heraklion-nal (vagy a térkép szerinti megnevezésû Iraklio-nal). Mi az Archondiko nevezetû hotel-apartmanban voltunk, ami ha Heraklion.-hoz viszonyítunk, Amoudara túlsó végén volt, a fõút jobb oldalán. Egyébként a busszal kb 8-10 perc alatt Heraklion belvárosában voltunk az apartmantól számítva. (kivéve ha forgalmi dugó volt Heraklion elején) A buszjegy 1€ volt, és a buszt le kell inteni ha jön mert esetleg tovább megy ha nem integettek neki!! Mi buszoztunk is meg béreltünk kocsit is, nagyon jó áron, mert szept. vége fele jutottunk ki. De nem bántuk, mert ekkor 50%-al kevesebbért bérelhettünk új autót kb. 4e km-el, 1 hétre (!) ~130 €-ért! A szálló kiváló volt, medencével, bárral, zöld kertel, közel a tengerhez, és pici kilátással a tengerre annak ellenére hogy a szálló és az tenger között egy út és több épület volt. (itt találsz képet róla: https://www.porta3.fw.hu )
A tengerpart több száz méter hosszú lehetet, széles homoksávval, egyenletesen mélyült, és tiszta vizû volt. A homok lehetet volna tisztább, de ez szerintem úgy láttuk, fõleg a turistáknak volt köszönhetõ! A tengerpart bal oldalán a hegyek felé tekintve messzebb látni fogtok egy nagy üzemet és „gyárkéményt” ez kicsit „lelombozó” lehet, de a „telep” elég messze van ahhoz hogy igazán zavarjon. Ha még más nem említette: Amoudara Heraklion felöli végén, van az ottani „Tesco” az úgynevezett Carrefuri , itt vásároljatok! Nagyáruház mindennel, és olcsó!
Amoudara kiváló helyen volt, ahhoz, hogy ha netán hûvösebb vagy szelesebb idõjárásra ébredtünk reggel akkor átruccanjunk a déli partra, pl. Kalamaki-ra (a déli, mert több van ebbõl a megnevezésbõl) ami Matala mellett volt és kiváló parttal rendelkezezett és sivatagi éghajlattal. Egyszóval jóóóól éreztük magunkat Nektek is ezt kívánjuk! icon_cool.gif

# 720
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15265 Üzenet linkje2006-09-11 22:41:41 

Szia Scoth!
Nagyon köszönöm a beszámolódat, sok érdekes dolgot megtudtam belõle! A térkép azért kellene, mert mint írtam nagyobb társasággal megyek és nem egy apartmanban leszünk. Mi 3-an az Ibusszal utazunk a többiek pedig a Neckermannal. Attól félek, hogy elsõ nap nem fogjuk megtalálni egymást. A Neckerman gépe dél körül indul, a miénk viszont csak du-án. Mi a Marirena apartmanban leszünk, a többiek pedig a Minoa apartmanban. Esetleg ismered õket?
Autót mi is szeretnénk bérelni és ez az ár amit írtál, nagyon barátságosnak tûnik.
Köszönöm a jókívánságokat! Remélem, hogy az idõ is jó lesz, okt. 3-án indulunk. 2 éve is ilyenkor voltam Santorínin és végig nagyon jó idõnk volt. Most is ebben bízok icon_smile.gif
Asteri

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu