Karaj! Köszi, hogy leírtad az árakat. Így nagyjából fel lehet készülni rá. Én tavaly hoztam haza ajándékba a kék tányérokból az árai hasonlóak voltak. Én fekete-arany mániások közé tartozom. Soha, egy útról sem tértem haza úgy, hogy ne hoztam volna vázát, készletet vagy tányért. Egyszerûen imádom õket.
Örülök neki, hogy ilyen szerencsétek volt az úttal!
Tegnap este megvettunk mindenkinek minden fele "szuvenyirt". Talatunk itt Kosban egy tok jo kis boltot fent a piac mogott a kis sikatoros reszben. Nagyon megeri tobb helyen korulnezni, mert valtozoak az arak. En reszemrol tanyermanias vagyok, es ahova betevedtunk boltba, ott ketszer akkora tanyer volt 5 euroert mint a tobbiekben egy cseszealatet meretu. 30, 70 eurobol bevasaroltunk 20 embernak, es mivel mindent egy helyen vettunk meg, sikreult kialkudnom 10% kedvezmenyt is.
1 jotanacs mindenkinek!
Ha tudtok egy par alapszot gorogul, sokat segithet a penztarcan!
A Kalymnosi hajotura alkalmaval osszeakadtunk egy magyar sraccal, aki beszelt gorogul de csak nagyon alap szinten. Ha belepett valahova, gorogul szolalt meg. Ugyan azt a szivacsot amit mi 3 euroert vettunk, o 2-ert kapta. Ha sört kertem nekem 2 euro volt, ha O kerte gorogul akkor 1,50. Erdekes, nem?
Szoval gyerunk nyevet tanulni!
Imaron itthon Budapestrol.
Nagyon-nagyon szep es jo volt, csak kar haogy haza kellett jonni. Gaboca meg kicsit konnyezett is amikor felszalltunk. Majdnem en is.
Hat ez van sajna. Jonek megint a szurke hetkoznapok. Viszlat Gorogorszag, jovore ujra. Csak az meg messze van kicsit. Osszeszedjuk a gondolatainkat, es megosztunk Veletek mindent. Most jo ejt!
Sziasztok.
Szia Karaj! Üdv itthon! Tudom, milyen rossz érzés...nekem kb. 1-2 hét, mire visszarázódok a hétköznapokba. Ráadásul idén, amikor majd hazajövünk a nyaralásból, már szeptember lesz.
Pihenjétek ki magatokat, aztán várjuk az élményeket, és KÉPEKET! Remélem van egy pár!
Csatlakozom a többiekhez: Üdv itthon! Sajna minden jónak vége szakad egyszer. De jövõre is lesz nyár!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Külön köszönet a helyzetjelentésért! Jó pihenést!
Sziasztok! Július 9-én az Apollon Travel szervezésével megyünk Kos-szigetre Tigakiba. Szállásunk az Irene apartmanban lesz. Ha valaki tud errõl valamit, kérem írjon!
Koszi mindenkinek minden, de hat akkor is szomi vagyok hogy ell kellett hagyni Hellaszt.
Minden nap megnezzuk ujra a fotokat, meg a videokat. Nosztalgia.
Lassan elkezdem irni a beszamolot, meg felrakom a fotokat.
Párom ma volt az utazási irodában, befizette a hátralévõ összeget. Most már csak várni kell, hogy elteljen ez a fránya 52 nap. Az ut.irodában természetesen nem tudták megmondani, mikor fog indulni a gép, majd utazás elõtt 2-3 héttel kapunk postán utas tájékoztatót. Gondoltam, hogy így lesz, de én már úgy szeretném tudni, mikor fog indulni a gép!