Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7051
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211344 Üzenet linkje2013-12-07 19:12:07  Válasz a #211343. hsz-ra

Nem mondom, itt is ki lehetett bírni icon_wink.gif !
Mondjuk ránk jellemző, hogy ritkán járunk a szállásunkhoz közeli partra, de elképzelhető, hogy itt megmaradtunk volna!

# 7052
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211360 Üzenet linkje2013-12-08 13:45:27 

Megint mennyi hasznos információ,kép és hozzászólás. icon_smile.gif
Többek között ezért is szeretek erre a fórumra rájárni ! icon_biggrin.gif

Videók- Képek is jöhetnek számomra nyugodtan. Hiszen az utoljára beküldött fotókat is öröm volt nézni icon_smile.gif

És hát igen....a várva várt Limoniaról sajnos még mindig semmi infó az Apollonnál sem! icon_sad.gif

# 7053
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211364 Üzenet linkje2013-12-08 15:47:20 

http://www.xenioszeus.gr/images/tolon.gif

Térkép Toloról....

A Yannis kb a Pavlos kiírásánál van. Az Elektrát jelöli a kép. Közvetlenül mellette a Thetis. A Limonia apartmant a szobai háttérképből kiindulva kb a Romanza kiírásánál találjuk meg. /De ez csak pár kép alapján tippelve/.
Yamuto bemásolom a pár kép oldalának a linkjét a Limoniáról. Az egyik szoba kilátásából a háttérbe lehet látni a tenger előtt egy villanykarót. Az a villanykaró a központ sétáló utcájánál található.

http://pocket-guide.gr/hotelview.php?id=526#tab1-overview

Itt vannak a képek róla és a legelső képről írok.
Ezek alapján a Limonia feljebb található de csodálatos panorámával.

# 7054
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211365 Üzenet linkje2013-12-08 16:38:30  Válasz a #211364. hsz-ra Előzmény #211364

Szia Unic !

Köszönöm a térképet is egyben, ez hasznos számomra.
Egyébként én is arra az oldalra tippeltem (Romanza) a kilátásból ítélve hogy arra felé lehet majd valahol. Persze látatlanban nem könnyű ! icon_smile.gif

Akkor a hozzánk közelebb eső strand a kikötő környékén lehet ?
Nem tudod véletlen hogy ott kavicsosabb vagy homokosabb szakasz van ?

# 7055
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211368 Üzenet linkje2013-12-08 17:52:27 

Tolo teljes szakaszán homokos a part és ha bemész a vízbe akkor ott is. Lehetnek persze olyan részek, hogy a vízbelépés után olyan fél méteres sávba kavicsos de nem ez a jellemző. A képek alapján bőven a központba lesz a szállás e miatt is választottam ezt. A Yannis ebből a szempontbol hátrányosabb volt mert jó kis séta kellett mire a központba ért az ember de ez se volt vészes az idén kibírtam. Jövőre ide már be volt telve az idei sláger így kevesebb volt a választási lehetőség. Így maradt az új szállás...
# 7056
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211375 Üzenet linkje2013-12-08 19:06:36 

Szerintem nem kell izgulni a szállás miatt. Mint írtam már, Tolo nagyon kicsi és nagyon hamar be lehet járni, nincsenek nagy távolságok.
Amikor mi Hydrára kirándultunk hajóval, úgy volt hirdetve, hogy legkésobb este hétre visszaérunk, így befizettunk az esti Napflios hajós útra is, ami negyed 9-kor indult este. Az történt, hogy a hajó nem ért vissza idoben.....hét ora 40-kor szalltunk ki. Felrohantam a kikotobol a Thetisig, ott még átoltoztem hirtelen és magamhoz vettem az esti programhoz szukséges papírt. Vissza is rohantam mint Forrest Gump és elértem az esti hajót. A nyaraló társam megvárt a kikotonel. Nem hittem el, hogy 30 perc alatt megcsinaltam, de sikerult, igaz a tudomet majdnem kikoptem.
Szerintem kényelmes sétával mindenhova hamar oda lehet érni, bárhol van a szállás.

# 7057
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211377 Üzenet linkje2013-12-08 19:12:07 

fekikecske írta:
Nem hittem el, hogy 30 perc alatt megcsinaltam, de sikerult, igaz a tudomet majdnem kikoptem.
Szerintem kényelmes sétával mindenhova hamar oda lehet érni, bárhol van a szállás.

Azért az szép teljesítmény! Egy ilyen roham után viszont nem egy, hanem két souvlakit kellett volna ennem Nafplioban (persze csöppet sem bántam volna icon_smile.gif )

# 7058
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211379 Üzenet linkje2013-12-08 19:47:42 

Mi hatalmas sajtos pizzat ettunk nagyon isteni volt, a sajtjuk frenetikus szerintem. Jaj de jó lenne visszamenni........de sajna nem mostanában lesz.
# 7059
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211382 Üzenet linkje2013-12-08 20:00:40  Válasz a #211379. hsz-ra Előzmény #211379

Én még Görögországban pizzát nem ettem, én amúgy is jobban szeretem a souvlakit, gyrost, no meg a sütijeiket icon_smile.gif, a halról nem is beszélve. Nafplioban találtunk egy guszta kis tavernát, és ott nagyon finom volt a sertés souvlaki. Ha a városban jártunk, akkor ott ettünk. A csatornánál is találtunk egy "kis piszkost", kis útszéli étkezdét, na ott még nagyon tuti volt a souvlaki, bár érdekes módon szórtak bele egy kis pirospaprikát, amivel Görögországban még nem is nagyon találkoztam, de nem rontotta el.
# 7060
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211383 Üzenet linkje2013-12-08 20:01:00  Válasz a #211368. hsz-ra Előzmény #211368

Bízok benne, hogy nem egy elveszett helyen lesz icon_biggrin.gif

De amúgy meg egy kis mozgásba úgysem halt még bele senki. Úgy hogy csak pozitívan állok hozzá mindenhez. icon_biggrin.gif

De majd ha eljön az ideje, akkor a kedves fórumozó barátaink majd úgyis leírnak mindent nekünk. icon_smile.gif

Csak győzze az ember kivárni ! icon_biggrin.gif

# 7061
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211385 Üzenet linkje2013-12-08 20:48:49 

Mi is ettunk specialitasokat, elhiheted. De valahogy akkor és ott megkívantuk a pizzat és nem bantuk meg,mert teljesen más íze volt mint otthon a sajtjuk miatt.
A korintoszi- csatornanal nem kajaltunk, mert az atheni kirandulassal volt össze kapcsolva és nem volt annyi idonk.

# 7062
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211387 Üzenet linkje2013-12-08 20:57:54  Válasz a #211385. hsz-ra Előzmény #211385

Hát azért gondoltam, hogy nem csak pizzát ettetek, nem is azért írtam icon_redface.gif .
Mi is Athénból visszafelé álltunk meg a busszal a csatornánál, de már nagyon éhesek voltuk és átszaladtunk a másik oldalra, onnan hoztuk a kaját. Athénban nekünk, "kőimádóknak" nagyon kevés volt az idő, nem volt időnk enni sem. Toloban Iliasnál nagyon szerettük a gyrost, de a sertés souvlaki nem volt olyan jó füstös, ahogy én szeretem.

# 7063
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211388 Üzenet linkje2013-12-08 21:20:10 

Az Akropolisz engem is elvarázsolt......és az ido tenyleg keves volt. Athenba is csavarogtam volna még. Egy szendvicst kaptam be mert tényleg nem volt ido enni ott illetve sajnaltam ra pontosabban.
Mi is Ilias gyrosat szerettuk a legjobban, nekem a souvlaki is ízlett ott.
A lényeg, hogy mindenkit irigylek, a szó jó ertelmeben, aki a kovetkezo nyaron Tolot valasztja. Én még csak haromszor nyaraltam Görögországba, de mindig mashova megyek, mert az anyagi lehetosegeim korlatozottak, így nem tehetem meg, hogy visszamenjek a mar megismert helyre, még akkor sem, ha mindenhol maradt ki latnivaló. Sajnos.
icon_sad.gif icon_sad.gif
De Tolot mindenkinek ajanlom. icon_biggrin.gif

# 7064
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211390 Üzenet linkje2013-12-08 22:22:37  Válasz a #211388. hsz-ra Előzmény #211388

Mi is az Akropolis után még bementünk az Acropolis múzeumba is, már az is viszonylag sok idő volt, hogy bejussunk. Utána még a Dionysos színház, gyerekemnek az volt a legnagyobb élmény, mert "testközeli" volt, nem lekerítve minden, mint az Acropolis-on. Idő híján már a Zeus templomhoz sem tudtunk bemenni, csak kívülről fotóztuk. A Plakáról meg már nem is álmodhattunk.
# 7065
Jistvan
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#211391 Üzenet linkje2013-12-08 22:23:30 

Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy szeptember 30. án megyünk Toloba milyen a víz milyen az idő mire számíthatunk a THETIS
apartmanba kaptunk szállást.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 470 471 472 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu