hello "atosz" és "anna?" .....egy régebbi hozzászólásotokban találtam az autóbérléssel kapcsban egy fontos infot...hogy tartalmaz a szerzõdés önrészt. bocsíí, ha butaságot kérdezek, de ez mire vonatkozik? arra hogy ha rongálódik a járgány, annyit fizetek saját részrõl?...huile
Hát azt érdemes kötni, sõõõt!!! Szerintem, hogy hol kötöd az tökmindegy csak legyen. 500-700 forint szokott lenni naponta.
De ha van bankkártyád az is tartalmaz utasbiztosítást ( már amelyik) Én sokat utazok, úgyhogy olyat kértem aminek elég jó biztosítása.
Nagyon meg kell nézni, hogy hol kötsz utasbiztosítást, ugyanis vannak olyan Biztosítók, bankok ...stb, akik nem szerzõdött partnerei a kinti félnek, így Neked magadnak kell megfizetni az ellátást, ha hazajöttél benyújtod a számlát és vagy fizet vagy nem fizet.
Mindenképpen olyat kell választani, amelyiket kint elismerik és Neked ott a helyszínen nem kell semmit fizetned a biztosító majd rendezi.
HEllo!
Amint lesz egy kis idom , feltoltok kepeket egy oldalra.. s itt kozzeteszem azokat örülök, hogy tetszenek, szeretek fotozgatni, de ezeket a kepeket sajnos nem tükörreflexes geppel keszitettem, akkor még tisztabbak lennenek, bár ez is egy nagy compact gép, ennyit tudtam kihozni belole Majd jelentkezem