Szerintem az én polyfoam-jaimnak nincs márkájuk. Kb. 2 cm vastagok, és évek óza nyúzzuk. Voltak már köves és homokos parton is.
A gyékényt kizárólag homokos partra ajánlom.
christine, én továbbra is polyfoam párti vagyok, mert az enyém már 15 tengerparti nyralást megélt kb. (kavicsos, kéves, sziklás, murvás, homokos partokon is) legalább kétszer ennyi sátrazást és egész nyári strandolást. Ha ennyi év alatt egyszer szétlyukadna (egyébként most kezd egy kicsit már) akkor is megérte befektetni és 1ö évenként egy újat venni
Kavicsos partra mit érdemes vinni, amire feküdni lehet (akár egész napra). Polifoamra azt mondják, kiszakad (kiszakítják a kövek). A gyékényen át ugyanúgy szúrnak. A törölközõrõl nem is beszélve. A napozóágy nem megoldható.
Régebben én is gyékénypárti voltam, de aztán egyszer vettünk Polyfoamot és azóta (vagy 12 éve) azt használjuk és szerintem az a legtutibb A repcsin mindig kézipoggyászként viszzük, egymásba feltekerve a kettõt. Napernyõt is vittünk már repcsivel, azzal sincs gond, csak külön kell feladni, elzárandó csomagként, de azért nem kell extra fizetni.
Csutek, ha mi a strandra megyünk, akkor reggeltõl estig kint vagyunk...de amúgy mindegy melyik napszakban, mert a párom olyan hófehér érzékeny bõrû, hogy õ az itthoni napon is szénné ég öt perc alatt. Én szinte sose bújok az árnyékba, de õ minidg azt keresi. Így nem könnyû mindkettõnknek ideális helyet találni a strandon, de ha van napernyõ, akkor okés.
Az avataromon látszik az árnyékom. Szerintem ez bõven elég.
Tõlem még a Green Peace aktivisták is menekülnek, mert ha felbukkanok a tenger parton, az egyet jelent a cunamival.
Most kinéztem magamnak egy kényelmes felfújható fotelt az uszikáláshoz. van pohártartó is a Mithos söröcskéhez.
Bocs az off-ért.
Az attól is függ, mire kell a matrac, gyékény, stb... Még a bolgároktól tanultuk, hogy a homokban a legegyszerûbb egy lepedõ, a sarkait be kell ásni, le lehet rázni, könnyû, kis helyet foglal, a végén ki lehet mosni... Van színes is, nem olyan kényes...