Nekünk pedig az Aloe- First vált be napégésre. Másnapra eltünteti a bõrpirt, ha megégetem a kezem akkor is ezt használom, ha idõben sikerül befújni vele, akkor még hólyag sem keletkezik
Mi szeretjük, napozás utáni testápoló helyett is ezt használjuk, regenerálja a bõrt.
Én sem nagyon hittem benne, míg ki nem próbáltam
Korfu szigetén Moraitikán voltunk,immár harmadszor.Mikor elõször mentünk kaja hegyeket vittünk,több mint a felét vissza is hoztuk... Szerintem kaját nem érdemes,max.csak szalámit vagy májkrémet.Ott kinnt minden van,szinte olyan áron mint itthon.De érdemesebb a Super Markato helyekre menni mint a kisebb boltokba mert azok jóval drágábbak.Kenyeret se vigyetek nem érdemes,vannak pékségek,azoknál nagyon finom dolgok vannak,és minden nap friss.0,70euroért vettünk 1 db bagett szerû kenyeret.Nagyon finom volt jó vastag a tésztája,ropogós,de csak frissen jó,másnap már nem az igazi.A pékárujuk isteni,mindegyik.A csokis sütik ellenállhatatlanok,bele is futottunk egybe 7 euróért!!!!!!!De annyira fincsi volt és sok,hogy ketten még másnap is ettünk belõle,34dkg volt összesen a súlya de annyira tömény volt,hogy nem bírtuk egyszerre megenni!A paradicsom az felejthetetlen,lédüs ha kicsit sárgább az se baj ugyanolyan finom!Szúnyogok vannak!!!!!!Naptejet sokat kell használni éget a nap!!!!!
#1024592009-05-30 19:53:50 Válasz a #62883. hsz-ra
Az IRIX gyógynövények alkoholos kivonata, természetes anyag.
Kozmetikumként kerül forgalomba. Az eredeti feltalálója Széles Lajos bácsi, NAK község fia volt. Kapható a gyógyszertárakban, gyógynövényszaküzletekben.
Ennek gyógyszer megfelelője NAKSOL néven ismert. Nem vonták ki, hanem továbbfejlesztik. Bonyolult összetétele miatt a fejlesztés tovább tart, 2010-ben lesz kapható újra.
Egyébként a két termék hatóanyaga megegyezik, az IRIX kozmetikum a NAKSOL gyógyszergyártási előirások szerint készül a GYNKI Gyógynövénykutató Intézet Budakalász gyártja.
Sziasztok!
Nekem mindig gondot okozott az utazásaim során a kézmosás mivel nem biztos hogy mindig ott állok meg ahol van kézmosási lehetőség.
Találtam valami nagyon jó dolgot és gondoltam megosztom veletek.
Én már használom és mindig a kocsimba van.
http://shop.sunrider.com/Shop/.....=16&Cols=0
Üdv:Robi
nekem is van egy bevált módszerem, se víz sem semmi más nem kell hozzá, és minden koszt (ha netán autot kellene bütykölni útközben) eltávolít
CIEN body care
INTIMwash lotion
Hát a mai autókkal már nem sok mindent tudsz csinálni,de én nem erre linkeltem be hanem ha meg szeretnél enni egy szenyót vagy valamit gondolom akkor te is szoktál kacsót mosni.És erre ez tuti jóóó.
Az én véleményem a következő kérdésedre.
"....mégsem tudom eldönteni, hogy vigyünk magunkkal főznivalót, vagy ottani vásárlás + taverna hasonló áron van mint a magyar üdülőhelyeken pl Balaton? ..."
Ahol feltetted ezt a kérdést eredetileg http://www.hellasz.hu/forum/vi.....&start=390 , ott találsz idei Paráliai árakat. Vissza kellene olvasni egy kicsit, úgy tisztában lennél az árakkal.
Szerintem vákuumcsomagolt felvágottakat, nagy faktorszámú napolajat, esetleg szintén légmentesen lezárt sajtot érdemes kivinni. Ezek drágábbak szerintem mint itthon.
Levest nem igen ehetsz kinn, úgy zacskósleves is mehet a csomagba.
Szúnyogriasztó sem árt, mert aludni is kell.
Egyébként nem drágább mint a Balaton. A tej isteni Hellaszban, próbáld ki!