Általános tapasztalatok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 76
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42805 Üzenet linkje2007-08-26 13:43:20 

Na ezt Petros beigazolta, nekem nem sikerült errõl a neten semmit sem találnom, csak rádióban hallottam.
# 77
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42806 Üzenet linkje2007-08-26 13:48:52  Válasz a #42805. hsz-ra Előzmény #42805

Igen én is ennyit hallottam. De azért köszönöm,hogy utánanéztetek Ti is. Holnap mindenképp fogom hívni az irodát, hogy hátha mondanak valamit. A rádióban annyit azért mondtak, hogy aki mostanában indul Görögországba az mindenképp beszéljen az Utazási Irodával.
Ezt fogom tenni én is, aztán bízunk a szerencsében, hogy sikerül elutazni, és hogy végre sikerül odakinn a tüzet megfékezni.

De az is igaz, hogy sajnos már állandósul minden évben ez a szörnyûség! Mi lesz így az országgal!!? És már nálunk is egyre gyakoribbak a nagy tüzek, és árvizek, sajnos!!! icon_sad.gif

# 78
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42807 Üzenet linkje2007-08-26 13:48:55 

Ezek szerint nem csak Magyarországon nem mondanak sok újat icon_sad.gif !
Bár gyanítom, hogy most kisebb gondjuk is nagyobb! És ha valaki utazik és arrafele, amerre tûz van, úgyis utánaérdeklõdik... Vagyis mindenképpen tanácsos - szerintem!

# 79
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42808 Üzenet linkje2007-08-26 13:57:51 

vojandi írta:
Én csak annyit hallottam fél füllel, hogy állítólag lezárják az athéni repteret (de nem akrok hülyeséget mondani, majd utánanézek pontosan), és az athén körüli utakat is...

Talán ez is segít: https://www.aia.gr/

Nekem úgy tûnik, a reptér mûködik, csak az autópályával van gond, bár ez változhat... icon_cry.gif

# 80
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42809 Üzenet linkje2007-08-26 14:11:16 

Barátaim!
Úgy elszorul a szíven, hogy cirka 5 hete még boldogam nyaraltam Attikán, bumliztam Athénban, átugrottuk egy kicsit Korinthos-nál a Pelopponészoszra... És most emberek halnak meg ott és a tûz maratléka lesz/lehet az a rengeteg gyönyörüség... icon_cry.gif

Mindig eszembe jut a mese: Az ember a legerõsebb... De tényleg így van ez? A XXI. században (mint mondják a tragédiák századában) mennyire tehetetlenek vagyunk!
Lassan teljesen meghódítjuk a világûrt, meg hasonlók, de itt a Földön sokszor mennyire tehetelenek és sebezhetõek vagyunk...

# 81
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42844 Üzenet linkje2007-08-26 23:17:46  Válasz a #42809. hsz-ra Előzmény #42809

En attol megnezem, hogy a lefoglalt szallasunk egyben maradt.eicon_biggrin.gif Persze sajnalom, hogy minden a tuz martaleka lesz, "szep" kepek lesznek majd...icon_sad.gif
# 82
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42855 Üzenet linkje2007-08-27 01:32:42 

vojandi írta:
Szia Jorgos!
Hol ég még a Peloponnészoszon kívül most?
Borzalom....
Sziget is ég???

Sziget nem eg, de ki tudja hogy mi lehet addig, amig te elutazol...
Most mondtak hogy 65 ember meghalt...

# 83
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42857 Üzenet linkje2007-08-27 02:23:53 

petros írta:
Ez bozasztó! Még a képet is elég végignézni! Mi szerencsére csak egy kis leégett erdõsávot láttunk az idén a Peloponiszoszon és hazafele Szerbián füstölt itt-ott az erdõ, illetve az autópálya mellett lángolt a bozótos.

Jöhetne már egy jó esõs idõszak! Megmenthetne sok embert és értéket (fák, házak, na és a romok, emlékek...). Belegondolni is rossz, mi lenne, ha értékes "örökség" is megsemmisülne icon_eek.gif

Profeta vagy Petro?
Ez majdnem megtortent ma, a regi Olimpiaban, ott ahol voltak az okori olimpiai jatekok...

# 84
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42860 Üzenet linkje2007-08-27 07:37:27 

icon_smile.gif
Nem Jorgo, sajnos nem...
De bármilyen hülyén is hangzik, úgy érzem, hogy rokonaim, hozzám közelállók, vagy a saját házam lenne veszélyben... Pedig tudtommal egy vérszerinti rokonom sem él Görögországban icon_rolleyes.gif Nagyon elszorul a szivem, akárhányszor látom a képeket, hallom, olvasom a híreket icon_sad.gif Még egy-egy könnycsepp is kicsordul icon_redface.gif

# 85
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42891 Üzenet linkje2007-08-27 13:11:41  Válasz a #42860. hsz-ra Előzmény #42860

Nekem sem él kinn rokonom -sajnos-, de mindig összeszorul a szivem, amikor látom a TV-ben, és a fotókon ezeket a szegény embereket, a kétségbeesésüket.
És nagyon-nagyon félek, hogy a rengeteg sok érték, emlék odalesz, amitõl Görögország az volt, ami volt!! De azért remélem lesz valami megoldás, és hamar vége lesz már ennek az egésznek!!!
Csak sajnos nincs garancia, hogy nem fog megismétlõdni!! icon_sad.gif

# 86
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42894 Üzenet linkje2007-08-27 13:35:54 

Tudjátok az - a majdnem biztos tény - bosszant leginkább, hogy emberi "barbárság" (most gondoljatok ide egy-két papírt nem tûrõ szót!) áll a háttérben.
Mert ha tényleg egy természeti katasztrófa, akkor valahogy "elviselhetõbb", vagyis inkább elfogadható tény, sors, stb...
De ember(?)i szándékosság... Kihasználván az amúgy is szerencsétlen idõjárást...

# 87
Hellili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42897 Üzenet linkje2007-08-27 13:48:01 

Ha jól értelmeztem egy finom fogalmazásban ez nem is a barbárság mint
inkább a pénz játéka.Ebben az esetben nincs min csodálkoznunk csak
a bicska kinyílik az ember zsebébe. icon_redface.gif

# 88
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42898 Üzenet linkje2007-08-27 13:50:18 

Bicska kinyílik, könny kicsordul... icon_cry.gif
# 89
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42901 Üzenet linkje2007-08-27 13:57:32 

Ma egész nap ezt hallom a rádióban, hogy az Olympiában lévõ romokat is elérte a tûz. Szerencsére a márvány nem ég!! icon_smile.gif De mondják, hogy pl. a stardion körüli összes zöld rész leégett. Turista szemszögbõl, de ez biztosan sok embert elriaszt majd és ez nagyon negatív, mert éppen most kellene hogy minél több turista menjen oda, hogy minél több belépõjegyet fizessen és támogassa ezzel is az országot. ...
# 90
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42903 Üzenet linkje2007-08-27 14:02:14 

Ha ezt valaki végigolvassa (németül) a kapcsolódó linkekkel együtt + rengeteg kép, video... Borzalom! icon_evil.gif icon_cry.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 5 6 7 ... 38 39 40   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu