Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 76
Mamin
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#6043 Üzenet linkje2006-03-30 23:11:55 

Augusztusban megyünk Santorinire, mi is a Kostis apartmanban fogunk lakni! Az Apollón Travellel utazunk. Nagyon örülnék, ha mesélnél egy kicsit , milyen volt a szállás és meddig voltál a szigeten ? Nagyon köszönöm!
Üdv, Mamin

# 77
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6047 Üzenet linkje2006-03-31 09:26:08 

Szia Mamin. Mi tavaly junius elsõ hetében voltunk Santorinin szintén az Apollon Travellel.Az idõ már akkor is szuper volt .Az apartman nagyon szép-mi a 3-as apartmanban voltunk a földszinten szép kis virágos terasszal-hatalmas pálmafával a kertben,és ami nagyon fontos,hogy mindenhez közel. Pár perc alatt eljutsz az utazásiiroba ,a tengerhez,a parti sétányra,éttermekhez boltokhoz.Az utazásiiroda sok fakultativ utat szervez,érdemes elmenni velük.Van helyi buszjárat is,ezzel 1 euroért átmehettek pl Thirába.Mi nagyon jol éreztük magunkat,remélem Ti is jól fogjátok magatok érezni.
# 78
Vendég
Figyelmeztetve
- Figyelmeztetve -

Nincs beírva úticél.
#6052 Üzenet linkje2006-03-31 12:22:37 

Szia Kicsike ! Mi tavaly voltunk elõször Santorinin az Apollon Travellel. Szállásunk szintén Kamariban volt a Kostis apartmanbanMinden igaz amit a szállásról írtál ezért idén június közepén visszamegyünk ismét Santorinire de már 2 hétre, hogy megnézzük újra a sziget szépségeit, és egy jót pihenjünk.Az idegenvezetõ nektek is G.Laci volt ? Merre jártatok a fakultatív programok keretében ? Béreltetek-e autót és ha igen akkor melyik kölcsönzõnél érdemes? Ti mikor mentek újra vissza a szigetre ?
# 79
Vendég
Figyelmeztetve
- Figyelmeztetve -

Nincs beírva úticél.
#6053 Üzenet linkje2006-03-31 12:29:47 

Szia Mamin ! Örülök ,hogy egy újabb Santoríni rajongóra találtam, kívánom Neked ,hogy érezd jól magad , vegyél részt minden programban ,hogy a sziget minél több nevezetességét megcsodálhasd. A Kostis apartmannál jobb szállást nem is választhattál volna mivel a háziak kedvesek és maximálisan segítõkészek mindenben. Az idõjárásra nem lesz panaszod augusztusban mert tavaly júliusban 1- 1 napon 43 C fok volt. Ha teheted digitális fényképezõt és kamerát vigyél magaddal. Üdv. Suzuki
# 80
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6065 Üzenet linkje2006-03-31 19:35:52 

Szia "Vendég"Azt nem tudom,hogy mikor megyünk megint Santorinire mert úgy döntöttünk a feleségemmel,hogy minden évben máshova megyünk Görögországba.Egyébként a vulkánturán voltunk,szenzációs a vulkáni kürtõ,csodálatos onnan az egész panoráma.Thirassián egy partmenti kis étteremben igazi görög ízekkel kényeztettük magunkat-muszaka,tintahal nyárson,metaxa.Nagyon szép és jó volt csak kevés az egy hét.
# 81
Mamin
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#6070 Üzenet linkje2006-03-31 22:13:58 

Szia Kicsike!

Nagyon köszönöm a gyors választ! Ugyan augusztus még messze van, én már január óta "utazom", a prospektusok, no meg a fórumok segítségével. Ezért külön örültem, mikor még a választott apartmanról is olvashattam infókat. Nektek is szép nyarat!
Üdv
Mamin

# 82
Mamin
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#6072 Üzenet linkje2006-03-31 22:20:21 

Kedves Suzuki!
A helyzet az, hogy nem csak Santorini, hanem egész Görögország a kedvencem, ha lehet ilyet mondani. Persze sokakat elvarázsol az ottani élet, a mentalitás, a természeti szépségek, a zene, gasztronómiáról nem is beszélve... Ettõl eltekintve valóban, igazán otthon érzem magam, ha görög földre teszem a lábam. Santorinit még nem láttuk, most csak egy hétre megyünk, elõtte egy hétig Krétán lakunk majd. Utónászút szerû utazás lesz ez. Tudom, 1-1 hét kevés, két ilyen gyönyörû szigetre, ezért már most tervezgetem, miképpen jutunk majd vissza még egyszer! Neked is szép élményeket kívánok a nyárra!
Üdv,
Mamin

# 83
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6073 Üzenet linkje2006-03-31 22:35:59 

Kedves Mamin. Nászut Görögországban az olyan mint hab a tortán.Boldog Görög nászutat!!!!!!
# 84
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6115 Üzenet linkje2006-04-01 20:48:52 

Kedves Mamin! Boldog nászutat kívánok a csodálatos Santorinin!
# 85
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6157 Üzenet linkje2006-04-03 22:19:25 

Kedves Suzuki és Kicsike!

Mindkettõtöknek köszönöm!
Üdv,
Mamin

# 86
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6543 Üzenet linkje2006-04-18 17:17:49 

sziasztok!
mi is nézegettünk Santorinis nyaralóhelyeket és meg kellett állapítanunk, hogy egyáltalán nem drágább, mint Kréta! de azért, maradtunk Krétánál idén is...! majd átruccanunk Santorinire! icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

# 87
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6544 Üzenet linkje2006-04-18 17:20:31 

Szia Lacca!

Én is gondolkodtam Szantoriniben csak sokan azt mondták, hogy 1-2 hét oda sok.Úgy gondoltam, hogy Krétáról majd átruccanunk mi is és majd eldöntjük, hogy érdemes-e hosszabb (1-2 hétre)idõre odamenni.

# 88
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6549 Üzenet linkje2006-04-18 17:44:07 

Szia Lacca,Ferrari. Szerintem mindenképpen érdemes 1 vagy 2 hetet Szantorinin eltölteni.Nagyon sok látnivaló van,és szerveznek több olyan utat,ami két szigetet érint,így nem kell mind a két hetet Szantorinin tölteni.
# 89
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6551 Üzenet linkje2006-04-18 17:47:14 

Szia Kicsike!

Biztos igazad van, néztem én is a "többszigetes "utakat, de inkább Kréta mellett döntöttem és majd meglátjuk, ha átruccantunk.

# 90
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6566 Üzenet linkje2006-04-19 11:02:56 

Helo!
Mi 5 éjszakát leszünk a szigeten de elõre félek hogy kevés lesz.
Még arra is hogy bámuljuk a kilátást a medencétõl a vulkánra, nemhogy sziget felfedezõ túrára... icon_smile.gif
Egyébként tényleg naponta járnak hajók a környezõ szigetkek közt, úgyhogy akár 3 szigetet is meg lehet nézni vagy még többet, ha valaki szeretki a mászkálós aktív nyaralást.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 5 6 7 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu