Kedves Silver!
Tényleg sok fejtöréstõl meg kérdezgetéstõl és a válaszok olvasgatásától szabadulna fel idõd, ha visszaolvasnál. Ezeket a kérdéseket itt már sokan sokszor megbeszélték, mindig kiegészítve az éppen aktuális legfrissebb tapasztalatokkal!
Nagyon egyszerû kiszámolni mennyi dinár kell. Jox ide leírta az aktuális autópályadíjakat, azt számold kétszer, irányként tudom írni, hogy a mi kocsink 65 l tankja /tele volt amikor indultunk/ , és Belgárd után 3000 dinárért ment bele benzin, így oda vissza ennyit tankoltunk szóval 6000 dinár volt.
Az eurot nagyon rosszul váltják, én a helyedben a szerbeknél eurót váltanék dinárra. Ha a rendõrök büntetnek az oda úton történt, nálunk 3000 dinárt kértek, és visszafelé a határon amikor jöttök Görögországból, lehet váltani annyit, hogy az uton végig elég legyen a tankolásra, és a díjakra is.
Nagyon jó utat kívánok, és szép nyaralást, bár nekünk Makri nem jött be, de attól egy jó hely.
Bocsi, Silver, mindenki magából indul ki. mármint hogy otthon is van világháló. De látod, itt, akinek van infója, segít szívesen. Ugye, mindjárt indultok? Jól emlékszem, most hétvégén? Barátaink most vannak kinn, jövõ hét végén jönnek haza, úgyhogy friss infót én akkor tudnék írni az utakról.
Jó készülõdést kívánok, meg jó nyaralást!
Judit
Szia Jox!
Mi ahogy átértünk a határon megálltunk eü szünetre, és hogy õszinte legyek nem álltunk le pénzváltót keresni, így bementünk az elsõ kis boltba, azt hiszem kávézó volt és megkérdeztük váltanak-e... Váltottak 10EUR-t 600 dénárra...Kb a felét haza is hoztuk..
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy az M5-ösön most hogy mûködik a dolog? A határon gyors ellenõrzéssel megy tovább az autópálya? És ott hol tudunk pénzt váltani? (eur-dinár)
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy az M5-ösön most hogy mûködik a dolog? A határon gyors ellenõrzéssel megy tovább az autópálya? És ott hol tudunk pénzt váltani? (eur-dinár)
kisvacak írta:
A magyar- szerb határon lehet váltani szerb dínárt. A határ utáni parkolóban (sárga posta) a benzinkúttal szemben. 100 euróért kapott 8930 dínárt, ezek persze július 18-ai adatok, mert kifelé váltottuk meg az összeset.
Mi aug 10-én mentünk és sehol nem tudtunk váltani a határ után, kersetük hol lehet az a posta nem tudom nem találtuk/ állítólag az a régi átkelõnél van/. Megkérdeztünk mindenkit, de azt a választ kaptuk, hogy mivel most adták át a határátkelõt még nincs sehol váltó, csak Szabadkán.
Nem tudom, hogy aki azóta volt tudott-e ott váltani már, de ez a 07,18-i bejegyzés a mi esetünkben már nem volt aktuális.