Mi most jöttünk haza 27-én (kedden) Görögországból. 1 hetet Olympic Beachen töltöttünk, 3 nappot pedig Parálián. Az utóbbinak szebb a strandja, a víz kristálytiszta, és hosszan be lehet gyalogolni. A meduzáktól nem kell tartani mi Parálián nem találkoztunk egyelsem. Az apartamanról nem hallottam még, de majd meglátod, hogy nem is csoda, rengeteg van belõle, sokszor még a sajátunkat sem találtuk meg, fõleg amikor esteledet. A tengeri sétány végén Olymic Beach fele van egy önkiszolgáló büfé, 1,80 a gyros, ami nagyon finom és még egy dobozos kólát is adnak hozzá. Biztosan meg fogjátok találni "fradi" zászló van az ajtó fölé kitéve, bent pedig csupa fradis ereklye.
Egyébként jó utat, és érezzétek jól magatokat.
Köszönöm szépen a válaszodat. Biztosan nagyon jó lesz.
Errõl a büférõl már az elõbbiekben is olvastam. Már nagyon várom, hogy megkóstolhassam az igazi görög gyrost Biztosan nagyon finom .
Sziasztok!
Nekem volt már közeli élményem egy medúzával. Beleültem...
A kövek között volt. Pár napig nem tudtam leülni és viszketõ érzés volt. Fenistil jó rá.
Bármelyik tengerparton lehet találkozni medúzával nem csak Paralián.Ez benne van a pakliban,figyelmesnek kell lenni.Az árakkal kapcsolatban nem szabad egyfolytában az itthonihoz viszonyítani hiszen egy nyaralás nem szabad,hogy folyton számolgatásból álljon.Az euro ára eléggé megugrott és ezért drágább minden.2 hónappal ezelõtt még 260 volt ne felejtsük el akkor pedig átszámítva minden olcsóbbnak tûnt!Ma 288!volt az euro tehát minden túrista nyaralási költsége megnõtt bárhova is utazik!! A gyros pedig görögben a legfinomabb!!!!!!! A templommal szemben lévõ gyrososnál is kóstóljátok meg a gyrost mert isteni finom és nagyon kedvesek!
Nagyon jó lesz nektek. Mi ránk még egy hét "szenvedés " vár.
De eljön a mi idõnk is.
Azért még jövõ héten irj.
Mindenképpen írok, sõt az itthoniaknak megígértük, hogy küldünk mailt, így ha jut rá idõ, akkor ide is bejelentkezem egy hozzászólás erejéig....
Most néztem a feosz honlapját, és az utazási irodák között a Zeusz is ott van - egy görög körütazás alkalmával elromlott a légkondi a buszban, és egész úton nem javítatták meg.....
Remélem, velünk ilyen nem fog elõfordulni....
Juhi!
Akkor mi biztosan összefutunk odakint... Mi 17-én indulunk (autóval) és a Caravel-ben lesz a szállásunk. Már alig várom.
A lányaim pedig mégjobban. Számolják hányat kell még aludni. 14-et.......
Juhi!
Akkor mi biztosan összefutunk odakint... Mi 17-én indulunk (autóval) és a Caravel-ben lesz a szállásunk. Már alig várom.
A lányaim pedig mégjobban. Számolják hányat kell még aludni. 14-et.......
K.
Szia!
Mi 14-tõl 30-ig vagyunk a Galaxiasban. Már én is alig várom.