Szia T.Márta!
Nekünk eddig soha nem okozott gondot a pakolás, mert mindig van akasztós, és polcos szekrény is, sõt néha még külön volt egy + rakós is. Tavaly öten voltunk, és elfértek a ruhák.
Szerintem is ez a csatorna rendszer nekünk nem igazán fekszik,de ezzel kell lenni egy ideig.
Még azt is láttam,hogy valahol van zuhany tálca és van ahol nincs!
Látom, ahogy közeledik a nyaralás, egyre több kérdés merül fel!
A Sotíria miatt ne aggódj, tényleg! Egyetlen hátránya, hogy a 3. emeleten vannak a szobák. De aki nem beteg, nem túl idõs, annak nem okoz ez sem gondot. Ezért is van feltüntetve a katalógusban is, hogy a választáskor vegyék figyelembe.
Nem régebbi ház, hiszen Nei Pori újabb, déli részén épült. Valóban görögök laknak az alsóbb emeleteken, de nekik is csak nyaraló. Hétközben sokszor nincsenek is ott. A tulaj lakik itt egész nyáron. Egy 50 körüli házaspár, akiktõl lehet segítséget kérni, ha vmi történik.
A wc-papírral valóban nagyon kell vigyázni, mert sajnos tavaly nem is egy dugulás fordult elõ, amikor még a ház elõtti járda kockakövei között is jött fel a szennyvíz. Szóval nem tréfa, be kell tartani. Bár sokan hiszik azt, hogy na mégis mi lesz, ha beledobjuk? Hát ez!
Szekrény a 3 ágyasban egy 2 ajtós, akasztós van. Van benne polcos és fiókos rész is. Az apartmanban sajnos nem emlékszem, de akkor ott sem lehet kevesebb.
Szóval nyugi Márta, nem lesz gond! És borzasztó jól fog sikerülni a nyaralás. Szép emlék marad az egész családnak!
Jaa, és amit elfelejtettem!! Van benne zuhanytálca!! Szerintem szép, igényes a fürdõszobája.
És ami azt illeti, valószínûleg azért nem találtál eddig itt másokat is, akik a Sotíriába mennek, mert ha jobban megnézzük, csak néhányan vagyunk itt, aki írunk, beszélgetünk Nei Poriról. A többség valószínûleg csak olvas, gyûjti az infókat.
Tavaly egész szezonra tele volt a Sotíria és egyáltalán nem volt panasz rá. Ezért is maradt a kínálatban. Az iroda sem önmaga ellensége. Igyekszik a lehetõ legjobbat nyújtani az utasoknak, hogy azok tovább vigyék a jó hírét, és nyugodt szívvel vissza is térjenek újra! Ha valami gond van, akkor viszont igyekszünk a lehetõ legjobb megoldást megtalálni.
Itt válaszolok neked az Általános tapasztalatokban feltett kérdésedre, mert ugyebár a Sotíriára vonatkozik, és ki tudja, lehet máshol vannak eltérések, nehogy félrevezessek valakit.
Szóval ágynemû (lepedõ, párnahuzat, és vékony, lepedõszerû takaró) az jár, és ezenkívül még egy pléd is a hûvösebb éjszakák miatt. Szemeteszsák az elsõ napra van a kukákban, de a továbbiakban nektek kell errõl gondoskodni. Csakúgy mint a tisztítószerekrõl, mososgatószerrõl, szivacsról, konyharuháról, törölközõrõl, asztalterítõrõl. A konyha tényleg minimális felszerelést tartalmaz. Ágyszámnak megfelelõ számú evõeszköz, tányér és pohár. Ezenkívül általában 1 fazék, 1 lábas, 1 serpenyõ, és 1 kávékiöntõ. Néhol tésztaszûrõ és merõkanál is van.
Megérkezéskor kitakarítva, szemeteszsákkal a kukákban, felhúzott ágynemûvel vár titeket a szoba. A hûtõ is be van dugva, hideg. Távozáskor azt szoktam kérni, hogy a szemetest mindenképpen le kell vinni, és az ágynemût lehúzni. Így megkönnyítjük valamelyest a takarítók dolgát, hamarabb végeznek és a következõ turnus is hamarabb tud beköltözni.
Szia Bea
Hihetetlen , hogy mennyire megtudsz nyugtatni- egyenlõre-
A 3. emelet nem gond, habár már nem vagyok 20-éves.
A Wc-papirt meg ki dobjuk,hogy ne legyen gond, alkalmazkodni kell a körülményekhez.
Remélem az apartman valóban 2 külön szoba lesz és nem nappali meg háló! mert akkor probléma lesz, habár az irodában azt mondták,hogy 2 külön hálószobás.
Szia Bea
Köszi a sok hasznos infót.
Az a baj,hogy az irodában szerintem nem igazán tudnak a kérdésekre válaszolni. Olyan embereknek kellene ott ülni akik kint jártak és amit értékasítenek azokat látták és tudnak róla nyilatkozni, de akinél mi is befizettünk csak ami a katalógusban van azt tudja,semmi mást.
Annak idején még mikor Jorgosnak hívták akkor voltunk velük Opatiában egy hotelben, akkor sem tudták milyen a félpanzió reggelije, de a szálloda mindent megtett a vendégek érdekében. Talán hamár idehaza el mondják,hogy svédasztalos a reggeli nem kellett volna olyan sok mindent kidomni, mert hütõ nem volt---de ez a mult---
Hát, én jószívvel mondom, amit mondok, és remélem, hogy miután saját szemeddel is meggyõzõdsz róla, te is meg leszel elégedve. Mivel mindannyian mások vagyunk, és az igényeink is eltérõek, így csak a saját szubjektív véleményem alapján tudok ítélni, és ezt tudom elmondani. Elfogult nem vagyok, és nem is lehetek, mert az csak nekem okozna kint kellemetlenséget, hogyha most valótlant állítanék.
Az viszont fontos, hogy ezek apartmanok. Nem hasonlíthatjuk õket a saját megszokott otthoni kényelmünkhöz. Ezt egy turnusban százak használják, és ugyebár erre is igaz, hogy mindannyian mások vagyunk. Van aki szinte érintetlenül adja át a szobát, és van aki nem vigyáz rá túlságosan.
Megesik, hogy csorba a pohár, karcos a serpenyõ, görbe a kés, vagy letört a fagyasztó ajtaja. Azt el kell fogadnunk, hogy a tulajdonos nem fog a szezon végén venni egy új hûtõt, mert elrepedt a polc, és néha az is elõfordul, hogy egy kis lyuk van a lepedõn. (volt aki széttépve hozta el nekem az irodába, hogy mit képzelek, õ nem fog lyukas lepedõn aludni - pedig a legkisebb közöm sincs az ágynemûk minõségéhez)
Bele kell törõdni, hogy ezért az árért majdhogynem csak sátorhelyet kapunk egy kempingben, szóval ez az egyszerû berendezésû kis szoba csak mindössze 1-2 hétig a szállásunk. Nem is kell ennél többet várni.
Én biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat. A két háló valóban különálló (nem nappali és egy háló). Az étkezõ, a konyhasarokkal, és a terasz is szép, tágas.
az irodákban javarészt tényleg olyan emberek ülnek, akik csak annyit tudnak az egyes üdülõhelyekrõl, ami a katalógusban van. De képzeld el, ha minden üdülõhelyre el kellene menniük, ahová utat szerveznek, és minden egyes apartmanházat meg kellene nézniük. Vagy ha azok ülnének bent, akik nyáron kint vannak, akkor tömve lenne velük az iroda, hiszen egy utazási iroda számtalan helyre szervez utat.
Viszont ha felmerül benned még valami kérdés, szívesen megválaszolom, ha tudom!