Kedves Fórumozók!Évek óta nagy segítségemre vagytok utazás előtt,beszámolóitokkal és a képeitekkel.Idén Platamonba megyek.Jó lenne tudni az éttermi és élelmiszer árakat!Nekem az is tökéletesen megfelelne,ha séta közben készítenétek néhány fotót a tavernák árlistáiról.Előre is köszönöm!!!Jó utat a most indulóknak!!!
Szia Kovacsgyula!
tudnál nekem abban segíteni,hogy Poroihoz merre indultál el? merre kell menni?
Már várom a képeid!!!
Mylo
Szia "mylo00"
Platamonból indultam, de Nei Poriból is egyszerű ha Platamonból akarsz menni akkor csak annyi a teendőd, hogy a főútvonalra vezető úton kell haladnod majd az autópálya építési szakasz között már meg látod az aszfaltozott utat és ott tovább. Nei Poriból meg jobbra kanyarodsz és kb 800-méter után balra kanyarodni a főútvonalról. Este a hegyoldalban gyönyörűen látszik Poroi Fel lehet menni kocsival is de bérelt motorral is. Elég meredek kacskaringós az út, de nem kell megijedni, az említett dolgokat figyeljétek, a kamera, vagy a fényképező gép legyen mindig kéznél ne járjatok úgy mint én, az öreg kecske pásztort az öszvér hátán nem sikerült fel vennem .
Helló "Bitang" sikerült letöltenem a Picasa fájlt remélem sikerül a fórumra is feltennem a képeket, próbálkozom.
Sikerült a Picas-ba feltennem a képeket? De nem tudom hogyan kell az albumba átküldeni semmi utalást nem találok "képek feltöltése" címmel :..SOS... segítség
#1659282011-06-17 09:50:27 Válasz a #162783. hsz-ra
Sziasztok!
Fél európát bejártam már, de Görögországba most megyünk először! Nagyon jó fejek vagytok, h ennyi mindent megírtok, szemléletesek vagytok, iszonyú jók a képeitek!!! A fórumot olvasgatva szinte már mindent tudok Nei Poriról, a környékről, lassan olyan, mintha haza mennék!
Sziasztok!
Bocsi kicsit béna vagyok úgy látszik de nem tudom megnézni vagyis nem találom a képeket amit glundi felöltött. Már mindent beírtam amit csak lehet vagy bekell jelentkezni ?? Köszi a segítséget!