Kedves Adel1975!
Az a bajom, hogy utazási irodáknál csak heti turnusok vannak, de nekem 10 vagy 11 éjszakára kellene szállás!
Az egy hét nagyon kevés viszont a kettő pedig anyagilag sok egy kicsit ezért gondolkodunk teljesen egyénileg
Az a bajom, hogy utazási irodáknál csak heti turnusok vannak, de nekem 10 vagy 11 éjszakára kellene szállás! Az egy hét nagyon kevés viszont a kettő pedig anyagilag sok egy kicsit ezért gondolkodunk teljesen egyénileg
Mondjuk ez nem egy megoldhatatlan probléma ... pár hozzászólással fentebb kaptál is rögvest jópár ajánlatot.
Sziasztok!
Júliusban mennénk talán Korfura tudna valaki segíteni szállás ügyben?
10-12 éjszaka érdekelne és egyénileg utaznánk!
Űdv Joss
Az előbb felsöröltek mellé én még betenném a Facebook-ot is. Én ott is kerestem és írtam annak, ami számunkra szimpatikus volt. Most is azt néztem és 5 percen belül jött is válasz. De a többi is egy napon belül válaszolt az elküldött üzenetre.
Csak egy tipp: közben nézegesd a Tripadvisor oldalát is, keress rá az adott hotelre vagy apartmanra, így valamilyen szinten képet kaphatsz a kiválasztott szállásról.
Kedves ROLLO!
Átjött és köszönöm a segítséget!
Még nem volt időm keresgetni köztük csak gyorsan reagáltam Adel1975 válaszára hogy inkább keressek utazási irodán keresztül!
Amint lesz időm átnézem az általad küldött lehetőségeket!
#2127762014-01-29 17:48:18 Válasz a #212775. hsz-ra
nem az enyém nem ment át, hanem adel mondanivalója nem. de mindegy is ez, nézegesd az oldalakat, rengeteg a lehetőség, válaszd ki a nektek megfelelőt és irány korfu.
#2127782014-01-29 18:34:46 Válasz a #212777. hsz-ra
Kedves joss!
Nem vagy fogyi, de humorérzéked kissé hiányos lehet.
Amit írtam, csak viccnek szántam, de tényleg nem ment át… Nem véletlen a vigyori jel.
Olyan reménytelenül elveszettnek tűnt a kérdésed.
Remélem, nincs harag.
Bocsi!!
Tényleg nem vettem a poént
Hulla fáradt voltam
Szó nincs haragról inkább én kérek elnézést
Remélem találok valami jó helyet a segítségednek köszönhetőnek
Sziasztok!
A bookingon lefoglaltam a szállást, de azért próbáltam keresgélni még a neten külön. Találtam is egy párat, ami szóba jöhetne, írtam nekik angolul emailt, szám szerint 7-nek és abból egyetlen egy válaszolt. Próbáltuk az egyiket a megadott telefonszámon felhívni, fel sem vették a telefon.
A Travel-Hellason is kértem árajánlatot, onnan se szólt hozzám senki.
Hogy lehet ezekkel kommunikálni?? Tudja valaki a megoldást?
Sziasztok!
A bookingon lefoglaltam a szállást, de azért próbáltam keresgélni még a neten külön. Találtam is egy párat, ami szóba jöhetne, írtam nekik angolul emailt, szám szerint 7-nek és abból egyetlen egy válaszolt. Próbáltuk az egyiket a megadott telefonszámon felhívni, fel sem vették a telefon.
A Travel-Hellason is kértem árajánlatot, onnan se szólt hozzám senki.
Türelem és kitartás kell hozzá, az biztos. Meg kicsit talán év eleje is van....
Nekem kicsit jobb az arányom, a válaszadást illetően, de van ahová kétszer írtam, míg reagáltak rá.
#2130342014-02-04 12:01:03 Válasz a #213031. hsz-ra
milyen címről írsz? ha klasszik, öreg magyar címekről (pl. freemail, citromail) az sokszor kerül a spam-ek közé, akárcsak a magyar cégesek is.
próbálj esetleg csinálni egy yahoo-s mailcímet (azt szeretik ), vagy gmail-t, ezeknél több az esély.
ha viszont effélét használsz, akkor más ötletem nincs, mint az, h bombázzad őket, és a tárgy rovatba is valami olyasmit írj, ami alapján azonnal kitalálható, h te ajánlatot kérsz.
Ezekkel (sic!) kitartóan lehet kommunikálni. Egyrészt tél van, sokan ilyenkor még épp máshol járnak a világban. Másrészt nem ülnek állandóan gép előtt. Harmadrészt közel nem biztos, hogy aki éppen megkapta a leveledet, el is tudja olvasni az angol szöveget, így kell kerítenie valakit, aki igen. Negyedrészt meg görögök, és teljesen máshogy kezelik a dolgokat, mint ahogyan mi megszoktuk és "elvárjuk", és mindezt többnyire egyáltalán nem nemtörődömségből vagy bunkóságból. (A többi magyarázatot leírták a többiek. )
Újra és újra írni kell, aztán ha nem jön válasz, elfelejteni, és keresni mást. Biztos, hogy találtok!