Sziasztok!Ahogy ígértem írok a DIMITRI apartmanról!tegnap érkeztünk haza friss az élmény!Szép közel a tenger és este sem zajos!Amire vigyázni kell hogy használhatod az apartman napozóágyát de rendelned kell.1 korsó sör 1 fanta 9 euró volt!!!Másnap inkább bementunk az Azzuro pizzériába,ami az apartman alatt van és a tulajdonos csinál és ott vettük meg ugyan ezt 5 euróért és levittük a partra.Amúgy a tulaj össze vissza számol!A sör 2 és 3.5 volt.
Meglestem a képeket, nagyon klasszak lettek. Jó lesz nemsokára személyesen is látni. Jól észleltem, hogy Skiathoson is voltatok? Szerintem az egyik legszebb görög sziget és nagy álmom volt, hogy eljussak oda, ami néhány évvel ezelőtt végre sikerült Azóta sem felejtettem el... hajjaj ( ez egy nagy sóhaj volt)
Köszönjük szépen! Nagyon jól éreztük Magunkat ez alatt az egy hét alatt.
Igen, Skiathosra is elmentünk, ez ilyen meglepetés út volt, mert nem volt tervben, csak egyik nap akkor kimentünk az állomásra, hogy elmegyünk Katerinibe meg erre-arra és kiderült, hogy sztrájkolnak, akkor gondoltunk egyet és befizettünk a másnap induló skiathosi útra. De tényleg nagyon gyönyörű volt és hát nekem ez volt az első komolyabb hajóutam is, amit szerencsére nagyon jól bírtam.
#1664352011-06-20 18:07:14 Válasz a #166422. hsz-ra
Szia Erinet!
Akkor tudod miről beszélek. Azért megyünk mindíg 2-hétre, hogy amennyire tudjuk megismerjük a környéket is.Most nem tudtunk sehova menni mert nem tudhattuk mikor lesz benzin. Sartira csütörtökön du.-hoztak igaz sorban állás volt de adtak mindenkinek 30-litert. Szalonikinél a nagyobb kutaknál már nem volt gond. Ezt az élményt most kihagynám.
#1665392011-06-21 06:47:12 Válasz a #166379. hsz-ra
Zaki!
Nagyon szívesen. Örülök, hogy segíthettem és remélem tényleg sikerül valamit felhasználnod a leírtakból Egyébként ha van nálatok valamilyen dvd ami esetleg a többieket is érdekelné, akkor a sofőr bácsikkal meg lehet beszélni és berakják. A buszokon általában van egy kis büfé, ahol kávét, üdítőt, ásványvizet és néha energia italt is lehet venni. Van ahol útközben fizetni kell a wc-ért, de én eddig ezt szégyenletes módon mindig kiblicceltem De általában benzinkutaknál állnak meg a buszok, így nem kerül semmibe, csak sorban állásba. Tavaly Macedóniában akart a kutas pénzt kérni a wc-ért, mert hogy már késő van és ő bezárt... Elárulom: nem kapott
Régebben előfordult, hogy a határon a gyorsabb, vagy egyáltalán a határon való átjutáshoz, kisebb ajándékokat, vagy némi pénzösszeget kellett átnyújtani a határőröknek, de szerencsére ez már nem jellemző, illetve az ilyen dolgokat általában átvállalják az utazási irodák.
És hogy ne térjek el a fórum témájáról: nemsokára Nei Poriban leszünk és ha addig előkerül valaki, akivel egy időben megyünk, szívesen lájuk egy Mythos melletti beszélgetésre
Már négyen vagyunk elvileg... Mylo és a párja, valamint én és a párom
#1665402011-06-21 06:52:08 Válasz a #166429. hsz-ra
AniFeri!
Nagyon jól tettétek, hogy elmentetek Skiathosra. Nekem örök emlék és ha lesz még lehetőségem eljutni, mindenképpen szeretnék visszamenni. Elég érdekes körülmények között szerettem bele ebbe a csodás kis szigetbe Egy netes oldalon voltak fenn Görögországi fényképek és Nei Porinál valaki feltett egy képet Skiathosról. Ezen egy kis utcán, ahol kétoldalt üzletek és tavernák vannak sétált egy ember, kis narancssárga strandtáskával, a háttérben a gyönyörű hegyek és az egész kép valami olyan csodás boldogságot és nyugalmat árasztott, hogy úgy éreztem nekem ide el kell jutnom. Azután amikor nei Poriban nyaraltam néhány évvel ezelőtt, valóra vált az álmom. Azóta megtudtam a kis utca nevét is: Papadimiantisz utca
Sziasztok!
Arról még nem olvastam a fórumban, hogy van-e kinn bankkártyás fizetési lehetőség, illetve váltotok-e itthon euro-t, vagy kinn vesztek le a kártyáról. Van kihelyezett bank,ahol lehet felvenni pénzt, vagy automata? Vagy inkább vigyünk itthonról?