Nekünk mozgalmasra sikerült a hazaút. Holnap, legkésõbb holnapután elküldöm Joxnak, és akkor Ti is olvashatjátok.
De a néni a kalózhajón volt illuminált állapotban.
Igazad van Csutek! Tényleg csak a napszúrás lehetett az oka a szédülésnek!? Szerintem az idõs hölgy is csak "tengeribeteg" volt! Olyan rosszak vagytok, ha rosszat gondoltok!
Pöpi! Nem irigyellek, hisz tényleg annyiféle embert kell elviselnetek mosolyogva! De néha cserélnék azért veled!? Vagy elmennék valamilyen alkalmazásba hozzátok!!! Akár sütni-fõzni is! Hátha apósod megunja!! Majd szólj, ha megüresedik valami hely!
Csutek!
Jó volt látni a Paráliás lépeket... a szívem!
Örülök neki, hogy más is felrakja családiasabb képeket is. Igaz Parália nem a műemlékeiről híres, mégis imádom.
Paralian tényleg nincs sok látnivaló. Ráadásul, amit utólsó nap a településről készítettünk fotókat, elviselhetetlenül rosszul sikerültek. A "homok vihar" nem tett jót a lencsének és ezt csak itthon vettem észre.
Sziasztok!
Jó régóta nem járt itt senki... Ha esetleg vki feltéved erre, tudna-e abban segíteni hogy... mi szeptemer elején voltunk Paralián és nem volt vmi jó az idő. Most Június elején mennénk.
Volt vki júniusban Paralián? Milyen volt az idő? A víz? Voltak már akkor is sokan?
Szia!
Mikor én idén júniusban lementem Paraliára, akkor az első két hétben esténként nagyon hűvös volt! Pulcsi+ dzseki mindig volt rajtam este 8 után... Napközben viszont nagyon kellemes idő volt, lehetett strandolni, de nem volt az az igazán angy kánikula. Inkább kirándulni jó az az időjárás. Elég kevesen is voltak legutóbb júniusban, a szezon kb július közepén indult be
Tényleg Pöpi, ezt már akartam kérdezni, hogy összességében milyen volt az idei szezon Nálatok jónak számított
Mert ha július közepén indult be az azért elég késő, nem
Szia Estella!
Ahhoz képest, hogy olyan nyögvenyelősen indult, eléggé összejött ez a szezon is. Örültünk neki nagyon! Mert az elején igencsak megijesztett a turisták - főleg a magyarok- alacsony száma!
Szia Matinho
A nyár elején junius 7-től július 2 ig voltunk Parálián. Induláskor és az úton futó záporok között utaztunk. Az első héten két alkalommal volt kora este egy-egy futó zápor, az összes többi napon napsütés volt. Napközben kimondottan kellemes strandidő volt, fürödni nyugodtan lehetett. Esténként az első héten még jól jött egy vastagabb pulcsi.
Nyár elején még tisztább a part, a víz, a tavernák vendéglátó helyek mind nyitva vannak, nincs tömeg, az árak 15-20 ig szezon elejiek utána némi képpen emelkednek. Ebben az időszakban többségében Szerbek, Románok, Lengyelek, és Görögök voltak, magyarok kevesen.
2006 ban ugyan ebben az időszakban voltunk, az időjárás hasonló volt, érdemes kipróbálni!
Ha van konkrét kérdésed szívesen válaszolok.
Kocsival mentünk, tankolással,autopálya díjakkal barangolásokkal, az utazás költsége 80 ezer forint volt.
Az idén megúsztam a szerb-macedon-bulgár rendőröket, ez - 20-40 euro.
A szállásunk a második, Vas. Pavlou utcában a tengertől 60 méterre, a Theo apartmanban volt, miután visszajáró vendégek vagyunk naponként 30 euróért, 24 éjszakára összesen 720 eurót fizettem.
Ugyan ezen időszakban az utcáról bejövő vendégeknek 40-45 euroért adták a szállást, + igény esetén napi 5 euro légkondi.
A fotókból látom jártatok már Parálián, tehát a költőpénzt igényetek szerin meg tudjátok becsülni, 2007 hez képest az árak csak kicsit változtak, csak azt sajnálom, hogy nem szeretitek a MYTHOST!
voltunk idén is, csak képeket nem tettem fel! de tuti hogy megyünk jövöre is. Az árak nem vészesek, bár mi csak busszal tudunk menni. Voltunk Skiathoson nagyon szép volt, ilyen szervezett utban nem tudtok még vmi jo kis szigetutat? ha nem akkor ujra skiathos és persze a görögöknél fizettünk be, sokkal olcsobb
Óóóh fefe, több mint 3 hét Paralián....hmm de irigyellek! Remélem jövőre mi is annyira megyünk! Olyan jó, mindjárt újév, aztán egy-két hónap és már mindenki kezdi szervezni, várni a nyaralást, újra fellendül a hellasz, és már el is telt az 1 év és újra ott leszünk! Jajj tartanánk már ott....