Nagyon jó olvasni és nézni a képeket, csak azt mondhatom : Nagy életművészt ismertem meg, megélitek és nem túlélitek az életet. Nem tűnünk el csak sajnos, november 2-ig hatalmas tempóval dolgoznunk kell. Azért néha ide tudok ülni,de novemberben jövök ülök és mesélek.
Ekkor egy különleges jelenség tűnik fel amit sajnos nem sikerül elkapnom egy lágy szellő nagyon sok virágszirmot felkap és mindenhol virágszirmok szállnak, de mire észbe kapok csak ezt tudom lefényképezni a szirmok tánca alábhagy
Az addig szinte néptelen felsőúton egy néni és talán a fia "csatlakozik" hozzánk mint kiderül a temetőbe visznek virágot
Gondolom. vannak hiánytüneteid, bár ha jól tudom mész tovább jó helyekre
Lehet kéne, csak ha most felrakok mondjuk 500 képet ami közül van
20 sziklás kép az Assini várról azt valaki átpörgeti nem biztos hogy élmény neki egy sziklát nézni annyiszor ha nemis tudja mi az.
Meg nem is biztos meg tudnám olyan profin csinálni mint Hapci pl.
Így meg részben átélem újra és talán szórakoztatóbb is.
De majd gondolkozom rajta úgyis kell csinálnom a barátoknak haveroknak egy fogyaszthetóbb max 500 képes változatot amin nem alszanak be
...Meg nem is biztos meg tudnám olyan profin csinálni mint Hapci pl...
Meg tudnád... Számítógépes vagy... Ha annak idején elfogadod az ajánlatom a fotó-programra (nem tudod, mit mulasztottál! ), akkor most a Te képeid is úgy néznének ki... Csodák nincsenek; megdolgozom érte (meg tanultam is valamit), hogy olyanok a képeim, amilyenek.
A temetőtöl lefele vezető kis kacskaringós út képei
Itt van a szamarak szállása (meg a kukásautóé is:)
és innen viszik őket le az első utcán ha jönnek a túristák