Sziasztok!
Az Oceanis és Zeusz apartmanokról kérnék felvilágosítást, ha valaki már szállt meg valamelyikben. Az Aegonról azt hallottam, hogy nagyon kicsik és kényelmetlenek a szobák.
Előre is köszi!
Az Oceanic és a Zeus egymással szemben van, (majdnem) mindkettő nagyon jó. A Zeusban már 2x voltunk, mi nagyon szeretjük. Az Aegonban csak vendégségben voltunk a barátainknál. Én nem nevezném kicsi-kényelmetlennek. Szerintem igenis jó. És szép is. Talán a környékén nagyobb a nyüzsi, mivel a sarkon van, de ez azért ne tartson vissza tőle.
( Én a Zeust választanám a 3-ból. )
Köszönöm a válaszodat!
Szerintem segítettél a döntésemben. Mindenképpen arra a részre akarunk menni, mert pár évvel ezelőtt már voltunk a Renában és megtetszett a környék.
Mégegyszer köszi!
Én is voltam Renaban,és jó volt,az Aegonban én is csak vendégségben voltam,de semmi probléma nem volt vele!
Viszont tavaly Caravelben voltam,ott legalább külön volt a konyha,nem úgy mint a többiben!
Bár nekem mindegyik megfelel!Egyébként sem ott töltöm a legtöbb időt!
Sajnos a nyomodba sem érhetek az alábbi listával.
1xHotel Plaza
1xNANA
1xToula
1xRena
1xNiki
Az idén javaslatod szerint a Zeusz lett! A turnusban az utolsó helyet sikerült lefoglalnom.
Szia!
A legegyszerűbb és leggyorsabb kocsival megtenni az utat. Sartiba nem jár vonat, így az kilőve, max. Thessalonikiig mész vonattal Paraliáról, utána busz. Tudomásom szerint közvetlen buszjárat sincs, de egy átszállásal (Thessalonikiben) megoldható. Szerintem.
Huh,nem is tudtam,h Sartin nincs vonat!
Szóval akkor marad a busz...igen,mi is úgy gondoltuk,h Thessalonikiben átszállunk,csak azt hittük van közvetlen járat.De akkor nincs!
Gondolom kb 6 órás út busszal
Jujj,köszönöm szépen Erici
Nagyon kedves vagy : )
Elég bonyolultnak tűnik! Lehet,h jobb lenne egy turistabusszal menni,ami innen egyből Sartira visz.De ez már nem ez a topic,bocsánat az off-ért!