Nagyon szépen köszönjük Ígérem a Mythost semmiképpen nem fogjuk kihagyni! Persze a gyros is benne van a programba, sőt még jó néhány gasztronómiai fogás Nemsokára Ti is indultok, úgyhogy lassan készülhettek
Szio Diddli!
Én még most is dolgozom és még fogok is éjfélig...
Ez van ha rendezvény van...)
De a csomagolással kb kész vok...de a holnapot még rászánom!
Szegedre kb 13.30 ra értek le!!!
Már várom nagyon !!!!
Remélem a Röszkei megállónál ami az első megálló összetalálkozunk!!
Aztán ha csuklasz, tudd, hogy épp akkor gondoltunk rád! Előre is egészségedre
Köszönöm, hogy gondoltok rám, de ezt tegyétek meg ha fel mentek POROI-ba és én azt érezni fogom, a hely szellemét.
Jó utat, jó pihenést és kikapcsolódást, és majd újra itt a fórumon mikor haza értetek energiával és sok szép élménnyel.
Most meg lássátok eljött az az idő mikor mi irigykedünk!
JÓ UTAT!
Holnap indulunk!!!
Megyek is pakolni.
Próbapakolást már végeztem múlt szombaton, szóval most nem lesz annyira sok dolgom vele, de azért... Tudjátok, na! Hogy véletlenül se maradjon itthon semmi!
(Nyugi, Diddli, mi is vidékről megyünk a találkahelyre, és mi is málhásló-effektusban!!!)
Remélem, kint/a pihenőknél/akárhol találkozunk!
A többieknek meg kitartást - és jó fórumozást, amíg eljön a Ti időtök is!
Akik meg voltunk már jó irigykedést. Na persze jó utat és jó nyaralást, élményekben gazdag haza térést: mindenkinek, a most és a napokban indulóknak, neked külön is minden jót "sancho.di" BARÁTOM
Már régen beszéltünk. Gondolom ti is egyre lázasabban készülődtök, akár csak mi.
Én már pakolgatom össze a holmikat, Bár még van 19 napunk, de nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni az ilyesmit, nehogy itthon maradjon valami. A hugomék tegnap értek haza Platamonasból, de fürdeni Nei Poriba jártak át. Azt mondták, hogy legalább 3 flakon 50 faktoros napvédőkrémet vigyünk, mert szabályosan perzsel a nap. Most egyenlőre ennyit tudok írni, további lázas készülődést kívánok. Majd még jelentkezek, és megbeszéljük a kinti találkozó részleteit.
Szerintem mindannyiunk nevében írhatom,hogy KÖSZI MINDENKINEK a jó kívánságokat!
Megígérhetem,hogy jól fogjuk magunkat érezni!!!
És ahogy lehetőségem van írok infót Nektek!
Most pakolok,pihenem a holnapot és már remegve várom a holnap 13.30 at:)
Szeretnék egy időre mindenkitől elköszönni.Mondjuk úgy 10 napra Igaz,hogy még pár órát itthon vagyok,de nemsokára kezdődik az Őrültek háza 250. része.A mai tartalomból címszavakban:kapkodás,idegeskedés,agyalás hogy minden be van e pakolva stb.
Mindenkinek aki most fog utazni,mondjuk a köv.10 napban nagyon jó nyaralást,pihenést kívánok.Ha jól láttam akkor Nei Poriban nagyon jó idő lesz.A később utazóknak kitartást,és fel a fejjel,nemrég még én is 70 napról beszéltem.
Mylo veled tutira találkozni fogok.Szerintem már Szegeden,hacsak nem rohanunk a wc-re Bár én jól bírom.
Hát Fif rólad csak annyit tudok,hogy Pesten szállsz fel,és hát ti se tudtok rólam semmit.Röviden rólam:28/L,barna haj,alacsony vagyok (156 cm),nem vagyok valami kis darab és ha mégis több ember lenne ilyen külsővel akkor elárulom,hogy piros vagy bordó (mit tudom én)bőröndöm van és fekete Fila hátitáska lesz nálam.
Most már búcsúzom.Vigyázzatok magatokra.
Pusy mindenkinek