Jó olvasni, hogy milyen izgatottan várjátok a nyaralást!
Nekem még sajnos mindig több mint 50 nap
De kitartok, és addig is olvasom az írásaitokat!
Kellemes nyaralást mindenkinek!
Nagyon jó utat kívánok neked Sancho.És persze mindenkinek aki mostanában megy.Sajnos mi nem tudunk elmenni a talira,mert pont aznap mennénk az Anettel Skiathosra.De ezúton is puszilunk mindenkit és szórakozzatok nagyon jól.
Sziasztok.
Valaki esetleg volt már nei poriban szeptember elején? Anyukámmal szeptember 5.-én indulunk és nagyon aggódom, hogy akkor már rossz lesz az idő. Ahány helyen nézem, annyi félét ír a szeptemberi átlaghőmérsékletre, csapadékmennyisége és állítólag imádkozni kell, hogy a 7 napból legalább 1 nap legyen amikor nem fagyunk halálra a tengerparton. Ill. valaki volt már az andonia apartmanházban? Nagyon mennék már... irigylem azokat akik mostanában mennek.
Sancho, jó és gyors utat vasárnapra! Érezzétek jól Magatokat! (Neo Porival már én is szemezek, mint 1 jövőbeni nyaralás célpontjaként, mivel oda lehet menni 10-11 éjszakára is.)
A napokban indulóknak, csodálatos, élményekben gazdag nyaralást kívánok, na és persze sok napsütést, nagyon finom gyrost, jéghideg MYTHOST, és kellemes pihenést.
Már nekünk is közeleg az indulás időpontja. Mához 3 hétre mi is megyünk,és már mi is nagyon izgulunk.
Várunk vissza mindenkit épségben egészségben, friss infókkal!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok.
Valaki esetleg volt már nei poriban szeptember elején? Anyukámmal szeptember 5.-én indulunk és nagyon aggódom, hogy akkor már rossz lesz az idő. Ahány helyen nézem, annyi félét ír a szeptemberi átlaghőmérsékletre, csapadékmennyisége és állítólag imádkozni kell, hogy a 7 napból legalább 1 nap legyen amikor nem fagyunk halálra a tengerparton. Ill. valaki volt már az andonia apartmanházban? Nagyon mennék már... irigylem azokat akik mostanában mennek.
Kedves Réka!
Mi tavaly szeptember 11-én Sartira mentünk (ami nagyjából egy vonalban van Nei Porival) és nagyon jó meleg volt, az első napunk volt csak felhős és esős, a többi 7 nap viszont verőfényes napsütés. Szóval szerintem nem kell aggódni!