...levegõt nem kapok annyi a munkám. Most is sumákban írok.
Örülj neki! Rá fogsz jönni, hogy ez a jobbik eset, csak lehet, hogy késõn. Örülni fogsz majd a nyugdíjnak, de az sajnos nagyon múlandó élvezet, ugyanis közben megöregszel! "Elmúlsz 30, elmúlsz 40, elmúlsz lassan, szépen, csendben..."
Úgy látom, sokaknak bevált ez a saját szerkesztésû útikönyv. Én tavaly vágtam össze elõször ilyet, akkor kb. 90 oldalt sikerült Zakynthosról, most csak egy hetem volt felkészülni, így csak 35-40 oldalas lett Santorini. És tényleg sokkal hasznosabbak, mint a hivatalos útikönyvek. Egyszer össze kellene állnunk és közös szerkesztésben kiadni egy "rendes" útikönyvet.
Szia MRT1!
Csak egyéni út érdekel? Mert most az Apollon utazási irodánál rendkívül olcsó utak vannak Santorinire. 49900 ft + reptéri illeték, egy hétre repülõvel. Ebben a repcsi és a szállás van benne Kamariban, ami nagyon jó hely. Ha õsszel szeretnél menni, akkor az Aeolus szlovák-görög utazási irodát ajánlom, az un. kombinált útjukat. Ez oda repülõvel, vissza hajóval és busszal ez két hét és 62000 ft/ fõ ebben is az utazás, reptéri illetékkel együtt és Perissai, vagy Kamarii szállás van benne. Én ennek a fordítottján voltam most nemrég. Mindkettõnek jó honlapja van.
Olvasd el a beszámolómat, sok mindent megtudsz.
Autót leolcsóbban a Perissai ANKOR nevû kölcsönzõben lehet bérelni mi hét napig béreltünk 15E/nap áron. Ha autót bérelsz nem kell fakultatívra menni, mindent magad megnézhetsz, kivéve a vulkántúrát, amit a Kamari Tourssal ajánlok egyrészt, mert ez a legolcsóbb, másrészt, keddi napon magyar nyelvû idegenvezetés van. ha elolvasod a beszámolómat bõségesen írok egyéb programokról is, bár a tengerparti vizisportokról semmit sem tudok, mert én nem vettem õket igénybe.Szamáron sem ültünk, mert állatbarátok vagyunk és 40 Kg-nál többek, De van lehetõség, kb. 5E-ért (alkudni kötelezõ).
Hát most hirtelen ennyit. Andi egy csomó hasznos információt adott.
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
...levegõt nem kapok annyi a munkám. Most is sumákban írok.
Örülj neki! Rá fogsz jönni, hogy ez a jobbik eset, csak lehet, hogy késõn. Örülni fogsz majd a nyugdíjnak, de az sajnos nagyon múlandó élvezet, ugyanis közben megöregszel! "Elmúlsz 30, elmúlsz 40, elmúlsz lassan, szépen, csendben..."
Szia H.apci!
Tudom, a sok munkánál, csak a munkanélküliség rosszabb. Isten tudja megérem e a nyugdíjt, lesz e egyáltalán ilyen. Én kétféle dologba tudok belebetegedni. 1. Ha nincs munkám.
2. Ha sok a munkám.
Egyébként imádom a munkám, csak most egy kicsit húzós.
Úgy látom, sokaknak bevált ez a saját szerkesztésû útikönyv. Én tavaly vágtam össze elõször ilyet, akkor kb. 90 oldalt sikerült Zakynthosról, most csak egy hetem volt felkészülni, így csak 35-40 oldalas lett Santorini. És tényleg sokkal hasznosabbak, mint a hivatalos útikönyvek. Egyszer össze kellene állnunk és közös szerkesztésben kiadni egy "rendes" útikönyvet.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Josza2! Hol lehet elolvasni az uti beszámolódat? Érdekelne.
Ha esetleg azt még meg tudjátok mondani, hogy a hajókirándulások milyen áron vannak, az jó lenne. Egyébként szeptemberbe mennénk. Akkor van rá idõ. Remélem akkor még jó ott az idõjárás.
Amúgy ha van valami olyan látnivaló, amit az utikönyvek nem emlitenek meg, viszont szerintetetk "kötelezõ" program lehetne, kérlek irjátok meg.
Egyébként meg itt olvasgatva a fórumot, már nagyon mennék ám!...
A hellasz.hu fõoldalán lenyitod a "Beszámolók" fülecskét és ott kikeresed. A fotóalbumokat szintén a fõoldalról tudod elérni, de csak akkor tudod megnyitni õket, ha a fõoldalon is bejelentkeztél.