Olvasgatom a hozzászólásokat, elég sokat mentünk (6-szor) busszal, de az ember sok mindenhez tud alkalmazkodni. Nekünk, a feleségemmel általában a "kedves" útitársakhoz nem sikerült. Írta valaki, hogy még elinduláskor megkezdődik a piálás, aminek egyenes következménye a gyakori megállás a folyó ügyek miatt. Így jön össze sokszor a 20-26 óra kiérkezésig. Amióta kocsival megyünk, nincs gond. Amikor már kint vagyunk, látszik a kedves, jól nevelt honfitársainkon a buszos utazás. Főleg a Németh Travellel mentünk, soha nem volt problémánk, csak a társasággal, de az a nyaralóhelyen folytatódott, ittak rendesen. Aztán megerősödtek és felhangosodtak hajnalra. A továbbiakban csak az autó marad! Ez az én szubjektív véleményem, de tudom, mindenkinek más a tapasztalata.
A
Bocsánat, akkor lehet nem fogalmaztam pontosan!
Szóval, az Ibusznak nincs saját szerződött buszai?!
Az Apollonnak sem kifejezetten Apollon feliratú buszai vannak, csak előre az ablakba kiteszik a cég tábláját, esetleg a sofőr is kap céges pólót, ennyi.
Erre gondoltam!
Hm pedig én pont ma láttam a Nagyvárad térnél egy Apollonos buszt és annak az oldalán is igen szép nagy betűkkel volt felmatricázva hogy Apollon Travel
Bocsánat, akkor lehet nem fogalmaztam pontosan!
Szóval, az Ibusznak nincs saját szerződött buszai?!
Az Apollonnak sem kifejezetten Apollon feliratú buszai vannak, csak előre az ablakba kiteszik a cég tábláját, esetleg a sofőr is kap céges pólót, ennyi.
Erre gondoltam!
Hm pedig én pont ma láttam a Nagyvárad térnél egy Apollonos buszt és annak az oldalán is igen szép nagy betűkkel volt felmatricázva hogy Apollon Travel
"Az Apollonnak sem kifejezetten Apollon feliratú buszai vannak...."
Sziasztok! Mi az idén az AEOLUS-sal buszoznánk,Zakintosra,már rengeteget visszaolvastam,kb tudom mire számíthatok
az irodával kapcsolatosan:-( Szerintetek ha konkrét helyjegyet kérünk azt teljesítik(tudom,hogy már erről is volt szó,de most nem találom a hozzá szólások között Üdv.Batkamano
#1385752010-06-10 22:04:05 Válasz a #138522. hsz-ra
Szia Batkamano!
Mi busszal egyszer utaztunk velük,konkrét helyjegyet vettünk és minden ok volt,mindenki oda ülhetett,ahova a helyet foglalta,két család,nyolcan voltunk és az utolsó felszálló helyen-Szegeden -csatlakoztunk.Lehet szerencsénk volt,/!/így rossz "szájízünk" nincs az Irodával kapcsolatosan./tavaly Dél-Krétán voltunk velük,részünkről ott is azt kaptuk,ami az elvárásunk volt velük szemben.
Idén is velük megyünk...
Szia Marcsi! Köszi a választ,még gondolkodunk rajta,hogy velük utazzunk-e ,de az biztos,hogy vesszünk helyjegyet.Az elmúlt 2 évben nem utaztunk busszal és ezért most egy kicsit "félek" főleg,hogy ez egy elég hosszú út.Üdv:Batkamano
Szia!
Idén mi is az Aeolus travellel utazunk és budapestiek vagyunk.
Sartira megyünk , de nem kaptunk pontos választ arra a kérdésre
hogy honnan indul a busz?? Ha valaki tudna segiteni, mert mi is előre befizettük a hely jegyünket és semmi közelebbit nem tudtak a buszról mondani.
Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném
#1386732010-06-11 14:43:36 Válasz a #138653. hsz-ra
Szia Ildima!
A pontos helyet és időt 1 héttel az elutazás előtt kapod meg (van amikor még rövidebb az idő). Mi többször utaztunk velük és általában a pesterzsébeti Tesco, benzinkút előtt van a felszállás.
#1387352010-06-11 20:59:45 Válasz a #138594. hsz-ra
Sziasztok! Batkamano nem tudom, hogy 4 év alatt változott-e valami Aeoluséknál, de akkor egy magyar utastársunk konkrét helyet fizetett a buszon, és visszafelé tettek rá magasról, nem oda ültették. Úgyhogy lehet, hogy csak pénzkidobás. És saját tapasztalataim alapján más irodát választanék, és nemcsak a busz miatt., vagyis nem elsősorban a busz miatt. Bocsi azoktól, akik elégedettek velük, mi nagyon megjártuk, úgyhogy mi sose velük többet sehová.
Odafelé - általában - ülésrend szerint van az utazás, így esélyes, hogy valaki megkapja a kifizetett helyét, de visszafelé már mindenki odaül, ahova akar (vagy tud). Tavaly annyira tele volt a busz, amikor jöttünk, hogy már két ismeretlent kellett egymás mellé ültetni, hogy mi a párommal egymás mellett ülhessünk.
#1387882010-06-12 11:29:31 Válasz a #138775. hsz-ra
Ebbe lehet valami, vagy lehet, hogy aszerint, hogy ki melyik házba megy. Most így visszagondolva, mi tavaly a busz elején voltunk, és a környékünkön a "lakótársaink" voltak.
Szia Anyuci! Köszi a válaszod,az aeolust csak és kizárólag a 11/12 napos turnus miatt választanánk.Kolléganőmék kedden indulnak szintén Zakintosra még az Ő tapasztalatát megvárom és utána döntünk. Üdv:Batkamanó