Óóó.. Mikre nem gondolnak ezek a görögök Németül ugy ahogy tudok:) Megértem nagyából, bár nagyon sokat felejtettem:D
Akkor Te teljes szível ajánlod nekem Korfut:) Attól függetlenül, hogy neked idén nem ide visz az utad:P
Egyedül utazom és 26 éves vagyok:) Pasi:D
Mindkettő.. Kirándulni és fürdeni is:)
Busszal:D Hosszú út lesz, de most ez van:D
Június végére terveztem az utazást:) Igaz azt hallottam akkor tikkasztó meleg van:D
Pénze nem sok van.. Az utazás kijönne olyan 80-ból, költöpénz kb ugyanennyi vagy kicsival kevesebb lenne:)
Nos, Isti, akkor a következőket pakold össze:
farmer
rövidnaci (esetleg 2 db)
poló, atléta, könnyű ing (minden napra 1)
fehérnemű, zokni (amennyit jónak látsz)
fürdőnaci
egy vékonyabb pulcsi (néha kell este, meg a repcsiben, buszban is légkondi van)
strandpapucs
sportcipő (kiránduláshoz, meg a repcsiben, ha azzal mész)
aztán fényképezőgép feltétlenül
napszemüveg, valami sapec se árt a nap ellen
naptej mindenképpen, mert ott drágább
jogsi !!!!
jó nagy strandtörölköző
Pénz Úgy látom napi 10 ezret szánsz kiadásra, abból, ha odafigyelsz, ki lehet jönni!
Micsoda kis listát állítottál nekem össze:) Köszönöm
Fényképezőgép mindenképpen megy.. Hogy legalább 10.000 képet el lehessen lőni:)
Jogi nem lesz, mivel nincsen:)
Van jó nagy strandtörölkőzőm.. Két ember is simán belefér
Lehet hülyén hangott ez a kérdés, de mivel még nem jártam Görögországban nem tudtam mit érdemes kivinni:D Irtak itt már olyan, hogy hashajtó, ha szorulásod van, sebtapasz stb.. Gondoltam megkérdezem:)
Hát itthon sem kajálok el napi 10.000-et:) Mivel elviekben Görögország nem drágább Magyarországnál, így gondoltam elég lesz.. Noha ha fakultatív programokra mész akkor már nem biztos:D
Én a lepedőt jobban ajánlom, mint a törülközőt, mert az nem megy tele homokkal.
Veszel kint egy gyékényt és arra tegyed rá a lepedőt a törülköző max a fejecskéd alá kell ha bubukálni szeretnél egy kicsit.
...Lehet hülyén hangott ez a kérdés, de mivel még nem jártam Görögországban nem tudtam mit érdemes kivinni:D Irtak itt már olyan, hogy hashajtó, ha szorulásod van, sebtapasz stb.. Gondoltam megkérdezem:)...
Ne problémázz semmin!!! Ugyanazt kell vinni személyre szabottan, mintha bárhova mennél nyaralni, ahol fürödni és napozni lehet. Te tudod, mire lehet szükséged. Ha valami kimarad, az sem dráma, ott is beszerezhető. Engedd el magad, s érezd jól magad!!! Az a pár nap úgy elrepül, hogy szinte észre sem veszed. Pénzt azért vigyél, amennyit csak tudsz, s csajozz be minél előbb (mondja ezt neked egy öreg).
Köszönöm szépen a válaszod! Jól megnevetettél Még most is szakadok a nevetéstől Hát a pénz kicsit szükös, de azert viszek amennyit tudok:) Csajozás Hmm majd meglátjuk:P
#1307972010-04-09 13:20:14 Válasz a #130776. hsz-ra
Én a könyvtárat is ajánlom ... van egy csomó könyv, otthon átolvasod, ha valamelyik tetszik, esetleg megveszed, de az is remek, ha a könyvtárit viszed magaddal nyaralásra.
Hát jelenleg az a helyzet nem tudok senkit sem leakasztani aki el tudja jönni velem nyaralni:( Mindenki anyagi problémákkal küzd, nem igazan van 50-60 vagy még több pénze az útra.. Így maradok egyedül NEm vagyok megijedve attól, hogy egyedül megyek:) Vagyok olyan talpraesett, hogy feltaláljam magam.. No meg lehet még utazás közben kötetik ismertség
Itt meg nem tudom, hol lehet utitársat keresni:D
#1308332010-04-09 19:49:56 Válasz a #130823. hsz-ra
Hogy mi az amit biztosan nem szoktam elfelejteni magammal vinni?
Hát az asszony. Nekem csak ezt az egyet kell fejben tartani.
Ö aztán soha semmit nem felejt otthon, ami fontos.
Üdv: Josza