#2141102014-03-12 07:37:41 Válasz a #214092. hsz-ra
Igazad van Konyu Kozben utana neztem es tenyleg ott voltunk.. Egyebkent jellemzo, hogy minden partszakas eleg szemetes.. akarhol is voltunk eddig. meg nem kezdek el a takaritast Viszont egyre tobb etteremben elkeztek mozgolodni, keszulodni. Katelioson ket partmenti etterem is kinyitott..
Idén párommal Kefalóniára indulunk nyaralni. Szeretnék minden értékes információhoz hozzájutni azoktól, akik már nyaraltak a szigeten (autóbérlés, árak, legszebb strandok, élmények, programok ... ) Illetve azt szeretném megtudni, hogy bérelt autóval elhagyható e a sziget?
Előre is köszönöm a válaszokat és az információkat.
sziasztok.. Az ido tovabbra is gyonyoru, panaszunk nem lehet. es vasarnap en is usztam mar a tengerben. A parom mar 1 hete mindennap uszik, de o Walesi, szoval neki nem nagy ujsag. De vegre en is bemereszkedtem, es csodalatos volt, a viz hideg, de kristalytiszta. Eppen ma voltunk Agrostoliban vasarolni es racsodalkoztam, hogy milyen sarga minden, ugyanis most viragzik valami sarga bokor, es boritva van minden vele. Nagyon szep, de fotot nem csinaltam, igerem potolom es felrakom. egyebkent midenutt virag, virag, virag... Argostoliban van egy AB nevu supermarket, mellette van egy kis kavezo, na ott ittam eletem legjobb Latte-jat. Es nagyon finom gorog omlettjuk van. Egyebkent csak a szokasos gorog eteleket esszuk ha elmegyunk etterembe. Suvlaki, gorog salata, tzaziki.. De leginkabb magunknak fozunk, de szinten ilyen kajakat. Egy idosebb gorog csalad hazaban lakunk, Ok a foldszinten laknak es mivel a parom szokott a kertben segiteni nekik, mindennap felhoznak valamit ajandekba. Tojast, levest, sult zoldsegeket, vagy halat, vagy pl tegnap frappet Nagyon finoman foznek, jo izesen, a bablevesuk olyan hogy a kanal megall benne.
Az ido nagyon szep, meleg, napos, viszont este, a naplemente utan hirtelen lesz hideg, akkor mar pulcsi, hosszunadrag is felfer.
Az egyetlen bosszusagunk ami van, az a kullancs. REngeteg kullancs van, minden seta utan talalunk a kutyaban legalabb egyet. Pedig mielott jottunk, kapott ilyen fortline cseppeket. De rajtunk nincs, csak a kutyan. pedig nem engedjuk mar fube, bokorba. Na megprobalok felrakni egy par kepet, ezek kb 10 napja keszultek. sziasztok!! Timi
#2142482014-03-18 19:24:43 Válasz a #214247. hsz-ra
Pedig rém ecccccerűűűű Ha nem megy, kérdezz! Röviden neten képre jobb klikk, kép url-jének másolása, hszbe beillesztése! Ezután ezt kijelölöd, majd hsz-ablak felett "Img" gomra katt! Kész is.