Semmi Csak írtad, hogy egész nyáron Korfun voltál, a kép meg Athénban van. Ezért kérdeztem, hogy idei-e. Voltatok kirándulni, vagy esetleg több napra Athénban?
Igen, 3 napra átmentünk Athénba, mert kaptam egy meghívást én is egy esküvõre. Bazi nagy görör lagzi volt ám..
Hát a repjegy nekem még így is drága, aktív tanuló és félállású dolgozó vagyok, ráaadásul megtakarított pénzem sincs + csak magamra számíthatok anyagilag. Ha ezeket összeadjuk marad a busz
Azon gondolkozom, majd ott helyben érdeklõdõm (Szalonikiben) az átszállásról, mert így elõre nem valószínû hogy megtudom. Akkor pedig az is lehet, hogy éjszakázni fogok az állomáson, de nem baj bevállalos vagyok ami azt jelenti...
Eurolines busszal fogok menni, mert az 33 ezer plusz van diákkedvezmény, de a szemetek még nem rakták ki hogy mennek oda a buszok decemberben...
Segítséget szeretnék kérni tapasztalt Corfu utazóktól.
Tervek szerint jövõ évben a tavasz végén- nyár elején szeretnénk egyénileg ( autóval ) apartmanos szálláshellyel meglátogatni a szigetet. Mivel nem szeretjük a nyüzsgést, olyan idõpontra idõzítenénk amikor még nem szállják meg a szigetet a túristák. Viszont a gyerekek miatt a tengeri fürdésrõl sem szeretnénk lemondani ( 5, 10 évesek ). Leginkább a természeti szépségek érdekelnének bennünket, egy csendes bázispontról reggel indulva becserkésznénk a sziget zegét-zugát. Két hétre tervezzük a nyaralást.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna némi kiindulási alapot a fenn leírtakat figelembe véve.
Szerintem máj. vége-jun. eleje elõtt a tengerben nem tudtok fürödni. 2 éve jun.közepén voltam Korfun és még nem volt sok túrista. Messongi nyugodt hely,talán túlságosan nyugodt
Igen, megvan már a pontos útiterv, mivel kitipegtem a Népligethez, éss ott kértem egy valódi menetrendet. Tehát, minden szombaton 16:30-kor indulnak a buszok innen, és megállnak Thessalonikinál is másnap reggel 7:30-kor. Utána nagyonegyszerûen át kell szállnom egy másikra ami csak reggelenként 9-kor indul és átviszem Korfura. Ezt még Jorgos derítette ki nekem. Szóval szeretném tudatni, a pontos összeg oda-vissza busszal köröbelül 230-240 euró, ami szerintem egy nagyon baráti ár.
Idõközben a programom is alakul, mert most úgy néz ki Athénig megyek, a kedvesem rokonainál töltjük majd a karácsonyt. Annyira aranyosak, hihetetlen de mindenki olyan szeretettel vár vissza....
Ha van egy kis idõd, és kedved, olvasd el a beszámolómot Messongiról a www.utikalauz.hu-n Korfu 2005. címmel írtam. Szerintem fogsz találni benne Nektek valót. Én csak ajánlani tudom azt e helyet. Üdv.
Majd tájékoztass!