Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 826
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vgtbogi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70897 Üzenet linkje2008-07-10 16:24:06 

Elkezdtem írni a beszámolómat. Még csak az elsõ nap végén járok, de már két oldalnál tartok icon_biggrin.gif (hiába, szeretek részletesen írni)
Olyan jó így újraélni az egészet. icon_smile.gif

# 827
Dzsajni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70971 Üzenet linkje2008-07-10 23:18:58  Válasz a #70795. hsz-ra Előzmény #70795

Kedves Eszter!

Biztos vagyok benne, hogy a ti vulkánotok is jó mélyen aludni fog..icon_smile.gif

# 828
Dzsajni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70972 Üzenet linkje2008-07-10 23:26:22 

Kedves Cilla és Josza!

Köszönöm a tanácsot és szerkesztek magamnak én is egy jó kis útikönyvet. A régebbi beszámolótok már le van mentve.
Köszönöm szépen a vulkán meggyõzését icon_smile.gif
Cilla!
Próbálj úgy hozzáállni a munkához, h más is hozzáférjen icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Tényleg ne dolgozz túl sokat,mert nem ezért pihentél Santorinin icon_smile.gif

# 829
Dzsajni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70973 Üzenet linkje2008-07-10 23:28:29  Válasz a #70887. hsz-ra Előzmény #70887

Szia!

Pontosan mikorra is tervezitek a nyaralást, és mivel?

# 830
MRT01
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70986 Üzenet linkje2008-07-11 07:59:54  Válasz a #70973. hsz-ra Előzmény #70973

Szia!
Bár még csak nézelõdök, de szeretném mielõbb lepontositani az idõpontot. A baj csak az, hogy ki kellene választani hogy kivel, hogyan, melyik városba-faluba és mennyiért? De az idõbeosztásunkat figyelembe véve szerintem a szeptember 20-21-tõl kezdõdõ 1 hét lehet csak jó nekünk.
Elõször féltem, hogy ilyen késõre van csak szabadidõnk, de it már valaki egy kicsit megnyugtatott, hogy állitólag szeptemberben is még jó idõ van. Hát nagyon remélem... icon_confused.gif
Ha tudsz Te is valami jó ötlettel szolgálni, akkor kérlek irj!
Egy valami biztos ebben az útban, hogy repülõvel szeretném megoldani!

# 831
Eszter79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
169 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70999 Üzenet linkje2008-07-11 09:26:45 

Josza, tegnap sikerült végigolvasni a beszámolód. Nagyon tetszett. Kicsit én is ott jártam. Jó a stílus, és felér egy utikönyvvel. Ha egyszer sikerül Santorinibe eljutnom, biztos ebbõl fogok felkészülni. icon_smile.gif
Bár, ami a szervezést illeti az Aeolussal kapcsolatban nem nyugtattál meg.... icon_rolleyes.gif icon_confused.gif

Ja, és a fotók is gyönyörûek!!!

# 832
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71005 Üzenet linkje2008-07-11 10:50:04 

Kedves MRT01!
Még pár szót szeptemberrel kapcsolatban. Mi hosszú évek óta rendszeresen szeptember utolsó két hetében utazunk Görögországba és mindg jó idõ volt, akárhol is voltunk. Olvass itt vissza. Tavaly Kittyék már októberbe nyúlóan voltak és nekik is jó idejük volt. Ami azért persze nem törvényszerû. Az esték viszont már hûvösek, nem kiûlõsek, nagyon szelesek, ezzel számolj és vigyél egy kardigánt is!

# 833
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71072 Üzenet linkje2008-07-11 20:05:49 

Szia Suzuki!

Jó utat kívánok, érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!
Puszilom Kostisékat ! icon_smile.gif

Asteri

# 834
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71073 Üzenet linkje2008-07-11 20:20:09 

dzsajni írta:
Kedves Cilla és Josza!

Köszönöm a tanácsot és szerkesztek magamnak én is egy jó kis útikönyvet. A régebbi beszámolótok már le van mentve.
Köszönöm szépen a vulkán meggyõzését icon_smile.gif
Cilla!
Próbálj úgy hozzáállni a munkához, h más is hozzáférjen icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Tényleg ne dolgozz túl sokat,mert nem ezért pihentél Santorinin icon_smile.gif
Kedves Dzsajni!
Örülök, hogy tudok kicsit segíteni a felkészülésben.
Szegény Cilla nem tud úgy hozzáálni a munkához, hogy más is hozzáférjen, mert borzalmas szigorú fõnöke van, saját maga. Neki egy egyszemélyes vállalkozása van és nem engedheti meg magának a lazsálást, ha van megrendelése. Ha ráérek, és olyan a munka, inkább én is besegítek neki. Sajnos ez ritkán fordul elõ, de azért jellemzõ. Most Németországból találták meg egy sürgõs és nagy munkával.
Üdv: Josza

# 835
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71099 Üzenet linkje2008-07-12 13:12:36 

Kedves Suzuki!
Nagyon jó nyaralást kívánunk! Vigyázz nagyon magadra! Érezd jól magad!
Jó utat! icon_cool.gif icon_lol.gif
Csak egy picit irígykedünk. icon_redface.gif icon_confused.gif icon_wink.gif icon_lol.gif
Üdv: Josza, Cilla

# 836
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71106 Üzenet linkje2008-07-12 13:37:49 

Eszter79 írta:
..tegnap sikerült végigolvasni a beszámolód. Nagyon tetszett. Kicsit én is ott jártam. ... felér egy utikönyvvel. Ha egyszer sikerül Santorinibe eljutnom, biztos ebbõl fogok felkészülni. icon_smile.gif
Bár, ami a szervezést illeti az Aeolussal kapcsolatban nem nyugtattál meg.... icon_rolleyes.gif icon_confused.gif Ja, és a fotók is gyönyörûek!!!

Kedves Eszti!
Nagyon jól esik, hogy ilyen kedves viszajelzések érkeznek.
Igyekeztem úgy megírni a beszámolót, hogy minél több felhasználható információt tartalmazzon.
Hát bizony némi szerencsével, de megúsztuk, hogy pórul járjunk. Azért gondolom, ez szélsõséges eset volt, fõleg, hogy a Nemzeti Vágta pont akkorra esett. Egyébként nincs velük baj, ha nem számit az ember az idegenvezetésre, kellõen felkészült a területbõl /erre kíválóan alkalmas a fórum/ és tapasztalt utazó az ember, aki feltalálja magát szokatlan helyzetekben is. Amúgy ha busszal mész, kíváló buszaik vannak igen profi sofõrõkkel és a szállásaik is nagyon jó minõségûek. Átkozottul jó útjaik vannak, amiket a magyar piacon nem , vagy sokkal magasabb áron lehet megkapni. Ha velük utazol csak az utat és a szállást fizeted ki, másra ne is számíts, ha mégis kapsz valami pozitívet, akkor tekintsd ajándéknak, így jól fogod magad érezni velük. Én továbbra is velük utazok, mert olcsó áron nagyon különleges helyekre mennek és elnézem, ha hibáznak. Azért írtam nekik egy "kedves" levelet, amit nem tesznek ki az ablakba.

# 837
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71112 Üzenet linkje2008-07-12 13:53:24  Válasz a #70986. hsz-ra Előzmény #70986

Szia MRT01!
Én tovább megyek. Nem egyszer nyaraltunk októberben is. Tavaly elõtt Mykonoson, tavaly Pargában régebben Sartin és mindig csodaszép idõ volt. Már nem volt kánikula, olyan 30 fok körül volt a napi maximum. Éjjel 22 fok körül. Teljesen kellemes volt az idõ. Csodálatosak az õszi fények. A nap nem éget, hanem símogat. A tenger még meleg és nincs nagy tumultus. Szerintem õsszel a legideálisabb Görögországba menni.
Sok a látnivaló és azt 40 fokban nem igen élvezetes végigjárni. Egyszer voltam Athenban 47 fok volt, úgy néztük meg az Acropolist. Nem volt kellemes.

# 838
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71151 Üzenet linkje2008-07-12 19:55:53  Válasz a #71072. hsz-ra Előzmény #71072

Szia Asteri!
Már nagyon várjuk a holnapi utazást.Kostiséknak feltétlenül átadjuk az üdvözletet.Igyekszünk sok fényképet csinálni amit megosztunk veletek ha hazajöttünk. icon_smile.gif Suzuki

# 839
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71152 Üzenet linkje2008-07-12 20:01:07  Válasz a #71099. hsz-ra Előzmény #71099

Szia Josza és Cilla!
Köszönjük a jó kívánságokat. Igyekszünk a lehetõ legjobban érezni magunkat.Mindenkit üdvözlünk a Santorini rajongók közül és sokat fogunk rátok gondolni! Suzuki icon_smile.gif

# 840
Dzsajni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71184 Üzenet linkje2008-07-13 11:34:37  Válasz a #70986. hsz-ra Előzmény #70986

Szia!

Én rengeteg szállást nézegettem a bookings.com -on, de itt csak úgy tudsz foglalni, ha van kártyád!
http://www.greeka.com/cyclades/santorini/santorini.htm tt is érdemes kutakodni, meg itt is icon_smile.gif
: http://travel.hellasz.hu/index.php?m=3&wh=area&lk=Szantorini&ob=name&as=asc

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 55 56 57 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu