Az idő szuper, medúza nincs kér betojni , ma is kb. 35 fok volt nincsenek túl sokan de minden jó szerintem a tavalyi áraknál kicsit olcsóbb az idén. A tenger hőmérséklet szuper, most a Panosnál netezek. Holnap este vagyok ha van velekinek kérdése.
#1085442009-07-08 21:01:38 Válasz a #108534. hsz-ra
Szia!
Óóó az semmi, itt Pesten egy félórát kavirnyázok mire helyet találok és utána büntetnek meg...
Szóval ti már aratáskor a jövő évi úttal foglalkoztok,ez mán nem semmi.
Azt mondod Grand Tours?Tippünk az megvan,a kivitelezést azé egy kicsit késöbbre hagyjuk.Ami Tolot illeti az tényleg egy "picinykét" délebbre van. Ezt a másfél hónapot ami még hátra van az ideiből, az meg nagyon hamar eljön.Minden részvétem! Mi idén a "Gyilkos-tóhoz" megyünk vezekelni,nem Romániába, hanem Erdélybe...
#1085452009-07-08 21:14:42 Válasz a #108544. hsz-ra
Az aratásról inkább ne is beszéljünk! Szívás az egész.
A gyilkos-tó! Az nagyon szép hely!
Én még nem jutottam el oda (szikla omlás miatt), de ha a férjem kiheveri az idei húsvétot, akkor jövőre beütemezzük.
Jó utat Neketek!
Én meg kezdek csomagolni Paraliara!
Remélem, jövőre Nektek is összejön Görögország!
#1085562009-07-08 21:46:40 Válasz a #108554. hsz-ra
Ha Neked jól hangzik, akkor gondold el, hogy én mit érzek! Hiszen Görögország az álmaim netovábbja! Ha tehetném (és remélem hamarosan tehetem) az egész életemet ott élném le!
Ha tehetném (és remélem hamarosan tehetem) az egész életemet ott élném le!
Úgy legyen!
Én nem bírnék egész életemben ott élni...
Így szeretem a varázsát, h. egész évben tanulok (egyelőre) azért, h. egy hetet ott tölthessek. De azaz 1 hét alatt kicserélődök
#1085632009-07-08 22:02:06 Válasz a #108559. hsz-ra
Én már kicsit öregecske vagyok, és szeretném azt az "ej ráérünk arra még" mentalitást a magaménak tudni, a mai hajtás helyett. Szerencsére nem csak én érzek így a családban, hanem a férjem és a gyermekeim is!
Tudjuk, hogy kinn sem fenékig tejfel az élet, de még képesek vagyunk belevágni egy új életbe! Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő!
Én már kicsit öregecske vagyok, és szeretném azt az "ej ráérünk arra még" mentalitást a magaménak tudni, a mai hajtás helyett. Szerencsére nem csak én érzek így a családban, hanem a férjem és a gyermekeim is!
Tudjuk, hogy kinn sem fenékig tejfel az élet, de még képesek vagyunk belevágni egy új életbe! Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő!
Kívánom, h. sikerüljön. Bátraké a szerencse!
Én is elvágyódom Itthonról, nem érzem, h. ebben az országban boldog lehetnék, túl nagy a pesszimizmus és a szomorúság.
Ránézek a szüleimre, akik lassan egy ledolgozott élet után úgy állnak, mint 20 évvel ezelőtt.. na de ez már off.
Azért ha kiköltöztél, a hellaszosoknak nyiss egy apartmanházat a tengerparton, és akkor visszük a bevételt...
#1085812009-07-08 23:04:13 Válasz a #108568. hsz-ra
Csutek, látom lemaradtam valamiről?! Már a jövő évi útról volt itt szó? Majd visszanézem holnap, ha több időm lesz!
Furcsa, hogy még el sem indultunk az ideire, és már a jövő évin jár az eszünk! Nem vagyunk kicsit telhetetlenek?
Hát, szóval,izé...
Aki hazát vált,annak szívet is váltani kell...Nehezen megy ám ez Csutek!!!
Még a fiamnak,vagy a lányomnak talán menne és lehet,hogy megy is,de az én koromban ez mán nem így működik.Fél év után vissza kivánkoznák
ebbe a /nemírok jelzőt/ szülőföldemre, bár milyen is...Nehéz, pszichésen nehéz, még ha ott kinnt esetleg minden adott akkor is.Persze mindenki más mentálisan,de...de...inkább írom azt,hogy drukkolok neked és senkinek nem szeretném a kedvét szegni egy sopánkodó szöveggel.
Elnézést az off-ért.
Szia: Atosz
Sziasztok!Csak olvasgatom a hozzászólásokat és tűnődöm mennyire sokan vágynak vissza Görögországba.Igen annál jobb nincs mint kint pihenni lógatni a lábat egy két hétig csak ez nagyon kevés.Nem tudom de talán még ha munka mellett is de kint vagy akkor is jobb mint itthon.Lehet ez elmúlik idővel de én is minden esetre próbálom kitalálni hogy lehetne megvalósítani az álmaimat kint.Csutek HAJRÁ!!