Sokan dícsérik az Ovelix-et, nekem sajnos nem volt a legjobb az első benyomásom róluk
Az, hogy a felszolgáló nem tudott magyarul, németül és angolul az még elment, de, hogy nem úgy hozták a gyrost ahogy kértem ....
Nem tudom mi lehetett a gond, de az első nap ettünk ott és utána eszünkbe sem jutott, hogy visszamenjünk
Nem vagyok szőrszálhasogató, csak most eszembe jutott. Egyébként amit hoztak az nagyon finom volt.
Legutóbb KissLaszlo szerkesztette (2011-05-29 21:38:59), összesen 1 alkalommal
Az ovelixel szemben, nem tudom a nevét is ettünk gyrost, ott egy jópofa pasi volt az eladó. Jól esett amikor minden kiejtett görög mondat után bravózott. Pedig olyan jól nem beszélek görögül, ráadásul a kiejtésem sem lehet az igazi. De nekem ez többet ér, mint amikor magyarul kérdezik tessék. Mit kér.
#1636682011-05-30 00:22:25 Válasz a #163638. hsz-ra
Üdv!
Sajnos még nem volt szerencsém személyesen megnézni, de következő Görögországi utam egyik állomása lesz. Ezért is "tároltam" el a helyét. Sajnos idén kicsi az esélye, hogy kijutok. Helyette marad a kórház szülészeti osztálya úgy két hónap múlva.
De jövőre.....???
#1637252011-05-30 15:20:36 Válasz a #163710. hsz-ra
Narancspart légvonalban kb 3,5 km Sarti központjától. Viszont ténylegesen kb 4,5 km hegyen fel, hegyről le. Én biztos nem mennék gyalog, ismerve az utat, de aki bevállalós, csak nyugodtan.