Sziasztok!
Eddig csak olvastalak Benneteket, most szeretnék kérdezni is. Júniusban mennénk gyerekkel Korfura. Nézegettem a Neckermann katalógusát és megtetszett Messonghiban a Hotel Apollo Palace. Mi a véleményetek, volt már közületek ott valaki, tapasztalatok?
Elõre is köszönöm,
Ivett
Gyönyörû szálloda,legalábbis kívülrõl biztos,mi a mellette lévõ Geminiben voltunk.A kerítésén valami isteni illatú virág nõ,és este nagyon szépen ki van világítva,de hogy belülrõl milyen azt sajnos nem tudom:)
Ivett! Az Apollo Palace hotelrõl én csak jót hallottam. A repülõn beszélgettünk egy fiatal párral õk nagyon dicsérték. A szálloda tényleg nagyon szép kívülrõl. Mi is jártunk ott.
Van honlapja a szállodának. Ott találsz bõvebb infót róla.
Lefkimiben a Hotel Cavo Bianco-ban járt már valaki közületek? A TUI katalógusban láttuk. Nagyon jó az ár. Már-már gyanúsan túl jó. A szállodának nem találtam honlapját a neten. S képet is nagyon keveset. Ha tudtok valamit róla, légyszi írjátok meg! Köszi mindenkinek elõre is!
A Grand Tours buszával voltunk,nem volt igazán nehéz az ut-bár én gyakorlott buszozó vagyok-,a látvány-keresztül a Pindosz hegyen a kompig,pedig valami csodás.Érdekes volt a hatalmas komphajóval megközeliteni a szigetet.Milyen látnivalóra gondolsz?Kultúrtának talán egyedül a Sissy kastélyt néztük meg,az is klassz volt,de inkább a természet,a tenger,sziklák maradtak meg!Ugye Sidariban rögtön ott a Canal dAmour,ami önmagában látványosság,a Katerinitõl 20-30 percesa séta ngayon lazán,aztán Korfu fõváros-óváros,Paleokasztritsa,a kilátó,a kolostor,és egy minden eddigi parkot felüliró vizividámpark,szóval Korfu és Sidari ötcsillagos választás,ha gondolkodol...a GT pedig megbizható cég,már többször utaztunk velük.
Egyébként a sziget nem nagy,ha be akarod járni,könnyen megoldható akkor is,ha nem kocsival vagytok!Mi csak a Korfu-fõvárostól- északra lévõ részen voltunk
ha érdekel, olvasd el a www.utikalauz.hu -ba írtam a korfui nyaralásunkról Korfu 2005. július címmel. Szerintem ott sok kérdésre választ találhatsz/.útvonal, kompjegyár stb/
sziasztok! Lassan szövögetjük a nyaralást. Még a létszám elég kérdéses, de találtam egy hatfõs apartmant Petritiben, Katina ház! Valaki halott vmit róla, vagy esetleg járt ott? Köszi!
Sziasztok!
Megszületett végre,ugyan nem úgy ahogy terveztem,de sikerült!Korfu 2hét de sajnos a háborútól valo félelem miatt busszal megyünk a Diassal.Morattika Margarita apartman.Ha van valakinak valami infója lbármivel kapcsolatban (apartman,bevásárlás)szivesen fogadom.
Sziasztok!Az idén mi is Korfut választottuk.Sidari a célpontunk, mi is busszal megyünk (Mariella apartman). Szívesen olvasunk mi is pár "jó tanácsot" ha van kedvetek írjatok!Elõre is köszi mindenkinek:)
Jótanács alatt mit értesz? A topikban rengeteg információt és tapasztalatot megosztottunk már egymással, mindenképpen olvass vissza, sok hasznos dolgot fogsz találni (látnivalókkal, programokkal, kirándulásokkal, vásárlással, robogóbérléssel, evés-ivással és még minden mással kapcsolatban).
De ha van konkrét kérdésed, nyugodtan tedd fel!
Halihó!
Jön-e valaki Korfura junius 20-án a Diassal ? Mi megyunk Moraitika Margarita apartmann.Tudtok-e valam információt Moraitikáról?Autó bérlés mennyiért,bevásárlás stb.Köszike minden infóért.
Bocsika,
Moraitikáról is rengeteg infót találsz a topikban. Amíg valakinek nem lesz kedve megint beírni, mindenképpen olvass vissza, választ kapsz a kérdéseidre. Legalábbis néhányra biztosan.