Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 856
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
TOLO
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52244 Üzenet linkje2008-02-05 09:37:52  Válasz a #52204. hsz-ra

Szia!
Igen en itt lakok, de az nem azt jelenti, hogy 100 %-os valaszt tudok adni.
Az irodak amikor megvesznek egy hazat, olyan nevre keresztelik, amilyenre akarjak, emiatt lehet, hogy tobb Zefiros nevu haz is van a faluban.
Ha a Diasnal keresitek,akkor a posta melletti hazrol van szo, amit tavaly mar hasznaltak.
Ha egyenileg keresitek, akkor nem tudom melyik lehet a haz.
Tippek szallaskereseshez: www.haniboy.hu, www.culturetravel.gr
www.ibusz.hu, www.grandtours.hu

# 857
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52246 Üzenet linkje2008-02-05 09:47:53  Re:

TOLO írta:
Szia!
Igen en itt lakok, de az nem azt jelenti, hogy 100 %-os valaszt tudok adni.
Az irodak amikor megvesznek egy hazat, olyan nevre keresztelik, amilyenre akarjak, emiatt lehet, hogy tobb Zefiros nevu haz is van a faluban. Ha a Diasnal keresitek,akkor a posta melletti hazrol van szo, amit tavaly mar hasznaltak...

Hát éppen ezért kérdeztem, hogy honnan szedte ezt a házat, de erre nem válaszolt... icon_confused.gif

# 858
Busmann
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52281 Üzenet linkje2008-02-05 16:50:49 

a diasnál ajánlották csak nincs rola kép még mer annyira uj .............. /álllitolag/
nekünk 2 szobás apartman kellett és erre mondták h ez ijen. /2 felnött 2 gyerek/

# 859
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52320 Üzenet linkje2008-02-06 13:30:48  Válasz a #52244. hsz-ra Előzmény #52244

Szia Melinda

Fõleg tõled kérdezném, de lehet más is tud válaszolni.

Szeretnénk idén több napot Hydra-n tölteni.

Van ilyen lehetõség? Esetleg vele szemben lévõ helyen?

Tehát nem csak egy hajóutat szeretnénk oda hanem egypár napot ott tölteni felfedezni az egész szigetet. Gondolom egy egész turnus marha drága nézve az ottani szállásokat.

Viszont ha jól emléxem közvetlen Athénból is megy hajó oda és az út hossza kb annyi mint Toló-ból, de lehet tévedek.

Legjobb lenne egy Athén pár nap Hyra pár nap Toló pár nap kéthetes körút, de gondolom ez megoldhatatlan.

Deha van vali ötleted ötletetek ezzel kapcsolatban szívesen venném.

Elõre is köszönöm.

# 860
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52322 Üzenet linkje2008-02-06 14:07:25 

Szia Breki1!

Van rendszeres hajójárat Athénból, Porosból és Ermioniból is, de a kocsit nem viheted a szigetre. Ermioniban találhatsz olcsóbb szállást, de ha többször átmész, akkor már Hydrán is alhatsz akár. Éppen Hydrával szemben van egy fogadó icon_question.gif , ahol ki van írva a vízitaxi telefonszáma. Sokan otthagyják a kocsit (beteregetve a nap ellen icon_razz.gif ) és taxival mennek át. Ez csak több embernél kifizetõdõ icon_confused.gif . A neten mindent megtalálni… icon_wink.gif

# 861
Busmann
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52326 Üzenet linkje2008-02-06 16:59:08 

miért nincs már augusztus?????????????????
# 862
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52337 Üzenet linkje2008-02-06 20:47:05 

Szia Breki1!
Szerintem magánszervezésben éri meg legjobban: szálláskeresés a neten!!!!
De valóban aránytalanul húzósak a hydrai szállás árak.

# 863
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52341 Üzenet linkje2008-02-06 21:35:39  Válasz a #52337. hsz-ra Előzmény #52337

Köszi az infókat neked is és Hapcinak is.

Korábban énis azt hittem Montenegróban, Bulgáriában, Szerbiában beis jött de tavaly nem találtam annál olcsóbbat amin voltunk.

Természetesen saját kocsival utazással és a sok innen is kapott infóval.

Tudom, hogy nem használnak kocsit a szigeten, hisz voltam ott, viszont láttam képeket a sziget többi részérõl is amit ugye a hajókiránduláson résztvavõ nem nagyon lát.

# 864
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52344 Üzenet linkje2008-02-06 21:46:47  Válasz a #52322. hsz-ra Előzmény #52322

Igazából úgy gondoltam, hogy mondjuk egy éjszaka szemben aztán kettõt talán kibírunk kicsit drágábban.

De eddig csak elég exluzív árú és minõségû helyeket találtam.

Kicsit bánt, hogy mikor ott voltunk eléggé összebarátkoztunk az egyik árus nõvel, mindenrõl elbeszélgettünk a végén még adott egy régi Hydra-t is ábrázoló képeslapot grátisz. Én pedig nem kértem el az email címét, pedig megfogadtam, hogy oda visszamegyek.

Ez volt az egyik legjobb az egész üdülésben pedig elég sok helyen voltunk.

Ide csak kettesben mentünk, a többiek pedig nem jöttek hanem újra kibérelték az egyik Tolói motorcsónakot amivel korábban voltunk és kimentek a kinti részre. (Napflio felé) Ott nagyobb hullámzás volt mint korábban (figyelmeztette is õket a tulaj) így eléggé f...tak, hogy felborulnak.
Lányok kiis borultak utánna......

Szval õk megbánták én meg megfogadtam, hogy Hydra-ra még visszamegyek.

# 865
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52349 Üzenet linkje2008-02-06 23:42:24 

Breki1!

Ha foglalsz a neten valamit Hydrán, nem kellene talán a parton is éjszakázni, mert egy-két éjszakára mindig nehezebben fogadnak be. Korán kell Ermioniba érni és leparkolni valahol. Van több hajó naponta; megkeresem, ha nem találod. Lehet találni szállást viszonylag elfogadható áron; nézd EZT végig! Innen vettem egyet; a kedvezménnyel „csak” 75 € a négyfõs apartman és jó helyen van!

https://www.botsis.net
Prices
April 1st to October 31st
Up to 25% discount for bookings on weekdays (Sunday to Thursday)
Attic Studio (sleeps up to 4) € 100

# 866
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52351 Üzenet linkje2008-02-07 00:01:00 

Itt a menetrend ODA és VISSZA. Innen Tolo csak egy ugrás és szuper az út! icon_wink.gif
# 867
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52368 Üzenet linkje2008-02-07 12:50:14  Válasz a #52349. hsz-ra Előzmény #52349

Köszi ez ha jól számolom egy hétre 35.000 körül van bár ezt a hétközi kedvezményt nem egészen értem.

Viszont itt nem csinálhatjuk azt mint Tolónál hogy telerakjuk a furgont kajával (konzervek, készételek) ásványvízzel stb. Ott meg gondolom
ezek is drágábbak mint a félszigeten.

TE már aludtál Hydrá-n?

Vagy bárki innen.

# 868
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52371 Üzenet linkje2008-02-07 13:31:30  Re:

Breki1 írta:
...ezt a hétközi kedvezményt nem egészen értem. Viszont itt nem csinálhatjuk azt mint Tolónál hogy telerakjuk a furgont kajával (konzervek, készételek) ásványvízzel stb. Ott meg gondolom
ezek is drágábbak mint a félszigeten...TE már aludtál Hydrá-n?

Hydra drága, sokan csak hétvégére mennek, ezért vasárnaptól csütörtökig (ennél a stúdiónál) olcsóbb. A 4 fõbõl kettõ általában pótágyon vagy kanapén alhat. Ha 2-3 éjszakára mész, annyi kaját becipelhetsz, a többi marad a kocsiban, meg a felesleges többi cucc is.
Én még nem aludtam ott, de végignéztem egy csomó ajánlatot, olvastam beszámolókat; ezt ajánlom neked is... Ezzel legyen elég az off-ból! icon_wink.gif

# 869
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52372 Üzenet linkje2008-02-07 13:34:38 

# 870
TOLO
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52405 Üzenet linkje2008-02-08 10:39:44  Válasz a #52320. hsz-ra Előzmény #52320

Szia Breki!

Athenbol a legkonnyebb athajozni Hydrara szarnyashajoval,
a szallast interneten keresztul le tudjatok foglalni, mi a www.gtp.gr oldalt hasznaljuk.
Hydran a szallas eleg draga, 60-70 EURO/ejszaka ar allatt nem hinnem, hogy fogtok talalni.

Tolobol a kirandulo hajoval tudnatok atmenni. Mivel hetente haromszor jar, at tudtok menni pl. hetfon es vissza szerdan vagy penteken.

Kerlek ird meg az irodai E-mail cimemre, mit szretnetek pontosan, es mi segitunk.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 57 58 59 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu