Szia!
Igen en itt lakok, de az nem azt jelenti, hogy 100 %-os valaszt tudok adni.
Az irodak amikor megvesznek egy hazat, olyan nevre keresztelik, amilyenre akarjak, emiatt lehet, hogy tobb Zefiros nevu haz is van a faluban.
Ha a Diasnal keresitek,akkor a posta melletti hazrol van szo, amit tavaly mar hasznaltak.
Ha egyenileg keresitek, akkor nem tudom melyik lehet a haz.
Tippek szallaskereseshez: www.haniboy.hu, www.culturetravel.gr www.ibusz.hu, www.grandtours.hu
Szia!
Igen en itt lakok, de az nem azt jelenti, hogy 100 %-os valaszt tudok adni.
Az irodak amikor megvesznek egy hazat, olyan nevre keresztelik, amilyenre akarjak, emiatt lehet, hogy tobb Zefiros nevu haz is van a faluban. Ha a Diasnal keresitek,akkor a posta melletti hazrol van szo, amit tavaly mar hasznaltak...
Hát éppen ezért kérdeztem, hogy honnan szedte ezt a házat, de erre nem válaszolt...
a diasnál ajánlották csak nincs rola kép még mer annyira uj .............. /álllitolag/
nekünk 2 szobás apartman kellett és erre mondták h ez ijen. /2 felnött 2 gyerek/
Fõleg tõled kérdezném, de lehet más is tud válaszolni.
Szeretnénk idén több napot Hydra-n tölteni.
Van ilyen lehetõség? Esetleg vele szemben lévõ helyen?
Tehát nem csak egy hajóutat szeretnénk oda hanem egypár napot ott tölteni felfedezni az egész szigetet. Gondolom egy egész turnus marha drága nézve az ottani szállásokat.
Viszont ha jól emléxem közvetlen Athénból is megy hajó oda és az út hossza kb annyi mint Toló-ból, de lehet tévedek.
Legjobb lenne egy Athén pár nap Hyra pár nap Toló pár nap kéthetes körút, de gondolom ez megoldhatatlan.
Deha van vali ötleted ötletetek ezzel kapcsolatban szívesen venném.
Van rendszeres hajójárat Athénból, Porosból és Ermioniból is, de a kocsit nem viheted a szigetre. Ermioniban találhatsz olcsóbb szállást, de ha többször átmész, akkor már Hydrán is alhatsz akár. Éppen Hydrával szemben van egy fogadó , ahol ki van írva a vízitaxi telefonszáma. Sokan otthagyják a kocsit (beteregetve a nap ellen ) és taxival mennek át. Ez csak több embernél kifizetõdõ . A neten mindent megtalálni…
Korábban énis azt hittem Montenegróban, Bulgáriában, Szerbiában beis jött de tavaly nem találtam annál olcsóbbat amin voltunk.
Természetesen saját kocsival utazással és a sok innen is kapott infóval.
Tudom, hogy nem használnak kocsit a szigeten, hisz voltam ott, viszont láttam képeket a sziget többi részérõl is amit ugye a hajókiránduláson résztvavõ nem nagyon lát.
Igazából úgy gondoltam, hogy mondjuk egy éjszaka szemben aztán kettõt talán kibírunk kicsit drágábban.
De eddig csak elég exluzív árú és minõségû helyeket találtam.
Kicsit bánt, hogy mikor ott voltunk eléggé összebarátkoztunk az egyik árus nõvel, mindenrõl elbeszélgettünk a végén még adott egy régi Hydra-t is ábrázoló képeslapot grátisz. Én pedig nem kértem el az email címét, pedig megfogadtam, hogy oda visszamegyek.
Ez volt az egyik legjobb az egész üdülésben pedig elég sok helyen voltunk.
Ide csak kettesben mentünk, a többiek pedig nem jöttek hanem újra kibérelték az egyik Tolói motorcsónakot amivel korábban voltunk és kimentek a kinti részre. (Napflio felé) Ott nagyobb hullámzás volt mint korábban (figyelmeztette is õket a tulaj) így eléggé f...tak, hogy felborulnak.
Lányok kiis borultak utánna......
Szval õk megbánták én meg megfogadtam, hogy Hydra-ra még visszamegyek.
Ha foglalsz a neten valamit Hydrán, nem kellene talán a parton is éjszakázni, mert egy-két éjszakára mindig nehezebben fogadnak be. Korán kell Ermioniba érni és leparkolni valahol. Van több hajó naponta; megkeresem, ha nem találod. Lehet találni szállást viszonylag elfogadható áron; nézd EZT végig! Innen vettem egyet; a kedvezménnyel „csak” 75 € a négyfõs apartman és jó helyen van!
https://www.botsis.net
Prices
April 1st to October 31st
Up to 25% discount for bookings on weekdays (Sunday to Thursday)
Attic Studio (sleeps up to 4) € 100
Köszi ez ha jól számolom egy hétre 35.000 körül van bár ezt a hétközi kedvezményt nem egészen értem.
Viszont itt nem csinálhatjuk azt mint Tolónál hogy telerakjuk a furgont kajával (konzervek, készételek) ásványvízzel stb. Ott meg gondolom
ezek is drágábbak mint a félszigeten.
...ezt a hétközi kedvezményt nem egészen értem. Viszont itt nem csinálhatjuk azt mint Tolónál hogy telerakjuk a furgont kajával (konzervek, készételek) ásványvízzel stb. Ott meg gondolom
ezek is drágábbak mint a félszigeten...TE már aludtál Hydrá-n?
Hydra drága, sokan csak hétvégére mennek, ezért vasárnaptól csütörtökig (ennél a stúdiónál) olcsóbb. A 4 fõbõl kettõ általában pótágyon vagy kanapén alhat. Ha 2-3 éjszakára mész, annyi kaját becipelhetsz, a többi marad a kocsiban, meg a felesleges többi cucc is.
Én még nem aludtam ott, de végignéztem egy csomó ajánlatot, olvastam beszámolókat; ezt ajánlom neked is... Ezzel legyen elég az off-ból!
Athenbol a legkonnyebb athajozni Hydrara szarnyashajoval,
a szallast interneten keresztul le tudjatok foglalni, mi a www.gtp.gr oldalt hasznaljuk.
Hydran a szallas eleg draga, 60-70 EURO/ejszaka ar allatt nem hinnem, hogy fogtok talalni.
Tolobol a kirandulo hajoval tudnatok atmenni. Mivel hetente haromszor jar, at tudtok menni pl. hetfon es vissza szerdan vagy penteken.
Kerlek ird meg az irodai E-mail cimemre, mit szretnetek pontosan, es mi segitunk.