#1598432011-04-11 10:41:34 Válasz a #159827. hsz-ra
Szia Aki!
Ezek szerint mentél a belgrádi elkerülőn? Ha igen mik a tapasztalataid? Mekkora kerülő, milyen állapotban van, mert az egyik szerb autópálya weblap szerint még nem kész teljesen. Előre is kösz!
Már négyszer voltam rajta oda-vissza. Szombaton és vasárnap annyi a gond, hogy piac van, ezért kerülgetni kell a parkoló autókat, de nem vészes. Igaz építik, de ez a folyamatos haladást nem gátolja, mert a régi nyomvonalon kell haladni. A Száva hidon a lefelé menő oldal van lezárva, mert azon az oldalon most a szélét teszik rendbe. Nis felől a Novi Sadi lefordulás előtt 2 km le van zárva, mert aszfaltoznak, át kell menni a másik oldalra.
#1598802011-04-11 21:39:58 Válasz a #159876. hsz-ra
Ne haragudj, nem akarok akadékoskodni, de ha az E 75-ön megyek, akkor ezek szerint nem kell bemenni Belgrádba? Ez kb. mennyi idő alatt tehető meg? Tavaly közel két órát araszoltunk a városban.
#1599282011-04-12 18:27:15 Válasz a #159880. hsz-ra
a 75ösrő közvetlen nem lehet elkerülni BG:-ot, de a 70-es-75-ös út között van összeköttetés, viszont az nem valami széles és nagy a teherforgalom, legalább is tavaly előtt mikor arra jártam..., viszont, ha nem rohansz, vagy éjjel-hajnalban érkezel BG.-ba észre sem veszed hogy át mentél, én motorral szombat reggel még sötétben értem oda és tök sima volt az átjutás nem lett volna értelme elkerülni, de vissza felé baleset miatt eltévedtem és úgy kerültem a 70-re
Reggel 7 és 9 között lehet dugó Belgrádban, meg délután 4-7 között max. A köztes időben meg pikk pakk keresztül lehet menni rajta. Kár ezen parázni, meg kerülgetni. Mi mentünk már igyis úgyis dugóban ,és akkor is hamar keresztül mentünk...
Én nem akarom senkibe sem beszugerálni, hogy merre menjen. Annyit azért pikk-pakk megjegyeznék, hogy évente úgy 15-r megyek át oda-vissza Belgrádon, tehát ismerem a dugóban való "gyors" átkelést, reggel,délben, este, mivel éjszaka nem utazom. Csak azért írtam le a látottakat, hogy az éven egyszer-kétszer utazóknak segítsek mi várhat rájuk az út során, amit a mai nappal befejeztem. Mindenkinek jó utat kívánok. Egyébként a jövő héten, idén már hatodszor ismét utazom.
Reggel 7 és 9 között lehet dugó Belgrádban, meg délután 4-7 között max. A köztes időben meg pikk pakk keresztül lehet menni rajta. Kár ezen parázni, meg kerülgetni. Mi mentünk már igyis úgyis dugóban ,és akkor is hamar keresztül mentünk...
#1599952011-04-13 20:20:20 Válasz a #159994. hsz-ra
Még szép hogy bemegyek a tengerbe, akármilyen hideg is lesz. Tavaly előbb volt húsvét akkor is bemerészkedtem. Most meg már lesz legalább 15 fokos is a víz..
Még szép hogy bemegyek a tengerbe, akármilyen hideg is lesz. Tavaly előbb volt húsvét akkor is bemerészkedtem. Most meg már lesz legalább 15 fokos is a víz..
lehet hogy melegebb,föleg ha még Hirosima is melegiti
#1600042011-04-13 21:27:57 Válasz a #159997. hsz-ra
Azt azért nem hiszem, hogy melegebb lenne.... Mondom tavaly 2 héttel előbb voltunk ,és majdnem belefagytam a vízbe. Az első két perc nagyon brutál volt, de aztán egészen jól bírtam...
Kedves Triznyak!
Természetesen visszaolvastam még a figyelmeztetésed előtt, de ajánlom figyelmedbe az alábbi linket - ezen úgy néz ki, készen van a belgrádi elkerülő.
Bocs, ezt csak a teljesség kedvéért.
http://www.putevi-srbije.rs/pdf/serbia_main_and_regional_road.pdf