Sziasztok
Én júliusban megyek Görögországba, de nem igazán tudom, hogy a nemzetközi jogosítvánnyal hogy állunk most? Ki kell váltani vagy nem?(Szerbia,Macedónia)
Nem kell nemzetközi jogsi,erre megvan az országok közötti megállapodás és be is tartják, csak a fuvarozoktol kérik,buszosoktol esetleg még
Mi június végén megyünk két gyerekkel, igaz még érvényes az útlevelünk, de kipróbáljuk a személyit. Az útlevelet csak a biztonság miatt visszük. A tapasztalatokról visszajelzek.
#1595212011-04-04 16:02:35 Válasz a #159287. hsz-ra
Tavaly már többszörösen ki lett próbálva a személyis határátlépés ( többek között részemről is )és tudomásom szerint semmi nem változott azóta a szabályozásban.
Imádom ezeket a piaci "elemzőket". Olyanok, mint a csillagjósok, de azok legalább a tudományosság közelében járnak (az alap tudományos, a következtetés már szubjektív). Az elemző urak, hölgyek meg a hasukat vakargatják, ólmot öntenek, bagolypisit vizsgálnak, ... vagy valami hasonló "tudományos" módszert használva böfögik a hülyeségeiket.
Sajnos a megbízhatatlan infójuk semmit sem ér.
Ma érkeztem haza Görögországból. Az autópályadíjak egyenlőre nem változtak. Az üzemanyagárak Szerbiában 14 dínárral emelkedtek az elmúlt héten, Macedóniában változatlanok, Görögországban 1-2 %-al csökkentek. A Száva híd egyik fele le van zárva, jó nagy dugó volt lefelé, az elkerülő út jól működött.