...Picanto-t már kétszer is béreltem Görögországban, de most valószínûleg quad lesz belõle.
Végül is tökéletes a quad. Bár jelentõsen le vannak butítva, túl gyorsan azokon az utakon nem is lehet száguldozni. Milliónyi mazsola van az utakon+sokan kóstolgatják a finom helyi borocskákat. Rendõrt a két hét alatt egyszer láttam azt is egy tavernában.
Üdv: Josza
A Gál Laci számát majd valaki meg tudná nekem adni? Amúgy õ foglalkozik egyéni utasokkal is? Tuajdonképp a vulkántúrára szeretnénkmajd menni,remélem tud majd nekünk segiteni.Igaz még egy kicsit odébb van )
Kedves Cilla!
Szóval itt vagytok,én meg aztán kereshetlek az indexen!!Hiányoltam a képeiteket,amiben bíztam hogy feltesztek,de most már örülök,hogy megtaláltalak!Olvastam a beszámolót,miután az egyik indexes tag megemlítette,hogy közülünk valaki készített egy pár oldalas beszámolót,ami segítségére lehet bárkinek a tájékozódásban!Azután sikerült beazonosítani titeket!Szuper a leírásotok mindenrõl,szorgalmasan jegyzeteltem az útvonalatokat napról-napra!Ha szerencsénk lesz mi is ott leszünk elszállásolva!Jól olvastam a tenger tényleg 5 perces sétára volt?Érdemes valami utikönyvet beszerezni itthon?Kutyásnõci nagyon dícsért az indexen egy Lonely Planet-es könyvet?
Csak annyit tudok a Maryrõl amennyi a katalógusban le van írva, de medencés és neked ez fõ szempont a párod miatt. Különben a kép, amit beraktak a katalógusba "elég pofás" elsõ ránézésre nem lehet rossz.
Ha esetleg nincs katalógusod és érdekelne a leírás az apartmanról, szívesen bemásolom.
Na és mi a tervezett indulási idõpont? A Mary aug. 10. és 24. idõpontokban szabad még. Sajna mi még mindig csak nézegetjük az idõpontokat és árakat, még vacilálunk. A házunk színezése és a nyaralás közt kell dönteni, valószínûleg a színezés lesz a befutó.
Szuper a leírásotok mindenrõl,szorgalmasan jegyzeteltem az útvonalatokat napról-napra!Ha szerencsénk lesz mi is ott leszünk elszállásolva!Jól olvastam a tenger tényleg 5 perces sétára volt?Érdemes valami utikönyvet beszerezni itthon?Kutyásnõci nagyon dícsért az indexen egy Lonely Planet-es könyvet?
Szia Kicsirigóka!
Én Cilla férje vagyok.
Örülök, hogy tetszett a beszámolónk. Nézd meg a képeinket is a Hellas fotoalbumok között "Santorini a mi szemünkkel" címmel. Ha az Ancient Thirába kerülsz nagyszerû hely. Majd leírjuk Neked, hogy hogy tudsz 5 perc alatt leérni a tengerpartra onnan. Szerintem olvasd át a topikot az elejétõl a végéig, és hozzá a beszámolókat és ami fontosat találsz másold ki egy Word dokumentumba, ezt kinyomtatva létrejön egy személyre szóló minden igényt kielégítõ utikönyv,ami valós élményeken alapuló információkat ad. Mi is így tettünk és nagyon bevált. Nincs szükség más könyvre és csak két deka az egész.
Üdv: Josza
Szia Josza!
Igen én is gondolkodtam már egy jó kis utinaplón,hiszen rengeteg infót gyûjtögettem ki mindenhonnan,talán rendezettebb lenne 1 helyre kigyûjteni õket!A tenger közelsége a párom miatt lenne fontos!Ugyan jeleztem az irodának az "óhajunkat"nem hiszem hogy foglalkoznak vele,de hátha!Akkor ti sem tudjátok,hogy milyen megfontolásból kerültetek az Antik Thirába?a többi szlovák utassal nem találkoztatok?
Szia Kicsirigóka!
Az Antik Thirától tényleg nincs messze a tenger, ha pedig abba az Alexandrába kerültök, ahol a mi turnusunk egy része lakott, akkor az szinte lenn van a parton. Azt adták a Leto Beach helyett, mert az valóban nem volt nyitva, és valaki azt írta az indexen, hogy nem is lesz, de az Aeolus honlapján most is van last minute a Leto Beachbe. Nekünk a legkevésbé az Alexandra tetszett, maga az apartmanház szép, közel van a parthoz mint a Leto Beach, csak a környéken mindenhol félig elkészült házak vannak, az kicsit rendezetlen és lehangoló volt, és elég messze volt amúgy mindentõl. A kérésedet nem tudom figyelembe veszik-e, végül is minket a barátainkkal egymás mellé raktak a buszon is és a házban is, pedig az irodában azt mondták, hogy nem biztos hogy tudnak segíteni, mert kint nem szokták mindig figyelembe venni az itteni kéréseket.
Egy biztos, az Antik Thira nagyon jó hely, kicsi de tiszta, szépen berendezett apartmanokkal, nagyon aranyos háziakkal, istenien fõznek, ha még egyszer oda kerülnék én nem mennék máshova enni, csak oda.
A partra pedig úgy a leggyorsabb lemenni, hogy a ház melletti telken átmész, és a ház háta mögötti úton a szikla (Mesa Vouno) mellett lesétálsz, így a strand szikla alatti végéhez érsz, ha nem akarsz napernyõt ágyakkal akkor szerintem ez a legjobb része, és maga az út is szép lefelé.
Amúgy a szlovákok nagy része is itt volt, az utaskísérõvel együtt, akire egyébként nem érdemes számítani.
Nagyon köszönöm, de nekem is megvan a katalógus (sõt katalógushegyek vannak még az Utazás kiállításról), de ennél több infót nekem sem sikerült beszerezni. Láttam a két idõpontot -azt hiszem jövõ hét keddig még várok , hátha az Aeolusnál leviszik a 11 napos árát , mondjuk aug. 6-tól... Az egyik kollégám is hasonló dilemmában volt , mint Te, de aztán az IBUSZ "ahány éves vagy annyi ezer forint" akciójára nem tudott nemet mondani és befizetett Kefaloniára (azóta görögül hablatyol, pedig már szinte lemondott az idei görög nyaralásról)
Mégegyszer köszi a választ!
Szia István! Mi tavaly, szept. végén, az utolsó turnussal voltunk kint Szantorinin. Az Apollonnál fizettünk be, Last Minute út, kettõnknek összesen 116ezer!! Ebbe már a reptéri illeték is beletartozott. Szuper jó idõt fogtunk ki, az apartmanunk Perissában kicsit feljebb volt, mint Joszáéké. Ici-pici medence is tartozott hozzá, minden nap takarítottak. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Mi egy napra vettünk ki egy kis Kia Picantót, 18 Euróért.