Tibibaba hát mi más lennél, ha nem pasi? a szatyraidon én is félkómásra röhögtem magam sztem nem Te vagy a képen hacsak nem vagy híres neves filmszínész... ?
Gyanús volt ugye, hogy Peter Stormare milyen jól keni a magyart, és görögbe megy autóval... Lehet hogy Vihar Péter a becsületes neve (de akkor mér nem Petibaba?)
Hát a kiejtés tényleg nem tőkéletes első paráliai nyaralásnál megelégedtem a jó napot-estét és a köszönömmel...másodiknál se sokkal többel ,harmadiknál már bővült a szókincsem az egészségeddel(Jámász) + 1-2 tő mondat ,negyedik paraliai ottlétemnél már illet tanulnom : bocsánat(Szignómi),kérem-kérnék/parakaló),hogy vagy?/Ti kánisz/hogy hívnak(Posz sze léne) ilyesmik..idén már illenék görögül rendelni! Pericles(ahova minden alkalommal jártunk-járni fogunk kajálni mindig örült egy két szónak.Főleg mikor tavaly megkérdeztem,hogy hívják(pedig azt akartam megkérdezni,hogy van..de nem gond nagyon aranyosan mosolygott,bár elöszőr nem értette de a pincér srác segített mire is gondolhattam )
Gyanús volt ugye, hogy Peter Stormare milyen jól keni a magyart, és görögbe megy autóval... Lehet hogy Vihar Péter a becsületes neve (de akkor mér nem Petibaba?)
Megírtam,elkezdtem mosni azokat a dolgokat amiket már a héten nem nagyon szeretnék felvenni csak elrakni..most egy pihi..de figyellek titeket
én ott még messze nem tartok sajna, és fogalmam sincs, mikor lesz időm erre is...
majd éjszakánta...
minden napra program van meló után, egész nap meg meló...
szombaton még egy esküvőre is menni kell, vasárnap lepasszolni az autót a szerelőhöz, onnan meg aztán hazajutni bkv-val az isten háta mögül...
hétfőn meg már indulás...
rejtély hogy fogunk elkészülni időre
bár a lista már kb kész
csak sajna nem fogja összecsomagolni magát
#1136882009-08-11 17:24:46 Válasz a #113631. hsz-ra
Köszi Csutek, jólesik, hogy minket is említesz, mint "kedvcsinálót" az utazáshoz. Én is várom már a beszélgetést, de szerintem mi ketten csak úgy tudjuk magunkat kibeszélgetni, ha a fiúkat elküldjük sörözni egy teljesen más helyre!!!