Akkor bennünket az idegen vezetõnk átvert,mert kagylót nem említett,de ezek szerint ha már Kakadu Szaganaki eljárással meg is fõzte akkor kagyló telep.Mert ezt az eljárást hallal nem lehet megtenni.
Nálam nincs semilyen kép, de ha azokról a kosár- v. hálószerõ valamikrõl van szó a vízben, akkor az akár mindkettõ lehet. Anno Makrigialoson úgy 18 éve motorcsónakkal bevitt egy Semis nevû taverna-tulaj, mert a búcsúestünkre friss kagylót ígért, amit aztán egy nagy fémplatnira téve szabadtûzön meg is grillezett. Szóval ezeket a kagylókat hatalmas fémkosár-szerû izékrõl szedegették le, belevágtuk egy nylonszatyorba, oszt irány a part. De elvileg a halivadékokat is hasonló sûrû szövésû szintén kosárszerû valamikben nevelik, amíg megfelelõ méretûek nem lesznek ahhoz, hogy a nyílt vízbe engedjék õket. Szóval én döntetlenre adnám a meccset
Kónyu! Az utolsó kép Õt ábrázolja ugye, akirõl írtál? Õt mi is ismerjük Makriból, de már idõsebb azért, viszont még most is jól tartja magát. Viszont én úgy tudom Demisnek hívják. Legalábbis nekünk így mutatták be.
De jó látni ilyen régi képeket ! Érdekes.