Szia Anikó!Akkór kezdem.1-sõ nap.Hajnali indulás,Parga.Parga õ-faluja,az erõd,és Ali pasa vára,ami néhány km.-re van a várostól,kb.9 óra.Vissza felé Igoumenicza,kikötõ,és a kikötõ közvetlen környékének bebarangolása,kb.5 óra.Oda-vissza út kb.12 óra. 2-ik nap.Hajnali indulás,Meteorák,Kalambaka,kb.10 óra.Vissza felé Tempi völgye,forrás,templom,függõ híd,kb 3 óra.Oda-vissza út kb.6 óra 3-ik nap.Hajnali indulás,Olympos hegy,vízesés,Zeus kádja,kilátó,Panteleimonas,kb.9 óra.Vissza felé Platamonas,õ-falu,vár,kb.6 óra.Oda-vissza út,kb.5 óra. 4-ik nap.Hajnali indulás,Litohoro,Skotina,kb.6-6 óra.Oda-vissza út,kb.5 óra. 6-ik nap.Hajnali indulás,Makrigialos,só lepárló,fitness,kb.6 óra.vissza felé,Leptokaria,városnézés,fürdés,kb.6 óra.Oda-vissza út,kb.5 óra. 7-ik nap.Korai indulás,Pydna,kb.6 óra.Vissza felé még keresek valamit,kb.6 óra.Oda-vissza út,kb.5 óra. még mindig úgy gondolod,hogy a 2hetet utazással fogom tölteni? Egyébbként olvastam az összes,legalábbis majdnem az összes,uti beszámolódat,és a képekkel együtt,nagyon tetszettek.Remélem nem voltam nagyon hosszú.Szia
Szia Anikó!Azt még elfelejtettem oda írni,hogy az egyik napon kirándulok,a másikon pihenek,nyaralok.Konténernyi képet fogok késziteni,és bõröndnyi videó kazettát fogok tele filmezni!Szia,jópihenést!
Augusztusban mennénk Leptokáriára, de elég kevés képet találtam róla. Ha valakinek vannak képei küldjetek légyszives a shaba19@freemail.hu címre. Elõre is köszönöm. Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, elég változóak a vélemények, remélem pozitív élményekben lesz részünk. Azért szivesen olvasok még további élményeket is, ha még járt arra valaki.
Sziasztok
Nekem van egy-két kép Leptokariaról, nem sok, illetve konkrétan a Hotel Afroditi-rõl, mi ugyanis ott szálltunk meg. Este megpróbálom átküldeni, ha nem megy, feltöltöm valahová.
De ha jól emlékszem, Erici töltött fel ide képeket, keresd meg a fotóalbumok között!
Láttam Erici képeit a fotoalbumban, nagyon jók. Érdekelne még, hogy milyen maga a helység? Vannak-e parkok, játszóterek? 4 éves a kisfiam és ezért kérdezem. Valahol olvastam, hogy ez jó hely a családosok számára. Mennyire van tömeg a strandon? Arról is elég változó képeket láttam a neten. Mi augusztus 1-én megyünk. Ha nem sikerül elküldeni a képeket nyugodtan feltöltheted valahova, megnézem. Elõre is köszi.
Ne haragudj, tegnap este nem kerültem gépközelbe, de ma este, ígérem, feltöltöm!
Vannak parkok és ha jól emlékszem, játszótér is, sõt, ugrálóvárat is láttam, + van kisvonat is, ami körbevisz, szerintem azt biztos élvezik a gyerekek.
A partnak vannak zsúfoltabb és kevésbé zsúfolt részei, meg kell keresni... Nálunk mindig volt hely, bár annyi elõnyünk volt, hogy a hotelt csak egy út választotta el a parttól
A mi szállásunk eléggé távol lesz a parttól, Jorgosz apartman a neve. De nem gond. Az eddigi nyaralásainkon sem általában a legközelebbi strandon fürdünk mert általában ott van a tömeg. Jobban szeretem a nyugisabb partszakaszokat. Szerencsére a kisfiam is kedveli a sétálást meg a kirándulásokat.
Szia jannis! Ne haragudj, hogy csak most néztem be ide. Pedig amelyik hely érdekel, szinte mindennap benézek. Valami miatt kimaradt Leptokaria, pedig az idén én is be szeretnék nézni oda is.
Tetszik az utiterved, amit összeírtál. Igazad van, hogy bejárható két hét alatt, de azért elég sokat fogsz utazni!
Parga csodaszép hely, nem fogod megbánni, hogy megnézed!
Nekünk is úgy alakult, hogy idén újra Makrigialos egy hét, és egy hét Stavros lesz. Mindkét helyrõl sokat akarunk mi is kirándulni.
Remélem még olvasod ezt a topicot!? Ha csak késõbb, akkor jó utazást majd neked, és tényleg hozz haza rengeteg fotót, és filmet, és persze majd oszd meg velünk is!!!
Köszi, remélem jó lesz, de még addig van 4 hónap. Olyan nehéz kivárni!!! A fiam is be van sózva már, ha emeletes buszt lát már kérdezgeti is, hogy avval megyünk-e?
Az Afroditi Hotel mellett van a gyerekeknek játszótér (körhinták), olyan ringlispir szerû. Késõ éjszakáig szól a zene, és nagy a nyûzsgés. Igaz mi 2004-ben voltunk, de gondolom most is megvan. Szerintem tetszeni fog nektek is Leptokária. Nagyon szép, és tiszta a tenger.
Boka
Annak örülök, hogy van játszótér, hát még a fiam Bence, teljesen be lesz zsongva!
Tavaly Asprovaltán voltunk, ott is volt nagy park, meg a strand mellett játszótér. Alig lehetett elvontatni onnan.