A Pilion félsziget Szaloniki és Athén közt kb féluton van a keleti részen Evia fölött.
De egy térkép is sokat tud segíteni...
A Pilion félsziget nagyon szép hely, de a kizárólag csak szerpentines utak miatt elég sok idõ, míg bejárja az ember. Nekünk 4 nap épphogy elég volt rá.
A jövõhónapban talán újra meglátogatjuk egy napra...
A kérdésed lényegét megválaszolta már Jox. Nissirosról is van topik itt. Az egy kisebb sziget, ami Kostól kicsit délebbre van. Kérdezz konkrét dolgokat, mert különben regényt írok válaszképp, ha elkezdek áradozni e szép helyekrõl.
andi
Pargat a legszebb helyek közé sorolom én is.Akármerre mész mindig találsz valamilyen csodát.A tenger meg olyan tiszta ,amilyet kevés helyen láttam eddig.Nézzétek meg,most még csak Görögország szerelmesei járnak oda Magyarországról,mert egyszerüen nem, is ismerik.Sok utazási iroda nem is tudja hol van .Szóval,egyszerüen CSODÁLATOS Parga!!!!!
ricsi, annyira lelkesedsz ezért a kis városért, hogy most már tutira eldöntöttem, hogy Parga lesz a jövõ évi uticélom.
És továbbra is nagyon várom/várjuk a beszámolódat!!!!
Szia Andra!
Láttam a Chalkidikirõl írt leírásodat. Nagyon jó, hogy te is gyártottál valamit és fõleg egy ilyen kedvelt és szép helyrõl. Gratulálok és köszi. Andi
Köszönöm szépen!
Én is örülök,hogy hozzájárultam kicsit Görögország megismeréséhez. A Chalkidiki szerintem nagyon szép része Görögországnak, ezért gondoltam, hogy érdemes róla Leírást készíteni.
Köszönet Joxnak is, amiért segített!