sziasztok! idén is görögországba fogok menni,csak az a baj hogy nem tudom eldönteni hogy hova! Stavrosra vagy Asprováltára gondoltam. Nem szeretnék olyan helyre menni ahol semmi élet nincs,szóval valami nyüzsgõs helyre gondoltam. A 2 hely közül melyik az amelyik élettel teli és nyüzsgõs? Köszi a segítségeket!
köszönöm szépen a válaszodat, Jox! Szerintem akkor Asprovalta a nyerõ!
Még azt szeretném megtudni hogy a Dias Zeus Travelnél mennyit kell fizetni a baleset és poggyászbiztosításért? És a diákkedvezményrõl tudnátok valamit mondani?
A legtöbb utazási iroda Atlasz vagy Providencia biztosítást köt, így ezek egyenáron vannak. Napi díj van. Három különbözõ szintû biztosításból választhatsz, kb. napi 600 Forint körül mozog az ár.
Köszönöm a választ!Már csak azt szeretném megtudni, hogy a diákkedvezmény annak jár aki még diák vagyis tanuló(?) vagy csak 16 éves korig érvényes ez a kedvezmény?
szerintem akinek van érvényes diákigazolványa, annak jár a kedvezmény...függetlenül attól, hogy elmúlt-e 16 éves.
A Dias Zeus Travelnél ha jól tudom, 6% a diákkedvezmény mértéke.
sziasztok!
Most fizettükk be a szerelmemmel a nyaralásunkat, a Dias zeus travelnél.
Stavrosba megyünk a Stavros Beach apartmanhotelba.
Ha valaki már járt ott vagy tud errõl az apartmanról valamit mondani akkor létszi írja meg nekem.
A rossz vélemények is jöhetnek (ha van)!
Én ugyan nem abban az apartmanban laktam egyszer sem, de tudom melyik. Nagyon jó helyen van, közel a tengerparthoz. Vele szemben van a Dias Zeusz kinti partnerirodája a Fedra Tours. Innen indulnak a fakultatív kirándulások. Úgy tudom, hogy a Stavros Beach vendégei térítésmentesen használhatják a mellette levõ Rendina Beach szálloda úszómedencéjét. Nagyon közel van a központhoz is az aparthotel, és talán 50 méterre van tõle a DIA nevû szupermarkett, ahol elég jó árakon lehet bevásárolni.
Azt elfelejtettem írni az elöbb, hogy a Cross discó sincs messze a Stavros Beach-tõl, csak nem a központ felé, hanem ellenkezõ irányba kell elindulni. Ott lesz a Vrasna felé vezetõ úton, az apartmantól kb. 300-400 méterre.
A tengerpart a háztól kb. 50 méterre van, és ott 2002-ben 5,-Euróért lehetett 2 napozóágyat és egy napernyõt bérelni, de ebben benne volt fejenként egy-egy általad választott valamilyen ital pl. üdítõ, víz, sör, vagy frappe. A part egyébként homokos-aprókavicsos, a víz nem olyan nagyon tiszta, de azért nem is koszos.
Hát Valcsi lenyûgöztél ezzel a válasszal, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Elöszõr féltem az apartman elhelyezkedésétõl, de te igazán meggyõztél, és úgy látom semmi okom a félelemre.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az infókat!!!!!!!
Nagyon szívesen! Tényleg nincs okod aggódni, nagyon jó helyen van a Stavros Beach. A FEDRA Tours mellett van egy étterem, ami a Jorgos Nanakosé (a Dias Zeusz tulajdonosa), úgy tudom, hogy 10% árengedmény van a velük utazóknak, de ebben nem vagyok biztos, hogy idén is így van-e. Nagyon jó kaják vannak a KORALI tavernában is, és a tulaj Jorgos beszél egy kicsit magyarul is, mert magyar lány volt a felesége. Ezt a tavernát majdnem a nagy park elött találod a központ felé, abban az utcában ahol a Stavros Beach is van.