NE legyél szomorú, mert tudtok kirándulni,úszni, gokárdózni - szegény halászfalu volt , polgármester varázsolt belőle hajókikötőt. HA picit visszalapozol 245.oldalon olvasható pár dolog és film alapján látod a TE által kiválasztott falut.
Köszönöm a válaszokat.tudom milyenek a szerbek Szabadkán lakom vajdaságban .csak gondoltam hogy vannak ilyen viziszórakozások mert Stavros ahogy hallottam elég "nagy város".sajnálom akkor hogy nincs de már akkor ellene nem tudok mit tenni mert már lefoglaltuk :(majd megoldjuk
Szia! Vízibicikli, kajak, Jet-Ski,ejtőernyő, ufo, banán nincs Hát, fánk is csak tálcán , bocsi - nem tudtam kihagyni. Stavros, ha még nem olvastad el az előzményeket= összefoglalva: ha nincsenek szerbek( nehogy velük élj mert életveszélyesek) akkor 1 csendes kis halászfalu,óriási éjszakai élettel!!
" Vila Voula Liama Stavros " Mitos Travel hirdeti ott látni fotókat
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy valaki megtudja mondani hogy STAVROSON milyen vizisportok vannak??teszem azt(JET-SKI,FÁNK,EJTŐERNYŐ,UFO STB) nagyonszépen megköszönném.
#2367362016-01-23 19:24:17 Válasz a #236728. hozzászólásra
nézzél szét a booking.com-on és az airbnb.hu-n, mindkettő tud magyarul és jó sok ajánlatot találsz, személyes, az adott helyeken már korábban megszálltak értékelésével.
Sziasztok! Nem volt még alkalmam visszaolvasni, de hátha vki tud segíteni: márc. közepére 3 éjszakára keresek szállást Stavrosba (egy 9 éves gyerkőccel mennék ketten). Van egy ajánlatom Nei Poriba (15E/éj/apartman), de ha lehet, inkább Stavrosba mennénk. Bármi ötletet köszi!