ja, és negatív élmények, hozzászólások:
sajnos, előfordul, hogy nyaraláskor rossz élmény, tapasztalat ér valakit... nekünk is volt ilyen /pl. ezért nem mennék soha többet Olaszo.ba.../ ettől függetlenül, hogy ott mérgelődtem, igyekeztem ott is, és utólag visszagondolva, a szépre koncentrálni, és gondolni. hisz, nem szabad, hogy bármi is elrontsa a nyaralást. sem árak, sem másik ember...
bízom benne, hogy nekünk is minden rendben lesz most is. bár, én főleg az idő miatt aggódok, hogy ilyen későn megyünk... de, az előrejelzés napot, és 30fokot mutat
tehát, mindenkinek jó nyaralást! és drukkoljatok, hogy sok szép képpel, és kellemes élményekkel térjek haza
Sziasztok!
Kicsit félre értettetek, nem negatív gondolatokkal indulok, sőt. 2 hónapos gyerekkel és egy 2 évessel vágunk neki vasárnap Fourkának, majd Nei Porinak. Az idén márciusban már voltunk Athénban egy hetet, sőt kb. 13 éve minden évben voltunk görögbe, a férjem Thesszalonikibe volt ösztöndíjas egyetemista, akkor fél évet én is voltam kint. Csak most nagyon pici a gyerek és egyedül a szúnyogoktól féltem. Az árak nem érdekelnek, ha nyaralunk a férjemet se.
Jó benneteket olvasni, hogy így szeretitek az országot:)
Tapasztalataimat írtam le!!!
De az, hogy pár fórumon keresztül szidtál az kicsit sok!!!!!!!
Jót akartam!! Segíteni, hogy mivel üdülő falu, abszolúdt a túristák lakják, és ezért valamivel drágább minden. Nem kell megijedni szuper jó volt a hely!!!
És az, hogy bármikor is szidtam volna a görög embereket, azt elárulnád, hogy melyik sorban írtam!!!???????????? Kicsit már túlzásba estél.
#1753142011-09-09 08:51:41 Válasz a #175302. hsz-ra
Cinthia
2007 ben amikor elöször mentünk görögbe ráadásul busszal 12/9 es nyaralásra, kivittünk 800 eurot és nem értettük miért hoztuk vissza több mint felét pedig a vámmentesben rendesen bevásároltunk, na azota persze csökkentettük a kivinni valo pénzt,ráadásul platamonban az automatábol is lehet kivenni ha nagyon kell
mindenesetre mivel kocsival megyünk kénytelenek vagyunk kicsit többet vinni,mert bármi történhet a kocsival is,persze ha a motor bekrepál akkor belököm az árokba és valahogy másképp megyünk tovább amihez szintén pénz kell,de vissza akkor sem fordulunk
#1753162011-09-09 09:26:29 Válasz a #175303. hsz-ra
eddigi legrosszabb élményünk inkább az utazással kapcsolatos, amikor kisebb kényelmetlenebb busz jött a megszokottnál és a soförök sem szivesen akartak görögbe menni,vagy ugye a határoknál amikor a határörök szorakoznak és több orára pihentetik a buszt
de ehhez semmi közük persze a görögöknek,ráadásul a szép élmények feledtetik az utazás borzamait
ezen kivül elönyök és hátrányok, ha busszal megyünk akkor tudunk pihenni, nem én vezetek alhatok is ut közben,ha elromlik a busz akkor majd csak jön másik cserébe,viszont nem áll meg mindenhol és kényelmetlenebb,hazautazásnál orákat kell várni mire hazaindulunk
a saját auto ott áll meg ahol akarom, kényelmesebb ,annyit kirándulok amennyit akarok és olcsobban kijövünk,de én vezetek egyedül, nem tudok aludni orákat és ha elromlik az keményen zsebbe nyulos
Tapasztalataimat írtam le!!!
De az, hogy pár fórumon keresztül szidtál az kicsit sok!!!!!!!
Jót akartam!! Segíteni, hogy mivel üdülő falu, abszolúdt a túristák lakják, és ezért valamivel drágább minden. Nem kell megijedni szuper jó volt a hely!!!
És az, hogy bármikor is szidtam volna a görög embereket, azt elárulnád, hogy melyik sorban írtam!!!???????????? Kicsit már túlzásba estél.
#1753322011-09-09 16:54:29 Válasz a #175331. hsz-ra
Helló "Cynthia"
Ez mindig attól függ mennyire ereszted el magadat, az anyagiak szempontjából. Kevésből is kilehet jönni elég szépen, de szerintem az isten pénzét is ellehetne költeni, a határ a "csillagos ég"
ÉS ne törődj semmivel kapcsolódj ki érezd magad jó ez most a fő szempont napozz, fürödj, pihenj nagyon sokat és várunk új és szép élményekkel itt a fórumon.
Legutóbb kovacsgyula53 szerkesztette (2011-09-09 16:59:44), összesen 1 alkalommal